- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.481
Uyandırmam ben o saatte acıkınca uyanır nasılsa. Yoksa tüm gece oturursunuz gibiBana bir öneride bulunur musunuz? İkindi dört buçuktan beri uyuyor akşam yemeği yemedi. Uyandırmakla uyandırmamak arasındayım
Bu hafta ikinci oldu bu. Yorgunluktan ben de uyuyakalmışım onunla uyandım yemek falan hazırladım ama o uyanmıyor
Gece ben yolluk hazırlarken uyandı geldi cin gibiUyandırmam ben o saatte acıkınca uyanır nasılsa. Yoksa tüm gece oturursunuz gibi
Ne yedirdin o saatte canım olursa başına gelirse tecrübe olsunGece ben yolluk hazırlarken uyandı geldi cin gibi
Yemeğini yedi oynadı geri yatttı çok şükür
Bugün de hiç uyumadı ama
Uyanırsa hazır olsun diye kabak yemeği yapıp kavanoza koymuştumNe yedirdin o saatte canım olursa başına gelirse tecrübe olsun
Köye gidince benimki de fena ya bahçede kedi ve köpekte var sürekli onlarla oynuyor. İceri zor sokuyorum. Bu pandemi sürecinden dolayı uzun süredir gidemedik özledimKöye götürdük kızçeyi doğduğundan beri ilk defa bu kadar özgür kaldı dışarda. Bizi bile beklemedi alıp başını gidiyordu yollarda
Babamın bahçesinde hortumun ucuna gitmiş banyo yapmaya kalktı orda
Çamurlu suyu alıp alıp kafasına sürüyordu
Ah doğduğundan beri dört duvar arasında çocuk dünyayı yeni görmeye başladıKöye gidince benimki de fena ya bahçede kedi ve köpekte var sürekli onlarla oynuyor. İceri zor sokuyorum. Bu pandemi sürecinden dolayı uzun süredir gidemedik özledim
Canım yemeği idare edecek kadar yiyor işte benim cadı da telefon istiyorKızlar 7 gün öğle yemeği 7 gün akşam yemeği ah artık tikandim öneri bekliyorum belki birini yer bu çocuk artuk hep abur cubur istiyor ve telefonda sizde de bole durumlar var mı
Iyce telefon hastası oldu canım vermeyince yıkıyor ortalığıCanım yemeği idare edecek kadar yiyor işte benim cadı da telefon istiyor
Saklıyoruz biz telefonları yoksa tutturuyor. Yemek olayından ben de bunaldım artık dün hamburger söyledik artıkKızlar 7 gün öğle yemeği 7 gün akşam yemeği ah artık tikandim öneri bekliyorum belki birini yer bu çocuk artuk hep abur cubur istiyor ve telefonda sizde de bole durumlar var mı
Erişte, spagetti gibi şeyleri yiyor mu?Kızlar 7 gün öğle yemeği 7 gün akşam yemeği ah artık tikandim öneri bekliyorum belki birini yer bu çocuk artuk hep abur cubur istiyor ve telefonda sizde de bole durumlar var mı
Makarna yiyor canım zaten sadece başka bisey yemek mümkün değil tavuk et yumurta yok hiç kaç aydır ağzına surmedi makarna pilav başka yokErişte, spagetti gibi şeyleri yiyor mu?
Genelde seviyor çocuklar bunları.
Artık uyandılar iyice kandırmak zor oluyor. Eskiden iki pankek arasına bir şeyler sürüp verirdim işe yaramıyor son zamanlarda.
bir de yeni bir huy edinmiş yemek istemediği şeyleri tükürüyor hep. Ağzını açıp bekliyor bir şey uzatmamız için sonra çıkarıveriyor
Patates de yemiyor benim oğlum biizmide lahmacun yiyor arada hem nasip ıyce gına geldi kafayı yicem düşünmekten milletin çocuğu nasip yiyor anlamıyorum yaSaklıyoruz biz telefonları yoksa tutturuyor. Yemek olayından ben de bunaldım artık dün hamburger söyledik artıkPatateslerini sosa batıra batıra yedi hep
Kuruyemiş ve burçak bisküvi takıntısı başladı şimdi fe çileğe ek olarak.
Makarnanın içine minik minik tavuk didikleseniz yer mi acaba?Makarna yiyor canım zaten sadece başka bisey yemek mümkün değil tavuk et yumurta yok hiç kaç aydır ağzına surmedi makarna pilav başka yok
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey degildir.Kızım durup dururken kusmaya başladı ama çok kötüydü midesinde bir şey bırakmadı kusa kusa. Hastaneye götürüyoruz
Sağ ol canım.Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey degildir.
Benim kız lahmacunu çok seviyorMakarnanın içine minik minik tavuk didikleseniz yer mi acaba?
Benimki de bi ara sadeve pilav yiyordu ben de pilavlarını alabildiğine etli sebzeli yaptım
geçen lahmacun denedik yemedi onu.
Ayyy geçmiş olsun canımSağ ol canım.
Serum faln taktılar, idrar ve kan tahlili yapıldı. Yarın görecek doktor tekrar, enfeksiyon çıkmış biraz
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim.sifa versin tez zamandaSağ ol canım.
Serum faln taktılar, idrar ve kan tahlili yapıldı. Yarın görecek doktor tekrar, enfeksiyon çıkmış biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?