2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
4.ay aşısı ateş yapmayip huzursuzluk yapan oldu mu durmadan ağlıyor ara ara, mamayı kesinlikle içmedi doğru düzgün en son üçte icmisti veriyorum ağzına araliksiz ağlıyor şimdiye kadar hiç böyla ağlamamisti asi yapılır gibi ağlaması o an

Bizde huzursuzluk yapmıştı gece uykularında aglayarak uyanıyordu bi kaç gün sonra gecti.

Ence de böyle olmamaları lazım sonuçta senin de evliliğini düşünmeleri lazım bildiğin huzur kaçırıyorlar her ne kadar ailen de olsa eşinle aran iyiyse başka hiç birleri düşünme seninde evin yuvan çocukların var

Kizlar 7 ay civari kizama aktivite masasi almak istiyordum ayakta durmaya teşvik etmesi icin simdi e bebekte indirime girmis ama iki cesidi var bilemedim kullananlar var mi acaba ya da almayi dusunen

Arkadaşlar oğlum 4 gündür kaka yapmıyor.4.aydan sonra düzeni bozuldu.Çok üzülüyorum ayaklarını vurup duruyor ama yapamıyor.Hergün banyo yaptırıyorum belki iyi gelir diye...Doktor on güne kadar beklenir diyor ancak çocuk nasıl beklesin

Ben de bunu bekliyordum biri çıkıp bizde de oluyor demesini. Sağol canım. Annem de diyor hep olur bebekler öyle diye ama içim rahat etmiyor tabii.
Aynen canim bende telas yapmıştım ama onemli bisey degilmis icin rahat olsun :)

Bende tam bunu yazacaktim bugun 3. Gun her gaz sesine sevinerek actim altini ama yok bugunde yapmadi gunde 1 kez yapardi hep ayni tedirginlik bende de var doktor normal dedi ama yine de cok uzuluyorum.

Bu arada saclarim deli gibi dokuluyor arkadaslar ne yapacagim on tarafta yanlarim seyrelmis ona da ayri moralim bozuk

Benimde dokuluyordu ve ayni sekilde yanlarim seyreldi. Emzirmiyorumda. Tahlil yaptirdim d vitamini ve demir degerlerim dusuk cikti ilac kullanmaya basladim simdi bir de farmasiden bir sampuan aldim azaldi gibi dokulme orani. Sende bir degerlerine baktir istersen

Saç dökülmesi ile ilgili instagramda mühendisinoğlu halalles diye bir şampuan tavsiye etti ama çok pahalı geldi bana almadım ama kullananlar hep memnunlar.istersen araştır ya da kan tahlili yaptır

Günaydın kızlar kizimin hastalığı bitmiyor ya uyku hic yok sabahliyoruz yeni doğan gibi olduk burunu sürekli temzliyorum yine tıkalı bir de kafası yanıyor özellikle arka tarafı vücut soğuk kafa sıcak sebebi ne bipemedim göz capagi geçti şükür öksürük de boğazda hala var odaya sürekli soğan koyuyuroum etkili oluyor oğlum da durmuyor ilgi istiyor çok zor ya şuan sadece uyumak istiyorum ama hayal sadece geçecek bugunler inşallah annesi yardım edenlr çok şanslı benim annemin hic bana faydası yok 5 dk mesafe var aramızda bir buçuk aydır bir kez görüştük annem sürekli dediği kelime herkes büyütüyor Neslihan bende haklisin anne sen bak diye dogurmadim dedim artik arayıp sormauyorum da çok kirginim anneden bile fayda yoksa kime nazimiz geçsin ki artik kimseden beklentim yok ya eşim ben çocuklarım çocuk büyütmek çok zor ama çok tatlılar Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Şükürler olsun kuzularim iyi herkesin kuzusu Allaha emanet olsun ..yok canım yok gondermedigi için değil ben hamileyken de istedi parasını bi toparlanabilsek hemen vericez kredi ödüyoruz fakat asıl mesele yakarız arabanizi lafı çok guceme gitti insan düşmanına bile söylemez o lafı

Çok geçmiş olsun canım. Benimkinin de kafası hep sıcak. Doktora sorcaktım yine unuttum.

Kızlar merhaba,
Meningokok aşısı yaptıran var mı? Özel aşı olduğu için değişik değişik uyguluyor doktorlar. Kafam çok karıştı. Eskiden 1 tane 2 doz yapılıyorken, şimdi 2 çeşit menenjit aşısı toplamda 5 doz yapılması gerekiyormuş. Bilgisi olan varsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…