- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.401
Teşekkür ederim fitıl ise yaradı şuan için pazartesi doktora gidicez sorarım inşallahCanım doktoruna danışarak duphalac şurup kullanabilirsin eğer doktorun izin verirse tabi.
Biz fitil falan yapamadığımız için şurup kullanmıştık.
Emekleyince de rahat olmuyor kiAmin hepimize inşallah
Bi emeklese belki biraz rahatlarız inşallah
Maşallah senin ki çok hareketli olucak canım gözünü şakın ayırma üstünden,, benim kızım da çok hareketli ama. Benim kucağımdaEmekleyince de rahat olmuyor kiben önünden arkasindan bakıyorum hep bi yere vurmasın bisiler düşürmesin diye benimki emekliyor hatta sehpaya uzanıp dizleri üzerinde duruyor neymiş efendim ayağa kalkacakmış
Buralardayım cnm okuyorum genelde :)Cnm sen nerdesin ya hiç görünmüyorsun
Aynen ya baya hareketli ayni babasıMaşallah senin ki çok hareketli olucak canım gözünü şakın ayırma üstünden,, benim kızım da çok hareketli ama. Benim kucağımdayere bırakınca basıyor çığlığı
gunaydin :) ne cok ac ne cok tokken denediniz mi tabi keyifli oldugu bir an olucak bir de.neler yemisti bu zamana kadar.alerji vb. durumu var mi.ne cok soru sordum.:)günaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyorsadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum
ya masallah.benimki 2 ekim dogumlu.destekli oturuyor baska yaptigi bisey yok.dönme de yok daha.gerci boyle rahat pesinden kosma derdi yokAynen ya baya hareketli ayni babasıdoktor bile kontrole gittiğimizde şaşırdı emekliyor deyince benimki de kucakta durmuyor hep yerde olacak kafasına göre takılacak üzerime anca ayağa kalkmaya çalışırken geliyor o da beni destek olarak kullanıyor
Bir ay var arasında tam 2 eylul doğumlu oğlum. 4.5 aylikken döndü 6 aylıkken emekleme oldu bizde. Çok sevimli oluyorlar evde minik gezinen bisi varya masallah.benimki 2 ekim dogumlu.destekli oturuyor baska yaptigi bisey yok.dönme de yok daha.gerci boyle rahat pesinden kosma derdi yokama ne sevimlidir bidi bidi emeklerken :)
Emzirdikten bi saat sonra yedirmeyi denedin migünaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyorsadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum
denedim canım patates havuç kabak ayrı ayrı denedim sevmedi peynir sevmedi. yoğurt başlarda yarım bardak yiyordu kendi istiyordu yani dün ağzını bile açmadı. bir de ağzını bir kilitliyor ihtiyarlar gibi :) alerji işin kan aldılar yok dedi doktorumuz. dün de ne güzel yulaflı mama yaptım yemedigunaydin :) ne cok ac ne cok tokken denediniz mi tabi keyifli oldugu bir an olucak bir de.neler yemisti bu zamana kadar.alerji vb. durumu var mi.ne cok soru sordum.:)
denedim canım resmen tükürüyorEmzirdikten bi saat sonra yedirmeyi denedin mi
Tatlı şeyler versen meyve elmalı yoğurt falan belki öyle alışırdenedim canım resmen tükürüyor
o kilitleme cok komik di mi :) kilosu iyiyse belki istemiyordur su an.israrci olmadan her gun denenebilir.cok da can sıkmaya gerek yok :) bizimki de bigun yogurdu bi kaseye yakin yedi.ertesi gun hic yemek istemedi.belli olmuyor bu isler :)denedim canım patates havuç kabak ayrı ayrı denedim sevmedi peynir sevmedi. yoğurt başlarda yarım bardak yiyordu kendi istiyordu yani dün ağzını bile açmadı. bir de ağzını bir kilitliyor ihtiyarlar gibi :) alerji işin kan aldılar yok dedi doktorumuz. dün de ne güzel yulaflı mama yaptım yemedibu sabah azıcık peynir yedirdim kandırıp yarım çay kaşığı :)) kilosu iyi aslında emiyor da güzel belki hazır değildir ek gıda için benim çocuğum da :)))
Çorbasına kıyma katıyorum. Yine çorbalata ya da genel yaptığım her şeye ya ilik suyu ya tavuk suyu ekliyorumCnm bu arada et tavuk balığa başladınız mı
Rahat icebiliyor mu bebeğiniz
İnternette 8. Ay yazıyordu onun için sordum canımÇorbasına kıyma katıyorum. Yine çorbalata ya da genel yaptığım her şeye ya ilik suyu ya tavuk suyu ekliyorum
Yaaa niye ki acaba benim kızım da hiç emmek istemiyor üffffffgünaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyorsadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum
başta öyle yapmıştım çok sevmişti. sonra başka şeyler yedirmeye çalışınca soğudu resmen. şimdi 6-7 tatlı kaşığı kadar yedi ama çok mutlu oldum. yoğurt olduğunu anlayınca açtı ağzını zorla.Tatlı şeyler versen meyve elmalı yoğurt falan belki öyle alışır
zorlamıyorum artık yoğurt vericem sadece bunaltmadan büyüdükçe ister umarımo kilitleme cok komik di mi :) kilosu iyiyse belki istemiyordur su an.israrci olmadan her gun denenebilir.cok da can sıkmaya gerek yok :) bizimki de bigun yogurdu bi kaseye yakin yedi.ertesi gun hic yemek istemedi.belli olmuyor bu isler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?