2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Denedim canım hiç bi şekilde yemiyor benimki cü ku daha tadına bakmadan kafayı çeviriyor bi baksa belki sevecek zorlada verdim mi iyice ters tepiyor bıraktım iyice bnde

Denedim canım hiç bi şekilde yemiyor benimki cü ku daha tadına bakmadan kafayı çeviriyor bi baksa belki sevecek zorlada verdim mi iyice ters tepiyor bıraktım iyice bnde
Kilo alimi yerinde mi bari eğer o iyiyse boşver biraz daha büyüyünce denersin yine

Kilo alimi yerinde mi bari eğer o iyiyse boşver biraz daha büyüyünce denersin yine
8600 en son canım kendim tarttim 9100 cıktı geçen ama doktorda degisyor bizim tartiya gore 73 cm boyu var sadece baş çevresi küçük 43.7 en son anca 44 olmuştur

8600 en son canım kendim tarttim 9100 cıktı geçen ama doktorda degisyor bizim tartiya gore 73 cm boyu var sadece baş çevresi küçük 43.7 en son anca 44 olmuştur
Masallah kilosu iyi canım. Benimki deli gibi yemesine ragmen hareketli olduğu icin en son 8200 gr di. Bayram sonrasi gidicem doktora bakalim kac gr almis

Merhaba kızlar bende Bahadır giremedim Ramazan tüm zamanımızı doldurdu çok şükür.kızım 17 Eylül doğumlu 7600 dü geçen hafta 66-68 de boyumuz.kilo konusuna takılmıyor doktorumuz ayda 200 gr almıştı Doğum kilosuna göre değerlendiriyor çok hareketliyiz saniye durmuyor emekliyor hemde baya hızlı tabure masa sandalye bacakları favorimiz hemen ayağa kalkıp tekrar oturabiliyor.3 Halkalı oyuncağı dizebiliyor alkış bay bay gel gel yapabiliyor.hiç dişimiz yok :) yumurta sevmiyor ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız 4 gün oluyor yapamadığı fitille yapıyor şurup kullanıyoruz ona rağmen çok zorlanıyor o yüzden irmik pirinç patates elma muz veremiyorum. Sabah yulaf incir bal kabağı pişirip ceviz pekmez ile yedirmeye çalışıyorum uykudan sonra yoğurt akşam da sebze ( soğan bezelye kabak enginar kıyma ile haşlayıp veriyorum) blenderda kullanıyorum taneli de veriyorum isteyince yutuyor istemeyince itilir dili ile.uyku düzeni yok benimle yatıp benimle kalkıyor emerek uyuyor :) kendi tembelliğimden eğitim vs vermiyorum bizden de bu kadar.

Merhaba benim kızımda 17 Eylül doğumlu aynı sizinki gibi çok hareketli gözümü üstünden ayırsam olmadık yerlere tırmanmakta çalışırken buluyorum. Bi ara el sallıyordu unuttu şimdi emekliyor ayağa kalkıyor bu vakitten sonra kolay kilo almaz 8100 dü geçen hafta bizimde kilomuz 67 boy minyon olacak sanırım çok takılmıyorum 1 tane dişimiz var bizim pek bişy yemiyor kızım haftada 1 kere yapıyor nerdeyse ben müdahale etmiyorum ama kendiliğinden cıvık bi şekilde yapıyor sonra o yüzden takılmıyorum ama yinede doktora gitsem iyi olacak genel olarak gün içinde atak dönmeli dışında keyfi yerinde uyku bizde de aynı

Kızlar bizim kilo nasıl, 29 Eylül doğumlu oğlum, üç hafta önce 7700 du boy 73 cm şimdi de pek almadı sanırım kilomuz yuzde elli altında sanırım alerji mamasıni zorla iciriyoruz o da uykuda

Kızlar bizim kilo nasıl, 29 Eylül doğumlu oğlum, üç hafta önce 7700 du boy 73 cm şimdi de pek almadı sanırım kilomuz yuzde elli altında sanırım alerji mamasıni zorla iciriyoruz o da uykuda
Persentil tablosunda 9. Ayin sonunda tahmini olmasi gereken kilo ve boy var bi ay sonra o tabloya gore degerlendirir doktor ama fena degil bence yine. Benim oğlumda zayif artik takmıyorum kilosuna

Selam kızlar kızım da 7600 kilo 72 cm de boyu herkes çok zayıf diyor ama ben takipmiyorum yemesi çok iyi ek gıdayı çok seviyor şuana kadar verdiğim bir şeyi yememezlik yapmadı iki çocukla ayrı menü yapmıyorum ona tuz ve şekere dikkat ediyorum herşeyi veriyorum sağlıklı olsun yeter kilo önemli değil kızım da çok hareketli oturuyor kalkıyor her yere gidiyor bir dk durmuyor dış hala yok uyku dduzeni sıfır ece sayısız uyanıyor

Biz yine dis çıkarıyoruz kaç gündür huysuz geceleri ozellikle bi saat uyuyup uyanıyordu 4 gece gecti o şekilde dün çok şükür rutinine döndü bende rahatladım.

Arkadaşım bir şey paylaşacağım;biz 5.ve 6.ayda oğlum hiç kaka yapmıyordu.10 gün oluyor fitil koyuyordum.Meğersem kilo alımı az çocuk doymuyor ve midede bir şey yok ki posa olsun dedi doktor.Gerçekren 200-300 gram almıştı.O zamanlar anne sütü sadece veriyordum.Şimdi ne yendiğini görüyorum ve iyi besleniyor artık kaka yapıyor bazen sert yapıyor.Yani sert kabız başka birkaç gün hiç yapmaması başka bir olay.Dikkay et derim.Başıma geldi çünkü...

biz de diş çıkarıyoruz sanırım saatlerdir ateşi 38lerde ateş düşürücü verdim ıslak bez koydum kafası yanıyor eli ağzında sürekli göğsümü ısırıyor uyumuyor bir türlü napacağımı şaşırdım

Teşekkür ederim canım.doymuyor olamaz kahvaltı yapıyor yoğurt yiyor akşamda mutlaka çorba ya da sebze istediği zaman emiyor ama bunu da danışırım doktora Pazartesi götüreceğim

Teşekkür ederim canım.doymuyor olamaz kahvaltı yapıyor yoğurt yiyor akşamda mutlaka çorba ya da sebze istediği zaman emiyor ama bunu da danışırım doktora Pazartesi götüreceğim
Benimkilerde 25 eylül doğumlular
67 ve 69 cm
kilo 6100 ve 7 kilo
Oturuyorlar buldukları her yere uzaniyorlar ama geri oturamadiklari için sürekli kafalarını carpiyorlar emekliyorlar butün evi dolaşıyorlar ara ara bababa dedede diyorlar
Alkış ve baybay yapamıyorlar

Evet canım ,,, geçen 2 gün vermedim ama içim rahat etmedi,,,, 1 yaşına kadar vermeyi düşünüyorum
Bizimki gündüz mamayi uykudayken içiyor uyanık almıyor bir türlü, gece de tam tersi mizildiyor mama yapıyorum 50 CC içip bırakıyor sizin nasıl kaç CC alıyor gece, gündüz toplam kaç CC içiyor birde?

Canım ben gündüz 2 sefer veriyorum en fazla 120 cc içiyor,,,, gece karnı güzel doymuşsa 9 gibi yatıyor gece 3 gibi 120 cc içiyor,,,, ama bazen çok kıpırdanıyorsa 2 defa veriyorum

Kızlar bizim üst yandan da dişimiz patlamışşlş,,,, hepsi arka arkaya geliyor yaaaaa

Kızlar bizim üst yandan da dişimiz patlamışşlş,,,, hepsi arka arkaya geliyor yaaaaa
Bizde de durumlar aynı.
Üst yanlar çıktı bi kaç güne alt yandan gelecek bir diş şu an 6 tane var toplam dişi.
Bu arada huysuzluk had safhada zaten damak rahatlatıcı jel aldım gece yatmadan onu sürüyorum yoksa ağrısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…