- 7 Ocak 2018
- 27.636
- 80.193
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.181
Ya canım 2 ay önce bi kere deneyeyim dedim ama var ya 50 dk boyunca uyumadı en son ağlamaya başladı bende devam edemedim,,,, ama kararlı olmam lazım
Alışık olmadığı bir sey tepki vermesi normal ama bekle sabret çabuk alışıyorlar o yöntemeYa canım 2 ay önce bi kere deneyeyim dedim ama var ya 50 dk boyunca uyumadı en son ağlamaya başladı bende devam edemedim,,,, ama kararlı olmam lazım
Karni tok eminim ek gıdayı çok seviyor maşallah ne verirsem yiyor ama uyku yok oğlum 3 yasında ve evde onunla uyku eğitimi vermem çok zor yaYatmadan önce muhallebi de yapıyorum tok tutsun diye aslında 2 ya da 3 defa yeterli olur emmesi bütün gece tok tutması icin. Ben uyku eğitimi vermedim ama belli rutinler oluşturdum ona gore gidiyor duzeni
O zaman alışkanlık olduğu icin uyanip emmek istiyor demek ki. İki cocukla zor ama rutin olusturmak uyku eğitiminin temeli gibi. Mesela her akşam ayni saatte banyo bile etkiliyor uykusunuKarni tok eminim ek gıdayı çok seviyor maşallah ne verirsem yiyor ama uyku yok oğlum 3 yasında ve evde onunla uyku eğitimi vermem çok zor ya
Bende isilik geçerde hasta olmasından korkuyorum cam açmak istemiyorum üzerini açıyor diye aslında bebeklerde serinde daha rahat uyuyorEv 24-25 derece daha sıcak olursa arada klima açıyorum. Her gün bende yıkıyorum ama dediğin gibi de olabilir emerken terliyorlar çünkü
Benim kızda açlık değil alışkanlıktan uyanıyor bide diş dönemi oldugu için sanırım. Yinede muhallebi ne veriyorsun bnde deneyeyimYatmadan önce muhallebi de yapıyorum tok tutsun diye aslında 2 ya da 3 defa yeterli olur emmesi bütün gece tok tutması icin. Ben uyku eğitimi vermedim ama belli rutinler oluşturdum ona gore gidiyor duzeni
Şşt pat kucakta mı yapıyorsunuz yerine yatırınca mıKmsl Hnd canim sallamak yerine sss pat pat yöntemi denesene gerçekten başarılı bi yöntem
Bugün başlayacağım bakalım kolay gelsin banaAlışık olmadığı bir sey tepki vermesi normal ama bekle sabret çabuk alışıyorlar o yönteme
Cnm ben meyveli yoğurt vermiyorum,,, yoğurdu şade alıştırdım,,, meyve olarak da şuanda elma muz armut veriyorum ben erik yerken de ona biraz veriyorum ama yeni meyvelere geçmek istiyorumKızlar meyveli yoğurt olarak neler veriyorsunuz yada meyve olarak şuan
Bende elma armut muz veriyorum canım da elma da artık geçti sezonu bi muz kaldı o yüzden sordum hiç bisey yemiyor çıldırıcam artık ne kahvaltı ne başka öğün hiç mi bisey yemez yaCnm ben meyveli yoğurt vermiyorum,,, yoğurdu şade alıştırdım,,, meyve olarak da şuanda elma muz armut veriyorum ben erik yerken de ona biraz veriyorum ama yeni meyvelere geçmek istiyorum
Kendin üşümüyorsan bebek niye üşüsün ki havalar ne güzel korkma. Bi yemek kaşığı irmik bir elma rendesi ve yarim su bardagi su koyuyorum kaynatiyorum armutta bazen ekliyorum icine yarim rende olacak sekilde. Kaynadiktan sonra bi cay kasigi pekmez ekliyorum soguyunca bi yemek kasigi da yogurt. Baya bol oluyor benimki ama hepsini yiyor oglum.Bende isilik geçerde hasta olmasından korkuyorum cam açmak istemiyorum üzerini açıyor diye aslında bebeklerde serinde daha rahat uyuyor
Benim kızda açlık değil alışkanlıktan uyanıyor bide diş dönemi oldugu için sanırım. Yinede muhallebi ne veriyorsun bnde deneyeyim
Şşt pat kucakta mı yapıyorsunuz yerine yatırınca mı
Aynen kararlı olmazsan insan hiç uğraşamıyo ben de 2. Denememde başarılı oldum sayılır. İlkinde ağladı boğazı hasta olur falan diye başladık yine sallamaya...iyi alışkanlığı da kötü alışkanlığı da biz veriyoruz bebelere malesef. Gaz dönemlerinde bi başlıyoruz sallamaya o öyle devam ediyo.. bebeklerin bi alışkanlığa alışma süreleri 3 haftaymısYa canım 2 ay önce bi kere deneyeyim dedim ama var ya 50 dk boyunca uyumadı en son ağlamaya başladı bende devam edemedim,,,, ama kararlı olmam lazım
Ya niye ki acaba ,,,, diş mi çıkarıyor kiBende elma armut muz veriyorum canım da elma da artık geçti sezonu bi muz kaldı o yüzden sordum hiç bisey yemiyor çıldırıcam artık ne kahvaltı ne başka öğün hiç mi bisey yemez ya
Aynen canım bu sefer kararlıyım inşallah başarabilirim,,,,peki bu süreç içerisinde uyku saatlerinde gezmede ya da dışarıda olmamam lazım dimiAynen kararlı olmazsan insan hiç uğraşamıyo ben de 2. Denememde başarılı oldum sayılır. İlkinde ağladı boğazı hasta olur falan diye başladık yine sallamaya...iyi alışkanlığı da kötü alışkanlığı da biz veriyoruz bebelere malesef. Gaz dönemlerinde bi başlıyoruz sallamaya o öyle devam ediyo.. bebeklerin bi alışkanlığa alışma süreleri 3 haftaymıs
Yok canım 6 tane dis oldu 7.yolda ama bu dişle ilgili değil kaşığı görür görmez ağzını sımsıkı kapatıyor niye yemiyor anlamadım ya siz nasıl yediriyosunuz o kadar şeyi benimki bir iki lokma yese sevincemYa niye ki acaba ,,,, diş mi çıkarıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?