2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim büyük kızım böyleydi hiç birşey yemek istemezdi bende sırf yesin diye sevdiği şeyleri verdim yeter ki yesin modundaydım ama sonradan çok pişman oldum şimdi kızım 12 yaşında çoğu şeyi yemiyor pes etme biliyorum çok zor ama dayanmamız lazım benim kızım 2 gün boyunca hiç birley yemediği zamanlar olurdu sırf yesin diye makarna pilav tavuk şeklinde yedirdim sonrada hep kabızlık çekti çocuğum,,,,inşallah zamanla düzelir senin bebeğinde

Çok çokk güzel bebeğin de senin kadar istekli.. şşş pat mı denedin nasıl uyuttun
Yaaa inşallah öyledir,,, akşam bi ara pes edecektim ama yok dedim sil baştan olmasın,,,, evet canım şşş pat denedim öğle uykusunda beyaz gürültü açmıştım ,,,,akşam niye böyle geç oldu ki anlamadım,,, her zamanki gibi banyo ,,, ninni rutinini yaptım aslında akşamı daha erken bekliyordum

Tüm bebekler en zor gece uykusuna dalarken zorlanıyo diye biliyorum. Benim kızım destekle uyurken bile gece uykusuna zor dalardı

Önce rutinler sonra yatağa bırakıyorum kendi oyalanmaya başlıyor sonra yan dönüyor sağına battaniyesini kucaklıyor anlıyorum ki bana ihtiyacı yok çıkıyorum odadan.
Çok güzel canım inşallah bizde o günleri görürüz

Canım görsen hiç bisey yemiyo daha tadına bakmadan kafasını çeviryo ya belki sevecek ama yemek istemiyor beni çıldırtıyor özenerek hazırlıyorum hep çöpe gidiyor hazirlamiyorum kendimi suçlu hissediyorum boşa geçti gün diye iyice arada kaldım çok önyargılı ağzına bile değmesine izin vermiyor zorla tepiyorum artık bir iki lokma zorlamak da istemiyorum iyce sogucak diye boyle boyek gecti aylar

Canım İnan hiç bilemedim ki doktor ne diyor peki,,,?????

Günaydın anneler bizde 6. dis geliyor ustler 4 dis olacak. Altta daha 2 tanr var ama yakinda onlar da patlayacak gibi beyazlaşmış iyice. Dis etkisiyle dün gunduz uykuya geçişi zor oldu biraz ama olsun o kadar da. Bizimki bu sira garip garip sesler çıkarıyor dinazor gibi aslan gibi kukruyor falan

Seninkinin maşallahı var zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…