- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #54.101
Bende azaltarak emzirmeye biraktırdım şuan emiyo ama acıkınca aklına gelince yanıma gelio kazagımı acmaya calışıyo oyalıyorum bişey ler yediriyorumBu gece ilk defa emmeden uyudu. Kendi istemedi emmek azaltarak birakma yöntemini deniyorum bir süredir günde 3 öğüne kadar indirmiştim. Bakalım belki kendiliğinden mutlu bir şekilde bırakır emmeyi

hala kilo 10.800 yok buyumicek bu çocuk ne inatmis pankek yaptım yemedi koft3 yaptım sadece bi etme yedi yoğurt çorbası yaptım Onu da yemedi daha ne yapayım ben günler  nasıl  gececi bole
 hala kilo 10.800 yok buyumicek bu çocuk ne inatmis pankek yaptım yemedi koft3 yaptım sadece bi etme yedi yoğurt çorbası yaptım Onu da yemedi daha ne yapayım ben günler  nasıl  gececi bole

ben azaltarak birakma yöntemi denediğimden sanırım hiç agri olmadı o yüzden şaşırdım. Umarım bu şekilde devam eder süt çekilince belirgin olarak anlarım heralde
 ben azaltarak birakma yöntemi denediğimden sanırım hiç agri olmadı o yüzden şaşırdım. Umarım bu şekilde devam eder süt çekilince belirgin olarak anlarım heralde  fiiisss bir sönüş yaşanır
 fiiisss bir sönüş yaşanır  

Çok severim bu kitabı.
Çok severim bu kitabı. demir damlasini kullaniyor musunuz peki ust dişleri karardi kızımın biraksam da gecmeyecek ama
 demir damlasini kullaniyor musunuz peki ust dişleri karardi kızımın biraksam da gecmeyecek ama