Dun tüm gun hastanedeydik, sabah ateşlendi Dr odaya aldı, röntgen çekildi kan idrar tahlili yapıldı, yavrumun dun tüm gün bezi kuruydu mama yemedi, gözle gorunur birşey yok tahlillerde, kültür sonucu henuz çıkmadı, fitil koyduk bir süre sonra atesi dustu, burun akintisi ve öksürük hala var, burnuju temizledim dün ve bugün, öksürük olanlar sizdede öyle mi nasıl oksuruyor gözleri kizariyor, uykudayken okusurunce çok korkuyorum

dr ateşle ilgili değil ama yememesinin sebebini inatla süt alerjisine bagladi, profa degil bununla ilgili bir bolume gitmemi istedi, neocate mama verdi bir kutu denemem icin, dün akşam basladik kullanmaya, once siringa ile tattirmami istedi tadına alışması için denedim yapamadım biberonla verdim Allah tan almamazlik yapmadı, lavman sonrasi rahatladıgindan mi yoksa mamadan mi şuan icin emin değilim zaman gösterecek ama en azindan uc saatte birde olsa 60 CC ictigini gordum, biliyorsunuz on saat boyunca 10 CC ictigini dusunursek, bezi cislenmeye baslafi yavas yavaş, İnşallah böyle devam eder iyi olur kızlar bizede bu mesajı okurken dua edin olur mu lütfen, öksürük için birşey vermedi kendiliğinden geçecek mi okusurugu olan annelrr sizlere birsey verildi mi, şimdilik atesi yok takip ediyorum.