2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım selam tahıllı kaşık mamasını alerji mama necote ile mi yoksa su ile mi yapıyorsun?Bir de ne kadar yediriyorsun?Ayrıca e bebekte mama var ben yeni aldım

Canım senin bebeğin egzamaları nerelerdeydin?benim bacak araları boğum yerlerinde ve koltuk altında çık oluyor.Ve oralar geçmiyor

Canım selam tahıllı kaşık mamasını alerji mama necote ile mi yoksa su ile mi yapıyorsun?Bir de ne kadar yediriyorsun?Ayrıca e bebekte mama var ben yeni aldım
Su ile yapıyorum canım bazen ihlamurla bizim kız pek sevmiyor tadını o yüzden 1 küçük kahve fincanı kadar yiyor kızım

Canım yemeyi sevmeyen bir bebek galiba büyük kızım da öyleydi 1 yaşına kadar ağzına mama dışında hiç birşey sokmadı 2 yaşına kadar da güç bela zorlaya zorlaya yemek yerdi yedikleri de çorba gibi sulu şeyler 2 yaşından sonra ufak ufak düzeldi şu an 4 ay sonra 4 yaşına girecek kızım inanır mısın daha 1 hafta önce peynirin tadına baktı zor ya yemeyen bebek çocuk inşaAllah öyle olmaz çok yıpratıyor insanı

Ben kahvaltıda labne tuzsuz peynir yumurta sarısı veriyorum. Gün içinde yoğurt mutlaka oluyo mu. Hergün mutlaka verdiğin ogün ne mesela canım çorba meyve sebze puresi kaşık mamasi bunları ne sıklıkla veriyorsun . Ben dün muz verdim kaşık mamasi verdim ikisinin de kabiz yapma ihtimalini dusunemedim

Gerçekten kusura bakan çok soru sordum

Canım ben yoğurt yumurta peynir türevi veremiyorum o yüzden sabah öğle arası çorba öğle ikindi arası bazen püre bazen şu şeklinde meyve veriyorum akşamla yatsı arası da hipp kaşık maması ya da meyveli muhallebi veriyorum bazen de meyve yerine organik pekmez katıyorum. Doktorumuz önerdi bize bu düzeni.

Aşıdan getirdim şimdi 4 tane bacaktan 1 tane ağızdab aldı aşısını. Eksik aşımız yok.

Çook ama çok ağladı ağlamaktan yoruldu uyudu zaten :) inşallah ateşsiz geçiririz bu aşıyı da. 3 ay sonra menenjitin 2. Dozu varmış 1 yaşında da yine rutin sağlk bakanlığı aşılaeı var ..

ek gıdayı bol bol vermeye başladım 3 öğün ek gıda 3 öğün formül mama. Şimdilik iyi gidiyor ayına göre tattırmadığım bişey kalmadı yoğurt çorba püreler muhallebiler vs.. avakado denemedim sadece onu da bu sıralar denemek istiyorum

Natsume bende önceden başlamıştım. Avakado da hiç hoşuna gitmedi. Haşlanmış elma kattım yine de sevmedi
Kızlar avakadoyu nasıl ve ne miktarda verdiniz
Benimki tattığı hiçbir şeyi sevmedi şu ana kadar. Avakadoyu meyve süzgeci var ya emzik şeklinde onun içine koyuyorum. Dişini kaşımaya çalışırken bir iki tadıyor. Yüzünü buruşturuyor hemen tabi.
Ben 8 eylülde doğum yaptım kızlar ☺ bende katılmak istiyorum çok güzel bi grup. Özellikle neler yedirdiklerinizle ilgili şeylere çok ihtiyacım var ☺
Sebzeleri nasıl veriyosunuz
Hoş geldiniz..
Ben tadımlardayım daha 11 eylül doğumlu bebeğim.
Buharda haşlayıp çatalla eziyorum. İçine 1çk kadar zeytinyağı ekliyorum kabız olmaması için.

Amin canım amin gece dısında emmıyo da aclıktan surekli aglıyo yine bı doktora goturcek pazartesi umarım duzelır

Ben bi kaç gündür yorgunum oğlanı zor zapt ediyorum emeklemeye başlayınca her yeri talan etti önünden arkasından gidiyorum bende bal kabagi denedim bende yeni sevdi onu da genelde önüne ne koysam ayırt etmiyor o kadar yemesine rağmen bi ayda 400 gr almış. Doktora yedirdiklerimi bi saydim sok oldu adam hareketli bi bebek olmasa rahat bi kilo alirdi dedi.

Süt ürünlerine alerji mi var neden veremiyosun. Bende kaşık mamasına yeni başladım daha.

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim
Ben patates havuc ve bal kabağı birlikte çorba yapıp verdim bir kaç gün böyle devam ettim bugün bu 3 sebzenin icine ıspanak kattım olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…