2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim sen alerji doktoruna mi gidiyorsun yoksa normal cocuk doktoruna mi eger alerjiye gitmiyorsan cocuk doktorlari pek anlamiyor bence mutlaka alerji doktoruna gitmelisin
Gitti canım en son gittiğim Dr alerji uzmani ydi yine bir sonuç yok benim kullandığım tam hidrolize, neocate, birde aotmail pregomin i mi denesem diyorum

Kizlar naber ? Ben 5 ay sonunda anca bormal hayatima döndüm artik alistim sanirim ev islerini yapabiliuorum oglumla ilgileniuorum geziyorum uykusuzluga da alistim sizde durumlar nasil :)
Ben de duzene girdim. Temizlik yemek oyun çamaşır hallediyorum hepsini tek başıma. Arada hava güzel olunca gezmeye de çıkıyoruz

Kizlar naber ? Ben 5 ay sonunda anca bormal hayatima döndüm artik alistim sanirim ev islerini yapabiliuorum oglumla ilgileniuorum geziyorum uykusuzluga da alistim sizde durumlar nasil :)
Ben hala yapamiyorum esim gelince anca yapıyorum bebeğim durmuyor malesef siz nasil yapiyorsunuz kızlar benim bebegim mi cok huysuz acaba

Ben hala yapamiyorum esim gelince anca yapıyorum bebeğim durmuyor malesef siz nasil yapiyorsunuz kızlar benim bebegim mi cok huysuz acaba
Merak etme canın benim kızımda aynı uyanıkken sürekli kucağımda sadece uyurken bi iş yapabiliyorum....uyanıkken mümkün değil kucağımdan inmiyor....

Merhaba arkadaşlar bizde tatili bitirip evimize döndük çok şükür.düzen müzen hak getire herşey birbirine girdi inşaallah bu hafta oturturuz.4 ay kontrolünde kalça ultrasonuna girmedi unutmuşum doktor da çok kalabalıktı bir sonraki ayda girse sorun olmaz inşaallah.hala Demir’e başlayamadım doktor sidefer kullan dedi ama içinde şeker var

ben tembelleştim iyice oğlum uyuyunca uzanıp yabancı dizi izliyorum ya da oyun oynuyorum ders çalışmam gerekiyor hiiç bakmıyorum bile kitaplara uyanıkken de hep onunla oynuyorum zaten günler su gibi geçiyor

erken canım ben 4 ve 5 yaşında kreşe gönderdim bakıcılari yardımcı oluyordu
Bu sene devlet okuluna 1 e başladı mecbur biraz biraz yapıyor ama yinede içine sinmiyor mayısta 7 yaşında olacak günlük ben yatmadan temizliğini yapıp çamaşırını degistiriyorum

Ben de duzene girdim. Temizlik yemek oyun çamaşır hallediyorum hepsini tek başıma. Arada hava güzel olunca gezmeye de çıkıyoruz
Aynen bide bu ara havalar guzel gidiyo bu hafta baya ciktik disari evde de surekli oyunlar fln hareket halindeyiz
Canim.benimkide uyanikken pek durmuyo uyudugu zaman yardiriyorum cogu is ilk uykusunda bitmis oluyo yemek va de diger uykularinda hallediyorum
ben tembelleştim iyice oğlum uyuyunca uzanıp yabancı dizi izliyorum ya da oyun oynuyorum ders çalışmam gerekiyor hiiç bakmıyorum bile kitaplara uyanıkken de hep onunla oynuyorum zaten günler su gibi geçiyor
Bende yeni kitap okumsya basladim iyice salmistm kendimi aslinda yaavastan eski duzenimize donmemiz gerek

Ders çalışmak en zoru bebekle ama ufaktan Başla sonra çok stres oluyorsun benim stresten sütüm azaldı

psikolojin bozulmuş bizimde 3 u hasta oldu minik hala hasta allahtan 15tatilde esim ve kv yardımcı oldular allah kolaylık versin

yoğurttan başka ek gıda verme canım birkaç gün yogurdun bebeğinde alerjiye sebeb olmadigindan emin ol belirtileriniz alerji gibi

Ne yiyosun mesela canım diyette?
Benim bebegimde süt ürünleri ve yumurta beyazi alerjisi var.ama bazi besinlere karşı da alerji olduğunu gozlemledim.mesela tahin et tavuk balık vs..
Bulgur yiyor musun mesela?
su an dr sut yumurta kuruyemişi yeme dedi yemiyorum ama şikayetlerimiz bitmedi tahin ve susami bende farkettim bulgurada olduğunu düşünüyorum işin içinden çıkılmıyor kızım çok huysuzlandi bacaklarını çekip duruyor kakada kan bitti mukus devam ediyor

Ayrıca kızlar
Kızımı dr getirdim yine çok oksurdu kriz geçirir gibi bronşit olmuş hastanedeyiz bu gece burdayiz su an daha iyi hava verildi antibiyotik ağrı kesici ve verildi kardeslerinden bulaştı bebeğinizi gezmelere götürmeyin evde hasta varsa odasindan çıkarmayın çok zor

Cookk geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…