2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim kızım diş çıkaracağı zaman böyle olmuştu 1 2 hafta sürmüştü.senin bebişde diş çıkarıyor olabilir.

Canım bir yeri mi ağrıyor acaba çünkü benim kızım da genelde ya bi yeri ağrırsa uyanıyor ya da burnu filan tıkadıysa ağrı kesici versen yatarken
Kmsl Hnd canım ağrısı olsa gündüz de ara ara aynısı olur diye düşünüyorum ama. Sadece gece uykusunda oluyor ve ben yanına gidince susuyor. Dişten şüpheleniyorum ama dün gece en son uyandığında jel sürdüm biraz tekrar uyanmadı.
Atak döneminde mi acaba. Oğlum da 2 hafta önce öyle oldu 5 gun önce falan eski düzenine geri döndü
Atak döneminde canım. 2 gün var bitmesine hatta. Düzelir inşallah yakında bizim de.
Canım benim kızım diş çıkaracağı zaman böyle olmuştu 1 2 hafta sürmüştü.senin bebişde diş çıkarıyor olabilir.
Ondan şüpheleniyorum ben de. Bakalım ne olup bitecek. Gaz ihtimali de var bazen o da yapıyor

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hımmm bak jel sürünce uyanmamış belki diştir,,, bu arada yanına gidince sustu diyorsun seni istiyor belki,, benim kızım var ya gece arkamı döneyim vızırdanmaya başlıyor,, yanımda yatırıyorum daha

Diş çıkarıyor olabilir benim kızım da Gece 5 dk da bir uyanıyordu bı dişi damagini patlatmış parmağımı hafifçe damağında gezdirip anlamıştım

Canım bugün doktorda bana da tahıllı mamayı verdi.Ama yemedi.Alerjik mama necote ile yap dedi yok yemedi sen nasıl yaptın?

Hımmm bak jel sürünce uyanmamış belki diştir,,, bu arada yanına gidince sustu diyorsun seni istiyor belki,, benim kızım var ya gece arkamı döneyim vızırdanmaya başlıyor,, yanımda yatırıyorum daha
O da olabilir tabi. Yanına gidip sarılıyoruz öyle susuyor. Bazen damağına da dokundurmuyor. Babası parmağı ile masaj yapıyor o yaklaşınca hemen ağzını açıyor masaj için.
Diş çıkarıyor olabilir benim kızım da Gece 5 dk da bir uyanıyordu bı dişi damagini patlatmış parmağımı hafifçe damağında gezdirip anlamıştım
Ne kadar sürdü bu dönem sizde?
Bugün nasıl geçecek bakalım. Henüz uyumadı, bekliyoruz.

4-5 gece bu şekildeydi. Bir de sağlık odağındaki ebe grip gibi olur demişti ben grip oldu sandım gözleri sulandı burnu aktı hapşırdı çok fazla 2 gün sonra dişi damagini patlattı çıktı çok şükür Allah yardımcımız olsun hem bebislere hem bize zor bu süreç

Yaaa kıyamam nasıl da anlıyorlarrr

ya benim oğluşumun da iki gündür burnu tıkanık huysuz salyaları akıyor sürekli diş mi acaba yoksa hasta mı oluyor bilemedim

Merhabalar. Haşlanmış havuç, patates ayrı ayrı sırayla verdim. Çorba yaptım çeyrek patetes, havuç ve küçük sarımsak, su blender ile çektim verdim ama geri çıkardı midesi bulandı iki günde aynı şey. Ne veriyorsunuz bebişlere

Bizde aşıdan geldik kizlar.bizim de 1 aşımız eksik oldu.
Kan damlası verdi başlayacağız,5 damla.
8600 kg 68 cm olmuş.

Kızlar bugün kızıma elmalı havuçlu İrmikli ve çok çok az mercimek le çorba yaptım bakalım kuzum sevecek mi biz de tam aşılarımızı olduk Hemsire çok şanslı kızın aşılar siz gelmeden 10 dk önce geldi dedi. Biraz huysuzluk yaptı calpol verdim uyuyor inşaAllah uzun sürmez

Teşekkürler size de çok geçmiş olsun. Devamında daha kolay çıkar o dişler umarım.
Ayrı ayrı tadımlara devam ediyorum ben hiç karıştırmaıdm daha.
Yoğurt, havuç, bal kabağı, avakado verdim şimdiye kadar. Dün patatese başladım.

Aşılar temin edilmeye başlamış galiba, inşallah buraya da en kısa zamanda gelir de yaptırrız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…