2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
18 aralıkta düşüyor kesin bilgi.Eczacı tanıdıklar var.
Cnm ben sordum eczacıma bize öyle bir haber gelmedi YÖK öyle bişey eğer varsa bile kesin aşının içeriğini azaltırlar diyor... ama ben yine de bi kaç tane daha eczaneye sorarım alacağım zaman

kaptinn cnm nerelerdesin ya hiç görünmüyorsun... kilolar ne alemde bu arada.. benim 10 kilo kaldı üstüne ya gitmiyor gerçi hiç de dikkat etmiyorum takıma girelim birbirimize motive edelim yaaaaa

Bizim gece uykularimis fena değil ama gündüz en çok 1 saat uyuyor, sürekli oyun sürekli konuşma istiyor. Bı iş yapamıyorum ben de. Eşim geliyor hızlıca bir yemek yapıyorum yemekten sonra da üstün körü ev toplama.
Bugun 3 aylık olduk, dünden beri kahkalarla gülüyor oğlum Koca poposunu kaldırıp bı dönmüyor ama

78 kilouyun 10 kilo rahat vermem gerekiyor ama veremigorum yiyorum sürekli
Bende 70 kiloyum canım benim de 10 kilo vermem lazım artık başlasak iyi olacak biraz biraz dikkat edelim zayıflama takımına başlamıştım hamile kalmadan önce 14. Takım istersen oraya gel beraber yediklerimiz filan yazar motive oluruz

Yaaaa o gülüşleri YÖK mü öldürüyor... benim kızım da dönmüyor bence biraz daha zaman lazım şu an çok küçükler

Benim kızda gündüz uyumuyo artık.yarim saat uyuyup geri kalkiyo.sonra da hep kucak istiyo.titresimli ana kucağı alicam belki onda durur.

Benim kızım bezi açıkken dönüyo öyle bi bak istersen canım.hafif de destek ver.

Bende 63 kiloyum.70 le doğum yapmıştım.evlendigimde 44 kiloydum o kadar zayıflık istemem ama 55 olsam yeter.ama habire yiyorum.

Herkes yiyormuş yahu
Ben de o grubtanım :)
hamileyken bu kadar canım bişey istemiyordu
Resmen turşu aşeriyorum ya
Ve tatlı tabiki :)
birde bir sorum olacak ben spiral taktırdım ama onunlada hamile kalan varmış acaba oğlum belli bi yaşa gelene kadar çift korumamı yapsak
Şu an üçüncü bir sürpriz çok zor olur
Spiralle hamile kalma riski nedir ya

Kızlar ben çok kötüyüm inanın kafanızı sisirmek istemiyorum ama içimi dokebilecegim bsska kimse yok ..bilmiyorum hatirliyormusunuz eltim yüzünden ailem evime gelmiyordu. ..doğum yaptım gene gelmediler bende gelmiyolar diye çok ağladım doğum yaptiktan 5 gün sonra eşime rica ettim hatta ağladım dayanamıyorum yavrumun büyüdüğünü göremiyorlar diye neyse eşim götürdü dayanamayip (çünkü aileme gelemiyolar diye kiziyordu)neyse gittim annem surat 5 karış açtı kapıyı eşimde yanımdaydı fazla oyalanmadi annem pijamalariylaydi çünkü sabah saatin 10 uydu..eşim hemen işe donmek zorundaydı. .o gitti ben içeri girdim çocuklarımı sevdiler falan sonra kahvaltı yaptik sonra kardeşim dışarı çıktı babam odaya geçti annem açtı ağzını yumdu gozunu yok esin kapıda hiç konuşmadı yok işte eski mevzuları açtı 9 ay boyunca duyduğum aynı laflar falan bende durumu alttan alıyorum annem sonuçta diye falan yok uzattıkça uzatiyo bende de ses yükselmeye başladı baktım babam dışarı cikiyo hiç bişey demeden ..sonra annem geldi odadan karşıma al çocuklarını git dedi kardeşin bile seni görünce sarılmak gelmiyomus icinden dedi ..eşimi aradım geldi aldı ama nasıl ağlıyorum o gün bu gündür ne onlar ariyo ne ben

aşı tam gününde mi yapılmalı acaba ay dönümlerinde yani
Doktorun söylediğine göre rota virüste herhangi bir döngü yokmuş diğer aşılar gibi ama 3. Ay sonmuş ilk doz için birimde aralığın 18 i oluyor o yüzden öyle yazdım diğerini de 2 ay sonra yaparız dedi

Canım benim anlamaya çalışıyorum hiç anlam veremiyorum ama ne yazık ki bazen insanları anlamak çok zor o yüzden olduğu gibi kabul etmekte yarar var.bu tür şeyler tek senin başında mı hayır.benim de eşimin ailesi ile eşimin hiç arası yok onun adına çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok bunlarda böyle deyip kendini yıpratmadan yoluna bak .2 evladın varmış ne güzel enerjini onlara ver tabi insan bi destek V.S. arıyor ama olmuyorsa da olmuyordur.benim ailem çok yardımcı ama farklı şehirlerdeyiz 3-5 ay da anca buna da şükür.

Bence annen hıncını senden çıkarıyor istiyor ki ortalığı birbirine katın
Ama sonuçlarını düşünmüyorlar böyle olur sa beler olur diye
Annemin evladını düşünmedi gerek sen onun evladısın
Sen kafana takma senin annene ihtiyacından ziyade sama ihtiyacı olan çocukların var önceliğin kendi ailem olsun annende Burak ciğeri hasretten yanınca gelir testi çek sen çabaladıkça kaçıyor elalem için sana acı çektirdiği için asıl sen konuşma ilk fırsatta ili ailem uzak bi yere taşının zira eşinin aileside pek hayırlı değil

Yaaaa o gülüşleri YÖK mü öldürüyor... benim kızım da dönmüyor bence biraz daha zaman lazım şu an çok küçükler
Bütün yorgunluğu alıp götürüyor demi. Can bunlar cannn... Ben de niye erkenden dönmesini istiyorsam, dönünce sürekli kollamak gerek
Benim kızım bezi açıkken dönüyo öyle bi bak istersen canım.hafif de destek ver.
Sen deyince fark ettim altı açıkken bizimkisi ayaklarından destek alıp belini kaldırıyor ya o kadar da tembel değilmiş bizim oglan

Canım benim kıyamam ya.. keşke bir şey desek de çözülse mevzu ya da seni rahatlatabilsek... Aslında yok saymayı başarabilirsen şimdikinden çok daha mutlu olursun. Bir anne bunu yapıyorsa bence hak ediyor. Sen kendi ailene bak, huzuruna bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…