- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.221
Sizinkiler de ses vardır ya bi bende öyle değildir. Böyle garip garip bogazini kisiyor kükreme gibi sesler çıkarıyor sanki beni korkutmaya çalışır gibiSeninkinin maşallahı var zaten canım
Ya benim kızımda öyle kendini sıkıyor bağırıyor sonra gülüyor ama Boğaz’ı ağrıyacakSizinkiler de ses vardır ya bi bende öyle değildir. Böyle garip garip bogazini kisiyor kükreme gibi sesler çıkarıyor sanki beni korkutmaya çalışır gibi
İnşallah işe yarar canımDoktor da surup verdi canım iştahı açılsın diye başka da bisey demedi
Aynen ya korkuyorum bende su falan veriyorum öyle ses çıkarınca çünkü belli bi sure sonra kuruyor bogaziYa benim kızımda öyle kendini sıkıyor bağırıyor sonra gülüyor ama Boğaz’ı ağrıyacak
Ay yavrum kıyamam bizimkide sürekli değişik sesler çıkarıyor çok tatlılarSizinkiler de ses vardır ya bi bende öyle değildir. Böyle garip garip bogazini kisiyor kükreme gibi sesler çıkarıyor sanki beni korkutmaya çalışır gibi
Kaç günüde onunda faydası olmadı bide tırnak batması oldu bizim 10 gündür kullanıyoruz krem geçmedi halaİnşallah işe yarar canımarkadaşım kızı da hiç birşey yemiyor 2 yaşında 12 kilo,,, boyu önemli bence inşallah iştahı da yerine gelir
Bende su veriyorum hatta bugün öksürmeye başladı biraz inşallah hasta olmazAynen ya korkuyorum bende su falan veriyorum öyle ses çıkarınca çünkü belli bi sure sonra kuruyor bogazi
Pes etme canın göreceksin inşallah ilacın faydasınıKaç günüde onunda faydası olmadı bide tırnak batması oldu bizim 10 gündür kullanıyoruz krem geçmedi hala
Nasıl veriyosun canım eğitimi gece mama iciroyorum ben 1 kere sabaha kadar durmuyo içmeden bende sss pat pat diye uyuturyorum beşikte gece uyanınca beni istiyor o yüzden kendi kendine dalamıyor tekrarKızlar 2. Uyku eğitim gününü bitirmiş bulunmaktayım hemen yazıyorum
Dün akşam 9.30 da uyudu gece beslenmesini de kestim bu arada saat 4 gibi uyandı geri kendi kendine uykuya daldı ki mümkün değil sallamazsam uyumazdı
Sabah 9 a kadar yattı mucize birşey
Bugün öğle uykusuna geçiş 13 dk.
İkindi uykusuna geçiş 17 dk.
Akşam uykusuna geçiş 30 dk. Sürdü,,, hatta bugün iftara dışarı çıktık hemen eve geri geldik uyku saati kaçmasın diye
sevcan642
sedulu kızlar nasıl sizce başaracağım değil mi
Canım aynı senin yöntem şşş pat yöntemi uyguluyorum yatağında,,, aslında bende gece 12 gibi bi de 4 günü mama veriyordum,,,, bakalım vermesem uyanacak mı dedim akşam muhallebi yaptım iyice karnı toktu ondan uyanmadı heralde anlamadım,,, inşallah bugünde aynısı olurNasıl veriyosun canım eğitimi gece mama iciroyorum ben 1 kere sabaha kadar durmuyo içmeden bende sss pat pat diye uyuturyorum beşikte gece uyanınca beni istiyor o yüzden kendi kendine dalamıyor tekrar
Bence baya baya çok iyi. Sakın vazgeçme herkesin 3 haftada yaptığnı 2 günde yapmışsın bebeğin hazor ılımlıyken desteğini yavaş yavaş kes ki kendi uykuya dalmayı başarsınKızlar 2. Uyku eğitim gününü bitirmiş bulunmaktayım hemen yazıyorum
Dün akşam 9.30 da uyudu gece beslenmesini de kestim bu arada saat 4 gibi uyandı geri kendi kendine uykuya daldı ki mümkün değil sallamazsam uyumazdı
Sabah 9 a kadar yattı mucize birşey
Bugün öğle uykusuna geçiş 13 dk.
İkindi uykusuna geçiş 17 dk.
Akşam uykusuna geçiş 30 dk. Sürdü,,, hatta bugün iftara dışarı çıktık hemen eve geri geldik uyku saati kaçmasın diye
sevcan642
sedulu kızlar nasıl sizce başaracağım değil mi
İnşallah canım ya başarırım,,, gece 2.5 gibi uyandı sahur yapıyorduk sese kalktı herakde sonra 4 de şşş pat yaptım yine normalde sallamasam uyumaz yani,,,, ama sabah 37.8 ateşle uyandık ilaç verdim duş aldırdım inşallah daha çok çıkmazBence baya baya çok iyi. Sakın vazgeçme herkesin 3 haftada yaptığnı 2 günde yapmışsın bebeğin hazor ılımlıyken desteğini yavaş yavaş kes ki kendi uykuya dalmayı başarsın
ahahah benimki de öyle aynadan kendisine bağırıp bir şeyler söylüyor. üst dişleri de nerdeyse 2 aydın kabarık ve görünüyor ama parlamadı bir türlü çok agresif bugünlerdeGünaydın anneler bizde 6. dis geliyor ustler 4 dis olacak. Altta daha 2 tanr var ama yakinda onlar da patlayacak gibi beyazlaşmış iyice. Dis etkisiyle dün gunduz uykuya geçişi zor oldu biraz ama olsun o kadar da. Bizimki bu sira garip garip sesler çıkarıyor dinazor gibi aslan gibi kukruyor falan
Gelir yakında o zaman agresiflik yapıyorsa. Bizde çıkarırken çok huysuz olduk ateş takibi de yaptım ama ateşsiz çıktı dişleri şimdiye kadarahahah benimki de öyle aynadan kendisine bağırıp bir şeyler söylüyor. üst dişleri de nerdeyse 2 aydın kabarık ve görünüyor ama parlamadı bir türlü çok agresif bugünlerde
Bebekten bebege değişir motor becerileri. 2 Eylül doğumlu oğlum 5.5 aylikken emekledi 7 aylikken siralamaya başladı. Tam manali olarak baba demiyor ama bababa gibi heceleri tekrar ediyor. Benimki biraz erkenden öğrenmeye meraklı bi bebek doktor takibinde oluyor her hareketi çünkü yerinde durmuyor hiperaktif olabilir diye üzerinde duruyorlarHanimlar merhaba bizde 14 eylul dogumluyuz. İki disimiz var. Her yere donerek gidio ellerinden destek alarakda yonunu degisiyor.desteksiz oturuyor cok uzun sure dgl tabi. Birde agii diyor o kadar. Şimdi bu kadari normalmi acaba sizin bebisler ne durumda. Benim 3 yaşında bir kizim vardi o daha aktifti. 6 aylikken emekliodu baba falan diyodu. O yuzden evham yapiyorum biraz. Siz ne durumdasiniz
Diş döneminde o kadar çok kaka yaptı ki sayamiyordum artik. 5 saatlik yolculukta 4 kez yapmisti onu net hatirliyorum. Disi cikardi gunde 1 e indi. O yuzdrn korkma. Hatta cok kaka yaparsa ateşi çıkmaz daha iyi demişlerdi bana.Slm kızlar
Yoğun geçiyor günler
Kızımında alttan 2 tane tavsan dişi cıktı üst yandada kabarma var saçını çekiyor mızmız ve çok kaka yapıyor öğlen verdiğim çorba 3 yada 4 saat sonra kaka ile çıkıyor bu normal mi 4 yada 5 kere kaka yapıyor kilo almıyor bu yüzden bu hafta dr götürmeyi düşüyorum
Sizin bebekler kaç kere kaka yapıyor
Evet ateşi olmadıDiş döneminde o kadar çok kaka yaptı ki sayamiyordum artik. 5 saatlik yolculukta 4 kez yapmisti onu net hatirliyorum. Disi cikardi gunde 1 e indi. O yuzdrn korkma. Hatta cok kaka yaparsa ateşi çıkmaz daha iyi demişlerdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?