2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim
Ben patates havuc ve bal kabağı birlikte çorba yapıp verdim bir kaç gün böyle devam ettim bugün bu 3 sebzenin icine ıspanak kattım olur mu sizce
Ispanak denemedim ben hiç ama ayrıca vermek daha mi iyi olurdu acaba ?

İyi akşamlar kızlar bizim de bir dişimiz çıktı artık tam olarak görünmese de kaşığa ve elimize geliyor zaten bi kaç gündür İshal gibi

İyi akşamlar kızlar bizim de bir dişimiz çıktı artık tam olarak görünmese de kaşığa ve elimize geliyor zaten bi kaç gündür İshal gibi
Hayırlı olsun bizimde damak iyice sert meme ucunu acıtıyor artik alttan da baya beyazlaşmış. Patates haşlasan işe yarar mi ki bebeklerde ishal icin

Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim
Ben patates havuc ve bal kabağı birlikte çorba yapıp verdim bir kaç gün böyle devam ettim bugün bu 3 sebzenin icine ıspanak kattım olur mu sizce
Ben de aynı durumdayım. Ispanak olur dedi doktor. Ben de kattım. Beyaz kabak da ekleyebilirsin sonraki 3 gün için. Ben onu da ekliyorum. 6-7 aydır zaten aynı tadı alıyorlar, 1 ay da aynı çorbayı içerler sorun olmaz bence ama farklı kombinasyonlar yapılabilir kendi içinde.

Ben çorbanın ardından ya da öncesinde tek sebze eline verip kendi kendine denetsem mi acaba diye fantastik düşünceler içindeyim

Hayırlı olsun bizimde damak iyice sert meme ucunu acıtıyor artik alttan da baya beyazlaşmış. Patates haşlasan işe yarar mi ki bebeklerde ishal icin
İnşallah sıkıntısız atlatırlar ... ya aslında tam İshal değil ama günde 3 defa ya da 4 defa yapıyor patates haşladım verdim... biraz da huysuz ateşi çıkıyor

Çok teşekkür ederim kızlar sagolun bugun yediler çok şükür bir kaç günde böyle gitsin sonra başka bakarız artık
bende şaşıyorum ne versem diye ama daha 6. ayda çok cesit yüklenmeyim diyorum
Bence olur neden olmasın ki dıger sebzelere alerji vs yapmamıssa ıspnagıda deneyebılırsın

İnşallah sıkıntısız atlatırlar ... ya aslında tam İshal değil ama günde 3 defa ya da 4 defa yapıyor patates haşladım verdim... biraz da huysuz ateşi çıkıyor
Ah şu dişler hiç kolay çıkacak gibi durmuyor. Çok zor onlar icin de kim bilir nasıl agriyor damakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…