2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar gece alyanın tekrar uyanmasından ve 10dan berı uyumamasına ıstınaden egıtıme basladım ve sonuc tam 1saat sonrasında basarılı oldu. iç çeke çeke uyudu dayandm hala karsımda dalarken ıc cekıyo ama sonuc basarılı allahm ınanamyrm lutfen masallah dıyın. F Fobia ya whatsappatan aytm vıdeosunu dalıs anını. keske buraya da yuklenseydı. artık bole devam edıcem

Eklentiler

• IMG-20190519-WA0043.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar denize gidecekmisiniz

Hangi güneş kremi ,,, mayo mu ,,, kilot bez mi Hangisini i kullanacaksınız

Gündüz uykusunda çok sorunum yoktu benim bi ara dis cikarma döneminde 30 dk olmustu ama genelde bi saat bazen bi bucuk saat gunduz uykulari oluyor

Slm kızlar
Yoğun geçiyor günler
Kızımında alttan 2 tane tavsan dişi cıktı üst yandada kabarma var saçını çekiyor mızmız ve çok kaka yapıyor öğlen verdiğim çorba 3 yada 4 saat sonra kaka ile çıkıyor bu normal mi 4 yada 5 kere kaka yapıyor kilo almıyor bu yüzden bu hafta dr götürmeyi düşüyorum
Sizin bebekler kaç kere kaka yapıyor

Kızlar bebeklerimizin isimlerini yazalım hadi
Benim büyük kızım Kumsal
Küçük kızım Hande Mina

Gündüz uykusunda çok sorunum yoktu benim bi ara dis cikarma döneminde 30 dk olmustu ama genelde bi saat bazen bi bucuk saat gunduz uykulari oluyor
bızım de atakta dıye basladı yne gunduz uykusunds gerıleme. süreklı dondruyrum maksimum 45dk ya. ama bugun egıtıme basladım ılk denemede 50.dkda uyudu ve 1.5saat uyudu kendı uyku gecısı yapabıldıgı ıcın. 2. denemede de uyuması 35dk sürdü:)

Ben mustela almayı düşünüyorum,,, ama bende karar veremedim mayo mu bez mi
Mustela da güzel ben mustelanın şampuan ve yüz kremini kullanıyorum oğlum için.
Primanın falan mayo bezleri vardı nasıl acaba onlar kullanıcı yorumlarına bakmak gerek

Mustela da güzel ben mustelanın şampuan ve yüz kremini kullanıyorum oğlum için.
Primanın falan mayo bezleri vardı nasıl acaba onlar kullanıcı yorumlarına bakmak gerek
Hiç kullanmadım canım bilmiyorum,,, aslında büyük kızımda denize girdiğimizde alıştırma kilotları var ya onlarla denize girdirmiştim

Akşam 8 gibi değiştirp yatırıyorum. Sabah da 7 gibi alıyorm. Gece beslenmesini kestiğimiz için pek çiş oluyor. Premium care 3 bedendeyiz.

Akşam 8 gibi değiştirp yatırıyorum. Sabah da 7 gibi alıyorm. Gece beslenmesini kestiğimiz için pek çiş oluyor. Premium care 3 bedendeyiz.
Cnm gece beslemiyor musun artık akşam kaç gibi yedirip yatırıyorsun bende gece vermek istemiyorum ama kararsızım

Kızlar havalar ısındı artık bebekler hareketlendi nasıl giydiriyorsunuz benimki şimdiden sırtında hafif isilik başlamış korkuyorum emerken faln çok terliyor gündüzleri çok hareketli bi yandan üşür geçiş mevsimi diye korkuyorum bilemedim ne yapsam fikilerinize ihtiyacım var

Canım biz adanadayız sadece çıtçıtlı badi ile geziyoruz,,, omuz ve göğüs kısmı şimdiden isilik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…