- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.341
Canım selam tahıllı kaşık mamasını alerji mama necote ile mi yoksa su ile mi yapıyorsun?Bir de ne kadar yediriyorsun?Ayrıca e bebekte mama var ben yeni aldımCanım ben 5 aylıkken başladım ek gıdaya dediğin gibi ilk 3 gün kuralına uydum misal ilk 3 gün havuç verdim bir sıkıntı olmadı sonra ki 3 gün havuç patates diğer 3 gün havuç patates bal kabağı diğer 3 gün havuç patates bal kabağı ve yeşil kabak ekleyelim ekleyelim devam ettim 3 gün kuralı mutlaka takip ettim.
Meyvelerden muz armut ve elma verdim muhallebiyi de 5.5 aylıkken 2 3 günde 1 veriyorum kabızlık yapmasın diye. Hipp in 5 tahıllı kaşık mamasını verdim. Şimdi veremiyorum 2 gündür eczanelerde bulamadım.
Canım senin bebeğin egzamaları nerelerdeydin?benim bacak araları boğum yerlerinde ve koltuk altında çık oluyor.Ve oralar geçmiyorAlerjisi var canım testler henuz cıkmadı ama bizde 1 bucuk aydır diyetteyiz ne ogluma veriyorum nede ben yiyorum sut ve urunlerı egzemaları gectı ılac bile kullanmadan doktor da var dıyo yıne sonucları gorene kadar dıyetımız devam dedi test verdık ama ben rahatsız olabılecegı seylerı yemememe ragmen sadece geceleri emiyo Baska yok
Su ile yapıyorum canım bazen ihlamurla bizim kız pek sevmiyor tadını o yüzden 1 küçük kahve fincanı kadar yiyor kızımCanım selam tahıllı kaşık mamasını alerji mama necote ile mi yoksa su ile mi yapıyorsun?Bir de ne kadar yediriyorsun?Ayrıca e bebekte mama var ben yeni aldım
Canım yemeyi sevmeyen bir bebek galiba büyük kızım da öyleydi 1 yaşına kadar ağzına mama dışında hiç birşey sokmadı 2 yaşına kadar da güç bela zorlaya zorlaya yemek yerdi yedikleri de çorba gibi sulu şeyler 2 yaşından sonra ufak ufak düzeldi şu an 4 ay sonra 4 yaşına girecek kızım inanır mısın daha 1 hafta önce peynirin tadına baktıAlerjisi var canım testler henuz cıkmadı ama bizde 1 bucuk aydır diyetteyiz ne ogluma veriyorum nede ben yiyorum sut ve urunlerı egzemaları gectı ılac bile kullanmadan doktor da var dıyo yıne sonucları gorene kadar dıyetımız devam dedi test verdık ama ben rahatsız olabılecegı seylerı yemememe ragmen sadece geceleri emiyo Baska yok
Teşekkür ederim, deneyeyim bugün .Meyveyi cam rendeden püre yaptıktan sonra bazen tek bazen 2 cesit karıştırarak bazen de yoğurtla karıştırarak veriyorum. Özellikle meyveli yoğurt favorisi oldu oğlumun
Ben kahvaltıda labne tuzsuz peynir yumurta sarısı veriyorum. Gün içinde yoğurt mutlaka oluyo mu. Hergün mutlaka verdiğin ogün ne mesela canım çorba meyve sebze puresi kaşık mamasi bunları ne sıklıkla veriyorsun . Ben dün muz verdim kaşık mamasi verdim ikisinin de kabiz yapma ihtimalini dusunemedimCanım ben 5 aylıkken başladım ek gıdaya dediğin gibi ilk 3 gün kuralına uydum misal ilk 3 gün havuç verdim bir sıkıntı olmadı sonra ki 3 gün havuç patates diğer 3 gün havuç patates bal kabağı diğer 3 gün havuç patates bal kabağı ve yeşil kabak ekleyelim ekleyelim devam ettim 3 gün kuralı mutlaka takip ettim.
Meyvelerden muz armut ve elma verdim muhallebiyi de 5.5 aylıkken 2 3 günde 1 veriyorum kabızlık yapmasın diye. Hipp in 5 tahıllı kaşık mamasını verdim. Şimdi veremiyorum 2 gündür eczanelerde bulamadım.
Gerçekten kusura bakan çok soru sordumCanım yemeyi sevmeyen bir bebek galiba büyük kızım da öyleydi 1 yaşına kadar ağzına mama dışında hiç birşey sokmadı 2 yaşına kadar da güç bela zorlaya zorlaya yemek yerdi yedikleri de çorba gibi sulu şeyler 2 yaşından sonra ufak ufak düzeldi şu an 4 ay sonra 4 yaşına girecek kızım inanır mısın daha 1 hafta önce peynirin tadına baktızor ya yemeyen bebek çocuk inşaAllah öyle olmaz çok yıpratıyor insanı
Canım ben yoğurt yumurta peynir türevi veremiyorum o yüzden sabah öğle arası çorba öğle ikindi arası bazen püre bazen şu şeklinde meyve veriyorum akşamla yatsı arası da hipp kaşık maması ya da meyveli muhallebi veriyorum bazen de meyve yerine organik pekmez katıyorum. Doktorumuz önerdi bize bu düzeni.Ben kahvaltıda labne tuzsuz peynir yumurta sarısı veriyorum. Gün içinde yoğurt mutlaka oluyo mu. Hergün mutlaka verdiğin ogün ne mesela canım çorba meyve sebze puresi kaşık mamasi bunları ne sıklıkla veriyorsun . Ben dün muz verdim kaşık mamasi verdim ikisinin de kabiz yapma ihtimalini dusunemedim
Sor tabi ki canım ne kusuruGerçekten kusura bakan çok soru sordum
Natsume bende önceden başlamıştım. Avakado da hiç hoşuna gitmedi. Haşlanmış elma kattım yine de sevmedi
Benimki tattığı hiçbir şeyi sevmedi şu ana kadar. Avakadoyu meyve süzgeci var ya emzik şeklinde onun içine koyuyorum. Dişini kaşımaya çalışırken bir iki tadıyor.Kızlar avakadoyu nasıl ve ne miktarda verdiniz
Ben 8 eylülde doğum yaptım kızlar ☺ bende katılmak istiyorum çok güzel bi grup. Özellikle neler yedirdiklerinizle ilgili şeylere çok ihtiyacım var ☺
Hoş geldiniz..Sebzeleri nasıl veriyosunuz
Amin canım amin gece dısında emmıyo da aclıktan surekli aglıyo yine bı doktora goturcek pazartesi umarım duzelırCanım yemeyi sevmeyen bir bebek galiba büyük kızım da öyleydi 1 yaşına kadar ağzına mama dışında hiç birşey sokmadı 2 yaşına kadar da güç bela zorlaya zorlaya yemek yerdi yedikleri de çorba gibi sulu şeyler 2 yaşından sonra ufak ufak düzeldi şu an 4 ay sonra 4 yaşına girecek kızım inanır mısın daha 1 hafta önce peynirin tadına baktızor ya yemeyen bebek çocuk inşaAllah öyle olmaz çok yıpratıyor insanı
Boynunda ve koltuk altlarında gectı ama koltuk altı cok nadir bazen kızarıyo yıneCanım senin bebeğin egzamaları nerelerdeydin?benim bacak araları boğum yerlerinde ve koltuk altında çık oluyor.Ve oralar geçmiyor
Süt ürünlerine alerji mi var neden veremiyosun. Bende kaşık mamasına yeni başladım daha.Canım ben yoğurt yumurta peynir türevi veremiyorum o yüzden sabah öğle arası çorba öğle ikindi arası bazen püre bazen şu şeklinde meyve veriyorum akşamla yatsı arası da hipp kaşık maması ya da meyveli muhallebi veriyorum bazen de meyve yerine organik pekmez katıyorum. Doktorumuz önerdi bize bu düzeni.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinBenimki tattığı hiçbir şeyi sevmedi şu ana kadar. Avakadoyu meyve süzgeci var ya emzik şeklinde onun içine koyuyorum. Dişini kaşımaya çalışırken bir iki tadıyor.Yüzünü buruşturuyor hemen tabi.
Hoş geldiniz..
Ben tadımlardayım daha 11 eylül doğumlu bebeğim.
Buharda haşlayıp çatalla eziyorum. İçine 1çk kadar zeytinyağı ekliyorum kabız olmaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?