- 28 Ağustos 2018

- 1.238

- 1.302

- 133

- Konu Sahibi MinikPiranha
 - 

- #53.821

evet canım izliyor. mesela evde teksem wc gideceksem açıyorum. ya da yemek yaparken beni çok rahatsız ederse. günde toplamda 2 saat bakıyordur en fazla. tek seferde 20 dkdan fazla bakmamasına dikkat etmeye çalışıyorum. ama bebekliğinden beri hep bıdır bıdır bişiler konuşur. bir de çok aktivite yapıyoruz belki onun yararı olmuştur bilemiyorum. ama hepsi için ayrı bir doğru zaman var ve o gün geldiğinde bülbül gibi şakır annesiMaşallah canım iki kelimeyi birleştirerek konuşuyor bide demekki illa oğlanlar geç konuşur diye bisey yokmuş peki tv tablet falan izliyor mu seninki
Canım eline birşey verince de atıyor yere, muz veriyorum yalayıp atıyor, mercimek çorbası yapmıştım bir kaşık almadıbu sabah ben de bir şey yedirmedim. oyuncak bebeğe yediriyormuş gibi yapınca heveslendi çok az yedi bıraktı sonra. armut verdim ben de ne yapayım. şu yemek olayı insanı yaşlandırıyor
kıyamam ya. peki sen iştahla yemeğe başlasan elinden almak ister mi acaba? ben bazen ona bi şey hazırlayıp oturup kendim yemeye başlıyorum bakıyor biraz sonra koşarak geliyor. tabi sevdiği bir şeyse yiyor yine. evcilik falan her yolu deniyorum işte. inatlaşınca asla yemiyorlarCanım eline birşey verince de atıyor yere, muz veriyorum yalayıp atıyor, mercimek çorbası yapmıştım bir kaşık almadı
B Enim kızım da sabah çok az yedi yarım haşlanmış yumurta 6 zeytin azıcık simit ve 1 tatlı kaşığı kaymak bazen canları yemek istemeyebilirSabah kahvaltısınu yapmadı süt içip uyudu. Şimdi çorba içirmeye çalışacağım. Dün bir tabak içmişti aynı çorbadan bugün nasıl olacak bakalım
Her yolu deniyorum canım balkona çıkarma, pencereden bakarak yeme, kovaya su doldurma, balkondaki salıncakta sallama, kendi yemesine fırsat verme, önünde yemeSabah kahvaltısınu yapmadı süt içip uyudu. Şimdi çorba içirmeye çalışacağım. Dün bir tabak içmişti aynı çorbadan bugün nasıl olacak bakalım
Ben de takmicam takmicam diyorum da o sofraya geçtik mi işi inada bindiriyoruz galibaB Enim kızım da sabah çok az yedi yarım haşlanmış yumurta 6 zeytin azıcık simit ve 1 tatlı kaşığı kaymak bazen canları yemek istemeyebilir
Üzerine süt içti biraz çikolata
Şimdi 1 kase yoğurt yedi salıncak da sallanırken uyudu
Büyük kızım yemek konusunda çok sorunluydu çok canımı sıkıyordum hem kızım üzülüyordu hem ben ama artık eskisi gibi takmıyorum napim
Çok zorluyor bu bebekler bazenHer yolu deniyorum canım balkona çıkarma, pencereden bakarak yeme, kovaya su doldurma, balkondaki salıncakta sallama, kendi yemesine fırsat verme, önünde yemeYok yemiyor da kilo da almıyor, alerjimiz tam gecmedı zaten, bu ara birşey de denemek istemiyorum, normal mamaya gectık, yogurt yerse veriyorum, sütü hiç denemedim direk, pankek içinde tüketti ama 
2 olacaktıbu yemek yememe olayı da inatlaşmalar da artıyor iyice dimi :)) sanırım 3 yaş sendromuna hello dedik. benim oğlum tüm kitaplarından sıkıldı artık yeni kitap almam lazım ama kargo siparişi vermeye de korkuyorum
Ahaha kesinliklebu yemek yememe olayı da inatlaşmalar da artıyor iyice dimi :)) sanırım 3 yaş sendromuna hello dedik. benim oğlum tüm kitaplarından sıkıldı artık yeni kitap almam lazım ama kargo siparişi vermeye de korkuyorum
görmedim onları, bakarım ben de. yumuşak kitaplar serisini sevmişti oğlum daAhaha kesinlikle
Kitap okurken bana inat olsun diye her şeye peynir dedi dün gece
O sendrom da dedikleri döneme girdiler ay olarak
Ben kitaplarını saklıyorum bir süre sonra tekrar ortaya çıkarıyorum.
Yeni kitaplar da almak istiyorum ama önce kitaplığı monte etmemiz lazım.
en son geçen gün şoka gelen kitaplardan almış eşim üç tane çok güzeller.
Yumuşak kitaplardan hiç denk getiremedik biz zamanında sonradan da ilgisini çekmedigörmedim onları, bakarım ben de. yumuşak kitaplar serisini sevmişti oğlum da
Inşallah canım bende elimden geleni yapıyorum ama olmayınca olmuyor zamanı gelince elbet konuşacak diyorum artık napiyim taktikca olmuyorevet canım izliyor. mesela evde teksem wc gideceksem açıyorum. ya da yemek yaparken beni çok rahatsız ederse. günde toplamda 2 saat bakıyordur en fazla. tek seferde 20 dkdan fazla bakmamasına dikkat etmeye çalışıyorum. ama bebekliğinden beri hep bıdır bıdır bişiler konuşur. bir de çok aktivite yapıyoruz belki onun yararı olmuştur bilemiyorum. ama hepsi için ayrı bir doğru zaman var ve o gün geldiğinde bülbül gibi şakır annesi
uyku öncesi alıştırmıştım ne güzel yatağa çıkar çıkmaz kendi uzanıyordu kitaba. sonra bozuldu rutin şimdi arada kendi isterse alıp getiriyorKızlar kitap okumayi uyku oncesimi yapıyorsunuz yoksa gün içinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?