2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Amin hepimize inşallah
Bi emeklese belki biraz rahatlarız inşallah
Emekleyince de rahat olmuyor ki ben önünden arkasindan bakıyorum hep bi yere vurmasın bisiler düşürmesin diye benimki emekliyor hatta sehpaya uzanıp dizleri üzerinde duruyor neymiş efendim ayağa kalkacakmış

Emekleyince de rahat olmuyor ki ben önünden arkasindan bakıyorum hep bi yere vurmasın bisiler düşürmesin diye benimki emekliyor hatta sehpaya uzanıp dizleri üzerinde duruyor neymiş efendim ayağa kalkacakmış
Maşallah senin ki çok hareketli olucak canım gözünü şakın ayırma üstünden,, benim kızım da çok hareketli ama. Benim kucağımda yere bırakınca basıyor çığlığı

Maşallah senin ki çok hareketli olucak canım gözünü şakın ayırma üstünden,, benim kızım da çok hareketli ama. Benim kucağımda yere bırakınca basıyor çığlığı
Aynen ya baya hareketli ayni babası doktor bile kontrole gittiğimizde şaşırdı emekliyor deyince benimki de kucakta durmuyor hep yerde olacak kafasına göre takılacak üzerime anca ayağa kalkmaya çalışırken geliyor o da beni destek olarak kullanıyor

günaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyor sadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum

günaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyor sadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum
gunaydin :) ne cok ac ne cok tokken denediniz mi tabi keyifli oldugu bir an olucak bir de.neler yemisti bu zamana kadar.alerji vb. durumu var mi.ne cok soru sordum.:)

ya masallah.benimki 2 ekim dogumlu.destekli oturuyor baska yaptigi bisey yok.dönme de yok daha.gerci boyle rahat pesinden kosma derdi yok ama ne sevimlidir bidi bidi emeklerken :)

ya masallah.benimki 2 ekim dogumlu.destekli oturuyor baska yaptigi bisey yok.dönme de yok daha.gerci boyle rahat pesinden kosma derdi yok ama ne sevimlidir bidi bidi emeklerken :)
Bir ay var arasında tam 2 eylul doğumlu oğlum. 4.5 aylikken döndü 6 aylıkken emekleme oldu bizde. Çok sevimli oluyorlar evde minik gezinen bisi var ama bizimkini emekleme kesmedi ayağa kalkmaya çalışıyor

Emzirdikten bi saat sonra yedirmeyi denedin mi

gunaydin :) ne cok ac ne cok tokken denediniz mi tabi keyifli oldugu bir an olucak bir de.neler yemisti bu zamana kadar.alerji vb. durumu var mi.ne cok soru sordum.:)
denedim canım patates havuç kabak ayrı ayrı denedim sevmedi peynir sevmedi. yoğurt başlarda yarım bardak yiyordu kendi istiyordu yani dün ağzını bile açmadı. bir de ağzını bir kilitliyor ihtiyarlar gibi :) alerji işin kan aldılar yok dedi doktorumuz. dün de ne güzel yulaflı mama yaptım yemedi bu sabah azıcık peynir yedirdim kandırıp yarım çay kaşığı :)) kilosu iyi aslında emiyor da güzel belki hazır değildir ek gıda için benim çocuğum da :)))

o kilitleme cok komik di mi :) kilosu iyiyse belki istemiyordur su an.israrci olmadan her gun denenebilir.cok da can sıkmaya gerek yok :) bizimki de bigun yogurdu bi kaseye yakin yedi.ertesi gun hic yemek istemedi.belli olmuyor bu isler :)

Yaaa niye ki acaba benim kızım da hiç emmek istemiyor üffffff

Tatlı şeyler versen meyve elmalı yoğurt falan belki öyle alışır
başta öyle yapmıştım çok sevmişti. sonra başka şeyler yedirmeye çalışınca soğudu resmen. şimdi 6-7 tatlı kaşığı kadar yedi ama çok mutlu oldum. yoğurt olduğunu anlayınca açtı ağzını zorla.

o kilitleme cok komik di mi :) kilosu iyiyse belki istemiyordur su an.israrci olmadan her gun denenebilir.cok da can sıkmaya gerek yok :) bizimki de bigun yogurdu bi kaseye yakin yedi.ertesi gun hic yemek istemedi.belli olmuyor bu isler :)
zorlamıyorum artık yoğurt vericem sadece bunaltmadan büyüdükçe ister umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…