- 1 Şubat 2019
- 27
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.361
Benimki tattığı hiçbir şeyi sevmedi şu ana kadar. Avakadoyu meyve süzgeci var ya emzik şeklinde onun içine koyuyorum. Dişini kaşımaya çalışırken bir iki tadıyor.Yüzünü buruşturuyor hemen tabi.
Hoş geldiniz..
Ben tadımlardayım daha 11 eylül doğumlu bebeğim.
Buharda haşlayıp çatalla eziyorum. İçine 1çk kadar zeytinyağı ekliyorum kabız olmaması için.
[/QUOTE
Buharda daha sağlıklı oluyo galiba
Ispanak denemedim ben hiç ama ayrıca vermek daha mi iyi olurdu acaba ?Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim
Ben patates havuc ve bal kabağı birlikte çorba yapıp verdim bir kaç gün böyle devam ettim bugün bu 3 sebzenin icine ıspanak kattım olur mu sizce
Ne önerirsin başka hangi sebzeyi vereyim haklısın o zaman yarın tek olarak deneme yapayimIspanak denemedim ben hiç ama ayrıca vermek daha mi iyi olurdu acaba ?
Hayırlı olsun incı gibi dişleri olsunİyi akşamlar kızlar bizim de bir dişimiz çıktı artık tam olarak görünmese de kaşığa ve elimize geliyor zaten bi kaç gündür İshal gibi
bende şaşıyorum ne versem diye ama daha 6. ayda çok cesit yüklenmeyim diyorumNe önerirsin başka hangi sebzeyi vereyim haklısın o zaman yarın tek olarak deneme yapayim
Hayırlı olsun bizimde damak iyice sert meme ucunu acıtıyor artik alttan da baya beyazlaşmış. Patates haşlasan işe yarar mi ki bebeklerde ishal icinİyi akşamlar kızlar bizim de bir dişimiz çıktı artık tam olarak görünmese de kaşığa ve elimize geliyor zaten bi kaç gündür İshal gibi
Evet canım maalesef alerjisi var kızımınSüt ürünlerine alerji mi var neden veremiyosun. Bende kaşık mamasına yeni başladım daha.
Ben de aynı durumdayım. Ispanak olur dedi doktor. Ben de kattım. Beyaz kabak da ekleyebilirsin sonraki 3 gün için. Ben onu da ekliyorum. 6-7 aydır zaten aynı tadı alıyorlar, 1 ay da aynı çorbayı içerler sorun olmaz bence ama farklı kombinasyonlar yapılabilir kendi içinde.Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim
Ben patates havuc ve bal kabağı birlikte çorba yapıp verdim bir kaç gün böyle devam ettim bugün bu 3 sebzenin icine ıspanak kattım olur mu sizce
Bence olur neden olmasın ki dıger sebzelere alerji vs yapmamıssa ıspnagıda deneyebılırsınKızlar cevaplarsanız çok sevinirim
Tat olarsk nasıl olur kestiremiyorum ama denenebilir bence.Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim
M Mira080918
İnşallah sıkıntısız atlatırlar ... ya aslında tam İshal değil ama günde 3 defa ya da 4 defa yapıyor patates haşladım verdim... biraz da huysuz ateşi çıkıyorHayırlı olsun bizimde damak iyice sert meme ucunu acıtıyor artik alttan da baya beyazlaşmış. Patates haşlasan işe yarar mi ki bebeklerde ishal icin
Teşekkürler. Canım darısı sizeHayırlı olsun incı gibi dişleri olsun
bende şaşıyorum ne versem diye ama daha 6. ayda çok cesit yüklenmeyim diyorum
Ben de aynı durumdayım. Ispanak olur dedi doktor. Ben de kattım. Beyaz kabak da ekleyebilirsin sonraki 3 gün için. Ben onu da ekliyorum. 6-7 aydır zaten aynı tadı alıyorlar, 1 ay da aynı çorbayı içerler sorun olmaz bence ama farklı kombinasyonlar yapılabilir kendi içinde.
Ben çorbanın ardından ya da öncesinde tek sebze eline verip kendi kendine denetsem mi acaba diye fantastik düşünceler içindeyim
Bence olur neden olmasın ki dıger sebzelere alerji vs yapmamıssa ıspnagıda deneyebılırsın
Amin inşallahTeşekkürler. Canım darısı size
Sağol canım bugün yediler inşallah sıkıntı olmazTat olarsk nasıl olur kestiremiyorum ama denenebilir bence.
M Mira080918
Öyle söylüyor herkes elimden geldiği kadar uymya çalışıyorum şimdilik.
Ah şu dişler hiç kolay çıkacak gibi durmuyor. Çok zor onlar icin de kim bilir nasıl agriyor damaklarıİnşallah sıkıntısız atlatırlar ... ya aslında tam İshal değil ama günde 3 defa ya da 4 defa yapıyor patates haşladım verdim... biraz da huysuz ateşi çıkıyor
hayırlı olsun :)İyi akşamlar kızlar bizim de bir dişimiz çıktı artık tam olarak görünmese de kaşığa ve elimize geliyor zaten bi kaç gündür İshal gibi
Sağol cnmhayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?