Biz yasadik daha yeni yeni duzeliyoruz. Bebegimin kakasi yesile çaliyordu once ben bilemedim tabi sordugum herkes usutmustur dedi bende uzerinde durmadim. Sonrasinda bebegimde huzursuzluklar basladi kakasi mukuslu gelmeye basladi. Kaka tahlili yaptirdik gizli kan pozitif cikti o gun fiskirarak kusmalarimiz basladi. Doktor sivi kaybi olabilir diyerekten serum takti kuzum perisan oldu aglamaktan sesi kisildi. Cok zor bir donemdi alerji testi negatif cikti 3 tup kan aldilar.doktor yatis yapmamiz lazim dedi Biz artik bebegimize eziyet etmeye dayanamayarak doktor degistirdik. Yeni doktorumuz bu besin alerjisi negatifte olsa olabilir dedi ben diyet yaptim 15 gun icinde sut urunleri ve yumurta bulunan hic bir sey yemedim her yedigimi icindeki malzemeler ile not aldim (örn. Simit yediysem un su maya susam pekmez gibi not aldim) 10 gun sonunda normale donduk. Doktor diyeti yavas yavas acalim dedi peynirle basladik yogurttayim bu hafta yine hafiften mukus olur gibi surekli takipteyim neye alerjisi oldugunu hala bulamadim canim.