2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
yoğurttan başka ek gıda verme canım birkaç gün yogurdun bebeğinde alerjiye sebeb olmadigindan emin ol belirtileriniz alerji gibi

3 gündür yoğurt verdim ekstra bişey olmadı cnm. Yine anlık kırmızılıklar oluyor geçiyor. Mesela durup dururken bı bakıyorum bir yeri kızarmış 5-10 dk sonra geçiyor. Bı bakıyorum isilik gibi olmuş yine bir müddet sonra geçiyor. Doktora göre sıcaktan!.
Doktorum kakada kan, kuru pütürlü egzama gelişim geriligi vs gibi bariz belirtiler olmadığı için beni takmıyor. Alerji için universite gitsek çocuğum deneme tahtası gibi olacak bu soğuk havalarda git gel perişan olacak

Tamam evhamlı bir anneyim ama neden ara ara kirmizilik oluyor çocuğun yüzünde anlamıyorum.

Bu arada geçmiş olsun minoşa inşallah hemencik toparlar.

Kızlar benim kızım da öksürüyor su doktora götürdüm diş çıkarıyor dedi.. çok huysuz bugün ateşi çıkıyor hiç emmedi bugün.. sütümü sağdım verdim istemedi ... arı mama pişirdim katı sütğmle açtım biraz....azıcık içti... inşallah daha fazla zorlamaz şu diş olayı....

Evet bende bulgura olduğunu düşünüyorum.bulgur yiyincede fenalasiuor cocuk
Artik ne yiycemi bilmiyorum,sadece patates meyve pirasa falan yiyorum.bi kere oldugunda 3 hafta duzelmiyo meret.sutumde azaldi.napcam bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım ya çocukla hastane çok zor hava çok iyi geliyor ama rahatlayiro bir de burnunu temzle sürekli

Biiz de gaz var o da meme reddi yaşatıyor ondan da olabilir emmek istememesi canım odaya soğan koy burnunu temzle bol bol

Oğlumun iki dişi çıktı. Dışarıdan belli oluyor ikisi de. 5 Şubat 'ta tam 5 aylık olacak. Erken çıktı sanırım dişleri. Umarım zararı olmaz. Sizin bebeklerinizin dişi çıktı mi ve kaç aylıkken çıktı?

Biiz de gaz var o da meme reddi yaşatıyor ondan da olabilir emmek istememesi canım odaya soğan koy burnunu temzle bol bol
Yok. Canım ya meme reddi doğduğundan beri var iyi kötü idare ediyoruz doktor boyu kilosu normal diyor ama aç ya ağlıyor ... bir ay daha idare etsek iyi olacak... soğanı kestim kattım inşallah ile yarar

Biz araştırmaya gittik deneme tahtası olmaz çocuğun arastirmanin yaptığı test ve tahliller hicbir hastanede yok yada bize yapmadılar araştırmaya gönderdiler çocuk alerji ve çocuk gastroentoloji ye görünün canim

Evet bende bulgura olduğunu düşünüyorum.bulgur yiyincede fenalasiuor cocuk
Artik ne yiycemi bilmiyorum,sadece patates meyve pirasa falan yiyorum.bi kere oldugunda 3 hafta duzelmiyo meret.sutumde azaldi.napcam bilmiyorum
Her mamayida kullanamazsin
Gorunmeniz lazim çocuk alerji değilde çocuk gastroentoloji daha iyi netice veriyor
Bizim dr 3 hafta sonra mama yazıp yazmamaya karar verecek

Her mamayida kullanamazsin
Gorunmeniz lazim çocuk alerji değilde çocuk gastroentoloji daha iyi netice veriyor
Bizim dr 3 hafta sonra mama yazıp yazmamaya karar verecek
Doktor bize mama yazdi neocate.ama bebegimde cok fena kabızlık yaptı.ayrica kakasi cok mukuslu olmaya basladi o mamayi kullaninca.kokusu desen antibiyotik gibi ilac gibi berbat birsey:/

Kızlar günaydın❤

Ben bugün yumurta sarısı ile başlıyorum ek gıdaya. Çay kaşığının 4/1 i kadar.

Size bir sorum olacak prinç unu vermek istemiyorum kizima onun yerine ne verebilirim irmik olabilir mi acaba?
Gece uyku uyumak istiyorum biraz da olsa doyuracak kadar değil ama sütümü içtikten sonra 2 3 çay kaşığı kadar vereceğim.

Bir de muhallebiyi kendi sütüm ve azıcık şu ile yapacağım sütüm pişince içeriği bozulmaz yani vitamin mineral vs eksilmez değil mi?

Canım ben ek gıdaya geçmedim ama kızım bazen hiç emmiyor bende arı mamayı katı pişirip sütümle açıyorum.. ama anne sütü pişirilmez diye biliyorum... muhallebiyi katı yap sütünü içine kat sıvılaşsın....

Anladım canım :) yalnız o arı mama yi verme canım ya kızına ben bir ara büyük kızım istedi diye 3 gün 3 er kaşık vermiştim kızım kabiz oldu o yüzden güvenemiyorum canım prinç unu hiç güvenilir değil gerçi irmik te öyle ama prinç unu kadar değil bence

Yaa aslında bende hiç vermek istemiyorum... şaştım valla kızım en fazla 2 dk emiyor... doktor boyu kilosu. Normal biley verme yetiyor demek ki diyor.. ama kızım aç yani nasıl yiyor bi görsen günde 1 kere veriyorum... sütümü sağıp veriyorum istemiyor... göğüslerim doluyor ağrıyor... şimdi yine sağdım verdim istemiyor... bi de diş çıkarıyormuş hiç istemiyor artık... mama da alıp ona alıştırmak istemiyorum.. offff şu bir ay daha geçse de ek gıdaya başlasam valla yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…