- 7 Ocak 2018
- 27.636
- 80.193
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.201
Canım benim büyük kızım böyleydi hiç birşey yemek istemezdi bende sırf yesin diye sevdiği şeyleri verdim yeter ki yesin modundaydım ama sonradan çok pişman oldum şimdi kızım 12 yaşında çoğu şeyi yemiyor pes etme biliyorum çok zor ama dayanmamız lazım benim kızım 2 gün boyunca hiç birley yemediği zamanlar olurdu sırf yesin diye makarna pilav tavuk şeklinde yedirdim sonrada hep kabızlık çekti çocuğum,,,,inşallah zamanla düzelir senin bebeğindeYok canım 6 tane dis oldu 7.yolda ama bu dişle ilgili değil kaşığı görür görmez ağzını sımsıkı kapatıyor niye yemiyor anlamadım ya siz nasıl yediriyosunuz o kadar şeyi benimki bir iki lokma yese sevincem
En azından ilk 2 hafta olma bence daha kolay ilerler..Aynen canım bu sefer kararlıyım inşallah başarabilirim,,,,peki bu süreç içerisinde uyku saatlerinde gezmede ya da dışarıda olmamam lazım dimi
Sağol canımTebrikler devamı da gelir umarım. Sende bi rahatlamissindir
Çok çokk güzel bebeğin de senin kadar istekli.. şşş pat mı denedin nasıl uyuttunsevcan642 ilk güne göre nasıl canım sence
Yaaa inşallah öyledir,,, akşam bi ara pes edecektim ama yok dedim sil baştan olmasın,,,, evet canım şşş pat denedim öğle uykusunda beyaz gürültü açmıştım ,,,,akşam niye böyle geç oldu ki anlamadım,,, her zamanki gibi banyo ,,, ninni rutinini yaptım aslında akşamı daha erken bekliyordumÇok çokk güzel bebeğin de senin kadar istekli.. şşş pat mı denedin nasıl uyuttun
Tüm bebekler en zor gece uykusuna dalarken zorlanıyo diye biliyorum. Benim kızım destekle uyurken bile gece uykusuna zor dalardıYaaa inşallah öyledir,,, akşam bi ara pes edecektim ama yok dedim sil baştan olmasın,,,, evet canım şşş pat denedim öğle uykusunda beyaz gürültü açmıştım ,,,,akşam niye böyle geç oldu ki anlamadım,,, her zamanki gibi banyo ,,, ninni rutinini yaptım aslında akşamı daha erken bekliyordum
Anladım canım,,, peki sen şuanda uyku saati gelince direk yatağına götürüp bırakıyor musunTüm bebekler en zor gece uykusuna dalarken zorlanıyo diye biliyorum. Benim kızım destekle uyurken bile gece uykusuna zor dalardı
Önce rutinler sonra yatağa bırakıyorum kendi oyalanmaya başlıyor sonra yan dönüyor sağına battaniyesini kucaklıyor anlıyorum ki bana ihtiyacı yok çıkıyorum odadan.Anladım canım,,, peki sen şuanda uyku saati gelince direk yatağına götürüp bırakıyor musun
Çok güzel canım inşallah bizde o günleri görürüzÖnce rutinler sonra yatağa bırakıyorum kendi oyalanmaya başlıyor sonra yan dönüyor sağına battaniyesini kucaklıyor anlıyorum ki bana ihtiyacı yok çıkıyorum odadan.
Canım görsen hiç bisey yemiyo daha tadına bakmadan kafasını çeviryo ya belki sevecek ama yemek istemiyor beni çıldırtıyor özenerek hazırlıyorum hep çöpe gidiyor hazirlamiyorum kendimi suçlu hissediyorum boşa geçti gün diye iyice arada kaldım çok önyargılı ağzına bile değmesine izin vermiyor zorla tepiyorum artık bir iki lokma zorlamak da istemiyorum iyce sogucak diye boyle boyek gecti aylarCanım benim büyük kızım böyleydi hiç birşey yemek istemezdi bende sırf yesin diye sevdiği şeyleri verdim yeter ki yesin modundaydım ama sonradan çok pişman oldum şimdi kızım 12 yaşında çoğu şeyi yemiyor pes etme biliyorum çok zor ama dayanmamız lazım benim kızım 2 gün boyunca hiç birley yemediği zamanlar olurdu sırf yesin diye makarna pilav tavuk şeklinde yedirdim sonrada hep kabızlık çekti çocuğum,,,,inşallah zamanla düzelir senin bebeğinde
Canım İnan hiç bilemedim ki doktor ne diyor peki,,,?????Canım görsen hiç bisey yemiyo daha tadına bakmadan kafasını çeviryo ya belki sevecek ama yemek istemiyor beni çıldırtıyor özenerek hazırlıyorum hep çöpe gidiyor hazirlamiyorum kendimi suçlu hissediyorum boşa geçti gün diye iyice arada kaldım çok önyargılı ağzına bile değmesine izin vermiyor zorla tepiyorum artık bir iki lokma zorlamak da istemiyorum iyce sogucak diye boyle boyek gecti aylar
Bizimkinin hala cikmadiBebişinin dişi hâlâ çıkmayan var mı?
Bizde hala dış yok gece uykusu da yokBebişinin dişi hâlâ çıkmayan var mı?
Seninkinin maşallahı var zaten canımGünaydın anneler bizde 6. dis geliyor ustler 4 dis olacak. Altta daha 2 tanr var ama yakinda onlar da patlayacak gibi beyazlaşmış iyice. Dis etkisiyle dün gunduz uykuya geçişi zor oldu biraz ama olsun o kadar da. Bizimki bu sira garip garip sesler çıkarıyor dinazor gibi aslan gibi kukruyor falan
Doktor da surup verdi canım iştahı açılsın diye başka da bisey demediCanım İnan hiç bilemedim ki doktor ne diyor peki,,,?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?