2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya canım 2 ay önce bi kere deneyeyim dedim ama var ya 50 dk boyunca uyumadı en son ağlamaya başladı bende devam edemedim,,,, ama kararlı olmam lazım
Alışık olmadığı bir sey tepki vermesi normal ama bekle sabret çabuk alışıyorlar o yönteme

Yatmadan önce muhallebi de yapıyorum tok tutsun diye aslında 2 ya da 3 defa yeterli olur emmesi bütün gece tok tutması icin. Ben uyku eğitimi vermedim ama belli rutinler oluşturdum ona gore gidiyor duzeni
Karni tok eminim ek gıdayı çok seviyor maşallah ne verirsem yiyor ama uyku yok oğlum 3 yasında ve evde onunla uyku eğitimi vermem çok zor ya

Karni tok eminim ek gıdayı çok seviyor maşallah ne verirsem yiyor ama uyku yok oğlum 3 yasında ve evde onunla uyku eğitimi vermem çok zor ya
O zaman alışkanlık olduğu icin uyanip emmek istiyor demek ki. İki cocukla zor ama rutin olusturmak uyku eğitiminin temeli gibi. Mesela her akşam ayni saatte banyo bile etkiliyor uykusunu

Ev 24-25 derece daha sıcak olursa arada klima açıyorum. Her gün bende yıkıyorum ama dediğin gibi de olabilir emerken terliyorlar çünkü
Bende isilik geçerde hasta olmasından korkuyorum cam açmak istemiyorum üzerini açıyor diye aslında bebeklerde serinde daha rahat uyuyor
Yatmadan önce muhallebi de yapıyorum tok tutsun diye aslında 2 ya da 3 defa yeterli olur emmesi bütün gece tok tutması icin. Ben uyku eğitimi vermedim ama belli rutinler oluşturdum ona gore gidiyor duzeni
Benim kızda açlık değil alışkanlıktan uyanıyor bide diş dönemi oldugu için sanırım. Yinede muhallebi ne veriyorsun bnde deneyeyim
Kmsl Hnd canim sallamak yerine sss pat pat yöntemi denesene gerçekten başarılı bi yöntem
Şşt pat kucakta mı yapıyorsunuz yerine yatırınca mı

Kızlar meyveli yoğurt olarak neler veriyorsunuz yada meyve olarak şuan
Cnm ben meyveli yoğurt vermiyorum,,, yoğurdu şade alıştırdım,,, meyve olarak da şuanda elma muz armut veriyorum ben erik yerken de ona biraz veriyorum ama yeni meyvelere geçmek istiyorum

Cnm ben meyveli yoğurt vermiyorum,,, yoğurdu şade alıştırdım,,, meyve olarak da şuanda elma muz armut veriyorum ben erik yerken de ona biraz veriyorum ama yeni meyvelere geçmek istiyorum
Bende elma armut muz veriyorum canım da elma da artık geçti sezonu bi muz kaldı o yüzden sordum hiç bisey yemiyor çıldırıcam artık ne kahvaltı ne başka öğün hiç mi bisey yemez ya

Kendin üşümüyorsan bebek niye üşüsün ki havalar ne güzel korkma. Bi yemek kaşığı irmik bir elma rendesi ve yarim su bardagi su koyuyorum kaynatiyorum armutta bazen ekliyorum icine yarim rende olacak sekilde. Kaynadiktan sonra bi cay kasigi pekmez ekliyorum soguyunca bi yemek kasigi da yogurt. Baya bol oluyor benimki ama hepsini yiyor oglum.
Pat pat yöntemi yatakta yapılıyor yüzüstü yatıyor bebek o sirada poposuna sırtına pat pat yapip ritimli bi yandan da sss diye ses çıkarıyorsunuz bebekler icin rahatlatıcı oluyor

E Elasu yogurt hem sade hem de meyveli yiyor oğlum. Elma muz armut avokado kullanıyorum. Gecen az biraz kiraz tattırdım kabuğunu soyup. Şeftali kayısı bi çıksa da yedirsek

Yok üşür diye değil terleyip üşütürüm diye korkuyorum neyse geçiş dönemi zor vesselam bıde her gittiğin yerin sıcaklığı aynı olmuyor
Bnm kızım yüzüstü yatmıyor canım hayatta durmaz

Ya canım 2 ay önce bi kere deneyeyim dedim ama var ya 50 dk boyunca uyumadı en son ağlamaya başladı bende devam edemedim,,,, ama kararlı olmam lazım
Aynen kararlı olmazsan insan hiç uğraşamıyo ben de 2. Denememde başarılı oldum sayılır. İlkinde ağladı boğazı hasta olur falan diye başladık yine sallamaya...iyi alışkanlığı da kötü alışkanlığı da biz veriyoruz bebelere malesef. Gaz dönemlerinde bi başlıyoruz sallamaya o öyle devam ediyo.. bebeklerin bi alışkanlığa alışma süreleri 3 haftaymıs

Bende elma armut muz veriyorum canım da elma da artık geçti sezonu bi muz kaldı o yüzden sordum hiç bisey yemiyor çıldırıcam artık ne kahvaltı ne başka öğün hiç mi bisey yemez ya
Ya niye ki acaba ,,,, diş mi çıkarıyor ki

Aynen canım bu sefer kararlıyım inşallah başarabilirim,,,,peki bu süreç içerisinde uyku saatlerinde gezmede ya da dışarıda olmamam lazım dimi

Ya niye ki acaba ,,,, diş mi çıkarıyor ki
Yok canım 6 tane dis oldu 7.yolda ama bu dişle ilgili değil kaşığı görür görmez ağzını sımsıkı kapatıyor niye yemiyor anlamadım ya siz nasıl yediriyosunuz o kadar şeyi benimki bir iki lokma yese sevincem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…