- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.321
Denedim canım hiç bi şekilde yemiyor benimki cü ku daha tadına bakmadan kafayı çeviriyor bi baksa belki sevecek zorlada verdim mi iyice ters tepiyor bıraktım iyice bndeKimi bebekler emeklemeden yürür ben öyleymişim annem anlatırbenim oğlan da bize cekmis babasi da bende yerimizde pek durmayan tipleriz bebeklikte öyle geçmiş
Ek gıda icin muhallebi tarzi denedin mi belki meyve suyu falan icer emzik aliyorsa mesela fileli emzikler var içine meyveyi koyuyorsun suyunu emiyor.
Kilo alimi yerinde mi bari eğer o iyiyse boşver biraz daha büyüyünce denersin yineDenedim canım hiç bi şekilde yemiyor benimki cü ku daha tadına bakmadan kafayı çeviriyor bi baksa belki sevecek zorlada verdim mi iyice ters tepiyor bıraktım iyice bnde
8600 en son canım kendim tarttim 9100 cıktı geçen ama doktorda degisyor bizim tartiya gore 73 cm boyu var sadece baş çevresi küçük 43.7 en son anca 44 olmuşturKilo alimi yerinde mi bari eğer o iyiyse boşver biraz daha büyüyünce denersin yine
Masallah kilosu iyi canım. Benimki deli gibi yemesine ragmen hareketli olduğu icin en son 8200 gr di. Bayram sonrasi gidicem doktora bakalim kac gr almis8600 en son canım kendim tarttim 9100 cıktı geçen ama doktorda degisyor bizim tartiya gore 73 cm boyu var sadece baş çevresi küçük 43.7 en son anca 44 olmuştur
Merhaba benim kızımda 17 Eylül doğumlu aynı sizinki gibi çok hareketli gözümü üstünden ayırsam olmadık yerlere tırmanmakta çalışırken buluyorum. Bi ara el sallıyordu unuttu şimdi emekliyor ayağa kalkıyor bu vakitten sonra kolay kilo almaz 8100 dü geçen hafta bizimde kilomuz 67 boy minyon olacak sanırım çok takılmıyorum 1 tane dişimiz var bizim pek bişy yemiyor kızım haftada 1 kere yapıyor nerdeyse ben müdahale etmiyorum ama kendiliğinden cıvık bi şekilde yapıyor sonra o yüzden takılmıyorum ama yinede doktora gitsem iyi olacak genel olarak gün içinde atak dönmeli dışında keyfi yerinde uyku bizde de aynıMerhaba kızlar bende Bahadır giremedim Ramazan tüm zamanımızı doldurdu çok şükür.kızım 17 Eylül doğumlu 7600 dü geçen hafta 66-68 de boyumuz.kilo konusuna takılmıyor doktorumuz ayda 200 gr almıştı Doğum kilosuna göre değerlendiriyor çok hareketliyiz saniye durmuyor emekliyor hemde baya hızlı tabure masa sandalye bacakları favorimiz hemen ayağa kalkıp tekrar oturabiliyor.3 Halkalı oyuncağı dizebiliyor alkış bay bay gel gel yapabiliyor.hiç dişimiz yok :) yumurta sevmiyor ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız 4 gün oluyor yapamadığı fitille yapıyor şurup kullanıyoruz ona rağmen çok zorlanıyor o yüzden irmik pirinç patates elma muz veremiyorum. Sabah yulaf incir bal kabağı pişirip ceviz pekmez ile yedirmeye çalışıyorum uykudan sonra yoğurt akşam da sebze ( soğan bezelye kabak enginar kıyma ile haşlayıp veriyorum) blenderda kullanıyorum taneli de veriyorum isteyince yutuyor istemeyince itilir dili ile.uyku düzeni yok benimle yatıp benimle kalkıyor emerek uyuyor :) kendi tembelliğimden eğitim vs vermiyorum bizden de bu kadar.
Persentil tablosunda 9. Ayin sonunda tahmini olmasi gereken kilo ve boy var bi ay sonra o tabloya gore degerlendirir doktor ama fena degil bence yine. Benim oğlumda zayif artik takmıyorum kilosunaKızlar bizim kilo nasıl, 29 Eylül doğumlu oğlum, üç hafta önce 7700 du boy 73 cm şimdi de pek almadı sanırım kilomuz yuzde elli altında sanırım alerji mamasıni zorla iciriyoruz o da uykuda
Arkadaşım bir şey paylaşacağım;biz 5.ve 6.ayda oğlum hiç kaka yapmıyordu.10 gün oluyor fitil koyuyordum.Meğersem kilo alımı az çocuk doymuyor ve midede bir şey yok ki posa olsun dedi doktor.Gerçekren 200-300 gram almıştı.O zamanlar anne sütü sadece veriyordum.Şimdi ne yendiğini görüyorum ve iyi besleniyor artık kaka yapıyor bazen sert yapıyor.Yani sert kabız başka birkaç gün hiç yapmaması başka bir olay.Dikkay et derim.Başıma geldi çünkü...Merhaba kızlar bende Bahadır giremedim Ramazan tüm zamanımızı doldurdu çok şükür.kızım 17 Eylül doğumlu 7600 dü geçen hafta 66-68 de boyumuz.kilo konusuna takılmıyor doktorumuz ayda 200 gr almıştı Doğum kilosuna göre değerlendiriyor çok hareketliyiz saniye durmuyor emekliyor hemde baya hızlı tabure masa sandalye bacakları favorimiz hemen ayağa kalkıp tekrar oturabiliyor.3 Halkalı oyuncağı dizebiliyor alkış bay bay gel gel yapabiliyor.hiç dişimiz yok :) yumurta sevmiyor ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız 4 gün oluyor yapamadığı fitille yapıyor şurup kullanıyoruz ona rağmen çok zorlanıyor o yüzden irmik pirinç patates elma muz veremiyorum. Sabah yulaf incir bal kabağı pişirip ceviz pekmez ile yedirmeye çalışıyorum uykudan sonra yoğurt akşam da sebze ( soğan bezelye kabak enginar kıyma ile haşlayıp veriyorum) blenderda kullanıyorum taneli de veriyorum isteyince yutuyor istemeyince itilir dili ile.uyku düzeni yok benimle yatıp benimle kalkıyor emerek uyuyor :) kendi tembelliğimden eğitim vs vermiyorum bizden de bu kadar.
Teşekkür ederim canım.doymuyor olamaz kahvaltı yapıyor yoğurt yiyor akşamda mutlaka çorba ya da sebze istediği zaman emiyor ama bunu da danışırım doktora Pazartesi götüreceğimArkadaşım bir şey paylaşacağım;biz 5.ve 6.ayda oğlum hiç kaka yapmıyordu.10 gün oluyor fitil koyuyordum.Meğersem kilo alımı az çocuk doymuyor ve midede bir şey yok ki posa olsun dedi doktor.Gerçekren 200-300 gram almıştı.O zamanlar anne sütü sadece veriyordum.Şimdi ne yendiğini görüyorum ve iyi besleniyor artık kaka yapıyor bazen sert yapıyor.Yani sert kabız başka birkaç gün hiç yapmaması başka bir olay.Dikkay et derim.Başıma geldi çünkü...
Benimkilerde 25 eylül doğumlularTeşekkür ederim canım.doymuyor olamaz kahvaltı yapıyor yoğurt yiyor akşamda mutlaka çorba ya da sebze istediği zaman emiyor ama bunu da danışırım doktora Pazartesi götüreceğim
Evet canım ,,, geçen 2 gün vermedim ama içim rahat etmedi,,,, 1 yaşına kadar vermeyi düşünüyorumKizlar gece beslenmesi var mı mama veriyor musunuz?
Bizimki gündüz mamayi uykudayken içiyor uyanık almıyor bir türlü, gece de tam tersi mizildiyor mama yapıyorum 50 CC içip bırakıyorEvet canım ,,, geçen 2 gün vermedim ama içim rahat etmedi,,,, 1 yaşına kadar vermeyi düşünüyorum
Canım ben gündüz 2 sefer veriyorum en fazla 120 cc içiyor,,,, gece karnı güzel doymuşsa 9 gibi yatıyor gece 3 gibi 120 cc içiyor,,,, ama bazen çok kıpırdanıyorsa 2 defa veriyorumBizimki gündüz mamayi uykudayken içiyor uyanık almıyor bir türlü, gece de tam tersi mizildiyor mama yapıyorum 50 CC içip bırakıyorsizin nasıl kaç CC alıyor gece, gündüz toplam kaç CC içiyor birde?
Bizde de durumlar aynı.Kızlar bizim üst yandan da dişimiz patlamışşlş,,,, hepsi arka arkaya geliyor yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?