- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.381
Bende istiyorum mama sandalyesi civil de gördüm geçenlerde 120 tl filandı.... aslında 50 tl ye de vardı ama çok da iyi değildi.. indirim olursa buraya da yazar mısınBende aldım yine 2 paket iyi oldu stok var baya. Diğer indirimleri de takip ediyorum mama sandalyesi falan alicam daha
Canım ben ikea dan antilop mama sandalyesi almıştım çok memnun kaldım o da 60 tl civarı bir ürün büyük kızım da rahat etmiştim sonra kaldırmıştım artık bizimle masada yemek yediği için. Önce ki gün tekrar çıkarttım sandalyeyi küçük kızım için :) inşaAllah oturmaya başladığında oturtacağım içine.Bende istiyorum mama sandalyesi civil de gördüm geçenlerde 120 tl filandı.... aslında 50 tl ye de vardı ama çok da iyi değildi.. indirim olursa buraya da yazar mısın
Canım geçiyor o red dönemi bizde de oldu maalesef o yüzden bu ay çok çok az kilo aldıYaa aslında bende hiç vermek istemiyorum... şaştım valla kızım en fazla 2 dk emiyor... doktor boyu kilosu. Normal biley verme yetiyor demek ki diyor.. ama kızım aç yani nasıl yiyor bi görsen günde 1 kere veriyorum... sütümü sağıp veriyorum istemiyor... göğüslerim doluyor ağrıyor... şimdi yine sağdım verdim istemiyor... bi de diş çıkarıyormuş hiç istemiyor artık... mama da alıp ona alıştırmak istemiyorum.. offff şu bir ay daha geçse de ek gıdaya başlasam valla yaaaa
Benim beğendiğim ebebek te var joie marka onu takip ediyorum. Civil e bakarim indirimler için tabiBende istiyorum mama sandalyesi civil de gördüm geçenlerde 120 tl filandı.... aslında 50 tl ye de vardı ama çok da iyi değildi.. indirim olursa buraya da yazar mısın
Canım doğduğundan beri meme reddi hep var... benim kızım da öyle biz yemek yerken kuyameti koparıyor hemen ağzını açıyor inşallah iştahları hep olurCanım geçiyor o red dönemi bizde de oldu maalesef o yüzden bu ay çok çok az kilo aldıbizim doktorumuz da ayına göre kilosu iyi o yüzden az alsana önemli değil demişti. Benim kızım da yemek yediğimiz de pür dikkat bizi izliyor kaşığı ağzına getirince hemen acıyor ağzını kuş gibi vermeyince kızıyor o yüzden biraz erken başlamak istedim ben de biraz da gece uykusu için istiyorum.
İnşaAllah canım büyük kızım 2 yaşına kadar belirli bir kaç yemek dışında ağzına sadece mama koydu bu kızımdan çok ümitliyim iştahsız bir çocuğum var zaten 2. Sini hiç istemiyorum.Canım doğduğundan beri meme reddi hep var... benim kızım da öyle biz yemek yerken kuyameti koparıyor hemen ağzını açıyor inşallah iştahları hep olur
Canim yag bezleri gelistigi icin oluyormus benimkide oyle ara ara cikip batiyor sivilce gbi bazen daha da buyuk cikiyor3 gündür yoğurt verdim ekstra bişey olmadı cnm. Yine anlık kırmızılıklar oluyor geçiyor. Mesela durup dururken bı bakıyorum bir yeri kızarmış 5-10 dk sonra geçiyor. Bı bakıyorum isilik gibi olmuş yine bir müddet sonra geçiyor. Doktora göre sıcaktan!.
Doktorum kakada kan, kuru pütürlü egzama gelişim geriligi vs gibi bariz belirtiler olmadığı için beni takmıyor. Alerji için universite gitsek çocuğum deneme tahtası gibi olacak bu soğuk havalarda git gel perişan olacak
Tamam evhamlı bir anneyim ama neden ara ara kirmizilik oluyor çocuğun yüzünde anlamıyorum.
Bu arada geçmiş olsun minoşa inşallah hemencik toparlar.
Ben uç yıl önce oğluma e bebekten 45 e almıştım çok da iyiydi temizliği kolay yer kaplamiyor bence çok pahalı birşey gerek yok ihtiyacını görsün yeterBenim beğendiğim ebebek te var joie marka onu takip ediyorum. Civil e bakarim indirimler için tabi
Geçmiş olsun canım... ılık su çok iyi gelir... benim büyük kızım hiç düzgün bişey yemiyordu hala da öyle inşallah bunda rahat ederiz yaa... gerçi küçük cadı hiç düzgün emmiyor bile yaaaa mahvoldum bugün Boğaz’ı ağrıyor diş çıkarıyor hepsi üst üste geldi üfffffffffSelam kızlar kızımın gözleri capaklandi iki gündür sabah gözlerini acamadi yavrum doktora gittik enfeksiyon olmuş dedi damla verdi temiz elle ilik suyla sil dedi oğlumda sürekli opuyor dinlemiyor ki çok hassas vücutları ya gözleri hemen kizariyor dokununca bile inşallah geçer gecmezse göz doktoruna gidin dedi bir de iki aylık asi yeri sivilce gibi öpmüş şişlik yoksa korkmayın dedi doktor hastalıklar bitmiyor uyku düzeni yok kilo alimi da yavaş kızımın ama biraz daha bekleyin diyorum şimdiden düşünüyorum ek gıdaya geçiş zor oğlum önce yiyordu simdi hic birşey yeniyor yemeyen çocuk çok zor inşallah kızım yer bakalım gorecez
Aptamilin sütlü pirinclisini denedin mi? Bana da arkadasim önerdi araştırmalarima gore bebekler bayila bayila yiyormusSlm kizlar
Bebegim kasik mamasini sevemedi ben veriyorum o tukuruyor agliyor. Baska kasikla mama yemek istemeyen var mi
Aptamilin sütlü pirinclisini denedin mi? Bana da arkadasim önerdi araştırmalarima gore bebekler bayila bayila yiyormus
Gercekten cok zor canim yasadiklarin benim okurken icin kabardi kim bilir sen bunlari yasayarak ne haldesindir. Allah yardimcin olsun. Isyan etme sakin imtihandir de evladinla mutlu olmaya onda huzur bulmaya calis. Soyleyebilecek soz bulamiyorum...Slm kızlar
Ne çok isterdim bende paylasiyim bebegimin 3.5 aylık olduğunu falan filan ..hatirliyorsunuzdur muhakkak ailemin evime gelmediğini beni lohusayken gittiğimde annemin beni kovdugunu o gün bu gündür aramiyolar gelmiyolar derken 4 aylık olucaz haftaya inşallah dün babam çıktı geldi kardeşimden saklı gelmiş dayanamadim dedi nasıl ağladım boynuna sarılarak kucağımda kızım vardı attım kollarına al sev kokla yavrumu dercesine. .nasıl duyguluydum anlatamam sonra hadi gidelim annen çok özledi dedi ..dedi demesine fakat eşime söylemem lazımdı aradan 4 ay geçmisti hergün ağladığım 4 koca ay....geçtim odaya eşimı aradım babam geldi üzgün çok dedim götürmek istiyo anneme dedim ben istemiyorum dedi o kadar kolay değil dedi çocukları bırak gidiceksen kendin git dedi hani niye annende kardeşinde yok dedi dedide dedi kısacası. ..kapattım teli geldim odaya babam hadi dedi bende söyledim böyle böyle diyo dedim ağlayarak ama ben aksama onunla konusurum dedim ama kalktı çocuklarımı öptü bana döndü vee borcumuz olan 2 bin TL yi verin bize yoksa kardeşin gelir yakar o arabayı o yakmazsa gelir ben yakarım dedi ...o an buz kesildim ..ben sadece aramız artık bi şekilde yumuşar bende akşamına eşime babamın ne kadar üzgün olduğunu anlatırım yatistiririm diye düşünüp sevinirken babam böyle dedi ve gitti ..kizlar ben napiyim nasıl arayayim onları gene hiç aramadım artık mahvettiler beni
Canım hiç üzülme boşver ver paralarını gitsin.. demek ki özlediğinden değil para için gelmiş... eşinin yanında dur... sıkma canını bebeğini düşün... stres tapıp sütün etkilenmesin... bayatta hepimizin sınavı var canım... eğer eşinle aran iyiyse başka bileği düşünme o da ailenin düşüncesizliğiSlm kızlar
Ne çok isterdim bende paylasiyim bebegimin 3.5 aylık olduğunu falan filan ..hatirliyorsunuzdur muhakkak ailemin evime gelmediğini beni lohusayken gittiğimde annemin beni kovdugunu o gün bu gündür aramiyolar gelmiyolar derken 4 aylık olucaz haftaya inşallah dün babam çıktı geldi kardeşimden saklı gelmiş dayanamadim dedi nasıl ağladım boynuna sarılarak kucağımda kızım vardı attım kollarına al sev kokla yavrumu dercesine. .nasıl duyguluydum anlatamam sonra hadi gidelim annen çok özledi dedi ..dedi demesine fakat eşime söylemem lazımdı aradan 4 ay geçmisti hergün ağladığım 4 koca ay....geçtim odaya eşimı aradım babam geldi üzgün çok dedim götürmek istiyo anneme dedim ben istemiyorum dedi o kadar kolay değil dedi çocukları bırak gidiceksen kendin git dedi hani niye annende kardeşinde yok dedi dedide dedi kısacası. ..kapattım teli geldim odaya babam hadi dedi bende söyledim böyle böyle diyo dedim ağlayarak ama ben aksama onunla konusurum dedim ama kalktı çocuklarımı öptü bana döndü vee borcumuz olan 2 bin TL yi verin bize yoksa kardeşin gelir yakar o arabayı o yakmazsa gelir ben yakarım dedi ...o an buz kesildim ..ben sadece aramız artık bi şekilde yumuşar bende akşamına eşime babamın ne kadar üzgün olduğunu anlatırım yatistiririm diye düşünüp sevinirken babam böyle dedi ve gitti ..kizlar ben napiyim nasıl arayayim onları gene hiç aramadım artık mahvettiler beni
Ay bu kısmı okuyunca bebeğin öldü sandım çok korktum Allah korusunNe çok isterdim bende paylasiyim bebegimin 3.5 aylık olduğunu falan filan
Canim yag bezleri gelistigi icin oluyormus benimkide oyle ara ara cikip batiyor sivilce gbi bazen daha da buyuk cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?