- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.461
Aynen ya bi de ben 11 sene ara verdim şimdi içim gidiyor severken kayınvalidem de diyor ki bu kadar çok sevecektin niye daha erken yapmadınBütün yorgunluğu alıp götürüyor demi. Can bunlar cannn... Ben de niye erkenden dönmesini istiyorsam, dönünce sürekli kollamak gerek
Sen deyince fark ettim altı açıkken bizimkisi ayaklarından destek alıp belini kaldırıyor ya o kadar da tembel değilmiş bizim oglan
canım benim hiç üzülme boşver ailen de ayıp etmiş onlar eşinle ve ailesiyle görüşmek istemiyor oşabilirler ama sen evlatlarının mecburlar seni atmamaları lazımKızlar ben çok kötüyüm inanın kafanızı sisirmek istemiyorum ama içimi dokebilecegim bsska kimse yok ..bilmiyorum hatirliyormusunuz eltim yüzünden ailem evime gelmiyordu. ..doğum yaptım gene gelmediler bende gelmiyolar diye çok ağladım doğum yaptiktan 5 gün sonra eşime rica ettim hatta ağladım dayanamıyorum yavrumun büyüdüğünü göremiyorlar diye neyse eşim götürdü dayanamayip (çünkü aileme gelemiyolar diye kiziyordu)neyse gittim annem surat 5 karış açtı kapıyı eşimde yanımdaydı fazla oyalanmadi annem pijamalariylaydi çünkü sabah saatin 10 uydu..eşim hemen işe donmek zorundaydı. .o gitti ben içeri girdim çocuklarımı sevdiler falan sonra kahvaltı yaptik sonra kardeşim dışarı çıktı babam odaya geçti annem açtı ağzını yumdu gozunu yok esin kapıda hiç konuşmadı yok işte eski mevzuları açtı 9 ay boyunca duyduğum aynı laflar falan bende durumu alttan alıyorum annem sonuçta diye falan yok uzattıkça uzatiyo bende de ses yükselmeye başladı baktım babam dışarı cikiyo hiç bişey demeden ..sonra annem geldi odadan karşıma al çocuklarını git dedi kardeşin bile seni görünce sarılmak gelmiyomus icinden dedi ..eşimi aradım geldi aldı ama nasıl ağlıyorum o gün bu gündür ne onlar ariyo ne ben
Başladın mı peki gruba tekrar kaç kilon kaldı vermen gerekenHerkes yiyormuş yahu
Ben de o grubtanım :)
hamileyken bu kadar canım bişey istemiyordu
Resmen turşu aşeriyorum ya
Ve tatlı tabiki :)
birde bir sorum olacak ben spiral taktırdım ama onunlada hamile kalan varmış acaba oğlum belli bi yaşa gelene kadar çift korumamı yapsak
Şu an üçüncü bir sürpriz çok zor olur
Spiralle hamile kalma riski nedir ya
Aynen kollar taşımıyor ve iş yapmak zorBenim kızda gündüz uyumuyo artık.yarim saat uyuyup geri kalkiyo.sonra da hep kucak istiyo.titresimli ana kucağı alicam belki onda durur.
Canım bence sen fazla düşüncelisin kendinden fazla ödün vermişsin bence annen de komşuya kardeşini babasını niye sormuyor derken bence swni merak ettiğinden içi elvermiyor vicdanı rahat değil sen böyle devam et yok say eşine sarıl iki tarafı da kenara koy inş iki aileden de uzakta bi yere taşınma durumunuz olur gerçekten çok daha rahatlayacaksın sen hep Aranılmaya çalıştıkça kimse üzülmesin dedikçe üzülmüşsünYaaaaa ne diyimki ben size ne kadar güzel anladınız beni hepinizden Allah razı olsun gerçekten ..gözlerim yaşlanarak okudum mesajlarınızı. ..arkamdan giderken seninde var çocukların sende onlarda gor hayirsizsin sen dedi bana ..komsusu göz aydınlığına grldi bana geçen gün ..hiç tutumları değişmedi diyo( kendisini çok severim ..)sana geldiğimi söyledim bebeğinin fotosunu gösterdim merak etti baktı diyo at gönder telefonuma dedi diyo...hadi ben onu evden kovdum babasını kardeşini niye aramiyo diyomus madem öyle onlar beni niye aramiyo benim suçum ne ...hiç birine bir tek kelam etmedim ...lohusaligim doğumum her mutlu anım burnumdan geldi ama haklısınız inanın hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden. .bu güne dek her laflarını duymazdan grldim hiç kusmedim hep haklı dahi olsam benden beklediler arayıp sormayı. ..oğlum doğdugundada gelmemislerdi lohusayken sırf kp ismi kondu diye ...eşimle hiç kusmemistik gene..ama bu kez kizimiz dada aynı oldu gene 3.şahıslar yüzünden kustuler arayıp sormuyo lar ..eşim çok kızgın yeter ağlattıları diyor hickimsyle konuşmasınlar benim tarafımdan ama yinede sana senin için torunları için gelmeliydiler bu ksdar inat iyi olmaz diyo ..sen gidicek sen git gör diyo...benimde artık ayağım gitmiyo. ..çok özlüyorum ama artık onların biraz adım atmasını değişmelerini istiyorum ...veeee haklısınız önce kendi ailemi düşünmeliyim..çünkü surat yapıyorum eşime her akşam onlar yüzünden artık evimizin onlar yüzünden tadını kaçırmandan sıkıldım diyor ...tamam seni anlıyorum ama birazda onlar yanıp tutuşsun senin için ..sende benim eşimsin gücüme gidiyor bu yaşattıkları diyo haklı dimi ..gerçekten rahatladım kızlar çok saolun
Hiç grub takip etmedim işim tuhaf tarafı Doğumdan sonra eski kiloya döndüm somra bi iştah arttı bendeBaşladın mı peki gruba tekrar kaç kilon kaldı vermen gereken
Cnm emzirmiyor müsün nasıl oruç tutacaksın.. benim de tartım. Bozuldu en son 70 kilo kiloydum sanki almış gibiyim biraz.. bende diyet derken aslında ekmek tatlı ıvır zıvır ı kesmem lazım inşallah yaza kadar gitmiş olur kilolarHiç grub takip etmedim işim tuhaf tarafı Doğumdan sonra eski kiloya döndüm somra bi iştah arttı bende
şimdi tartının pili bitti
Kaç kiloyum bilmiyorum
bence Çok almadım ama pantalonlar sıkmaya başladı alarm veriyor
durmazsam halim duman:)
Ben de kaza oruçlarımı tutayım diyorum
Günler çok kısa ben ilk hamileliğinkini bitiremeden hamile kaldım
Bu yüzden diyet yerine çikolata tatlı kısıp
Bol su akşamda az yeme şeklinde yapayım diyorum
ilk hamileliğe göre kilom daha iyi tabi böyle gidersen kötü olacak
Canım iyi cesaret edip gitmissin ben doğumdan sonra korkudan gidemedim hoş iki çocukla özel hayat da yok :)Herkes yiyormuş yahu
Ben de o grubtanım :)
hamileyken bu kadar canım bişey istemiyordu
Resmen turşu aşeriyorum ya
Ve tatlı tabiki :)
birde bir sorum olacak ben spiral taktırdım ama onunlada hamile kalan varmış acaba oğlum belli bi yaşa gelene kadar çift korumamı yapsak
Şu an üçüncü bir sürpriz çok zor olur
Spiralle hamile kalma riski nedir ya
Canım ben facede bir guruba takilmistim 16 kilo vermiştim oğlumda şuan ek gıdaya gecmeden yapmak istemiyorumBende 70 kiloyum canım benim de 10 kilo vermem lazım artık başlasak iyi olacak biraz biraz dikkat edelim zayıflama takımına başlamıştım hamile kalmadan önce 14. Takım istersen oraya gel beraber yediklerimiz filan yazar motive oluruz
ooooo bayağı iyi vermişsin bravo sanaCanım ben facede bir guruba takilmistim 16 kilo vermiştim oğlumda şuan ek gıdaya gecmeden yapmak istemiyorum
Ne is yapıyorsun canım öğretmen misin13 hafta dokar ve is basi yapilir
Bu seneden biraz iznim var ocaga kadar biraz caliscam biraz izin yazdircam. Ocakta 20 gun daha gelecek onuda biraz kullanip biraz caliscam. Nasipse subatta ucretsiz izine ayrilcam insallah. Nasil olsa 5 saat calisiyorum azicik idare edicem ☺
O zaman 68 e dusmutum 84 den boyun 1.65 tabi her gun spor yaptim ben kararliyim canim kafaya taksam yaparim onu ama çok zayıfı sevmiyorum ben ya yuzum çokuyor 68 en son 65 çok iyi oluyor bana ama şuan erken ek gıdayı bekliyorum ekmek hamur isi uzak durmaya çalışıyorum ama misafir gelince yiyorm :)O
ooooo bayağı iyi vermişsin bravo sana
Öğretmenmişsiniz?Ben 17 Eylülde Doğum yaptım.26 Kasımda iznim bitti denildi.Hatta Kasım maaşını tam almak için 20 gün rapor verdim.Bi yanlışlık mı yapıldı ben de anlayamadım.14 Aralıkta ücretsiz izin için dilekçe vericem ancak Aralık maaşı verilmeyecekmiş.Bixim memur yeni tam hesaplayamadı mı?Senin nasıl oldu canım?Kızlar benim bu ay maasim son ne cabuk bitiyor ya en az 6 ay verilmeli ya ücretli izin müdürü arayacam mazeret iznini de verirse ocak ayni alaçam sonrası 2 yıl ücretsiz izin inşallah
Canım memurum 37ye kadar çalıştım aktardim sonrasını senin doğum yaz tatiline gelmiş ondan bitmiş doğru yani yanlışlık yok sen aktarma yaoamamissin yaza gelinceÖğretmenmişsiniz?Ben 17 Eylülde Doğum yaptım.26 Kasımda iznim bitti denildi.Hatta Kasım maaşını tam almak için 20 gün rapor verdim.Bi yanlışlık mı yapıldı ben de anlayamadım.14 Aralıkta ücretsiz izin için dilekçe vericem ancak Aralık maaşı verilmeyecekmiş.Bixim memur yeni tam hesaplayamadı mı?Senin nasıl oldu canım?
Emziriyorum ama iftar çok erken oluyorCnm emzirmiyor müsün nasıl oruç tutacaksın.. benim de tartım. Bozuldu en son 70 kilo kiloydum sanki almış gibiyim biraz.. bende diyet derken aslında ekmek tatlı ıvır zıvır ı kesmem lazım inşallah yaza kadar gitmiş olur kilolar
Ne is yapıyorsun canım öğretmen misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?