- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.681
Birden mi kestin acaba ? Ben azaltarak bırakma yöntemini denedim. O yüzden sanırım çok aci çekmedim çünkü süt baya azalmıştı son zamanlarCok aciyor yani benimde neredeyse 2 hafta olacak baslayali hala sis ve aciyor
Evet ameliyat olacagim icin birde gercekten artik ikizler cok bunalttiklari icin kesmek istedim. Ameliyat olacgim icin surec biraz hizli olduBirden mi kestin acaba ? Ben azaltarak bırakma yöntemini denedim. O yüzden sanırım çok aci çekmedim çünkü süt baya azalmıştı son zamanlar
Geçmiş olsun şimdiden. Bir süre sonra acısı geçer. Sütün tamamen kesilmesi de kalan miktara bağlı benden 2 ay sonra kesildi artık gelmiyor. Çekildi ufaldı memelerEvet ameliyat olacagim icin birde gercekten artik ikizler cok bunalttiklari icin kesmek istedim. Ameliyat olacgim icin surec biraz hizli oldu
Maşallah canım boyu baya uzunmuş sizinkinin bizim erken dogdugu için asimizda erken oluyor hep:)25 kelime uzeri söylüyor canım. Boyu 92 cm kilo 12. Bizimde Eylül’de aşı
Maşallah cnmSelam kızlar valla benim cadı kızım herşeyi konuşuyor bilmediği kelime yok oturup bizimle lafa bile karışıyor
Boyu 82 cm kilo 14.400
Ayyyy pardon cqnım yaa 92 yazacaktımMaşallah cnmboyu iyi mi peki ? Benimki erkek. Kızlari bilmediğim için soruyorum
Peki siz sagdiniz mi hic? Benim ani oldugu icin sagarak kesmeye calisuyorum. Dun artik acisina dayanamadim sagidm. Rahatladim.Geçmiş olsun şimdiden. Bir süre sonra acısı geçer. Sütün tamamen kesilmesi de kalan miktara bağlı benden 2 ay sonra kesildi artık gelmiyor. Çekildi ufaldı memeleraynı dönem hamile kaldığım arkadaşım memeden kesti 4 ay oldu hala az da olsa süt geliyormuş.
Ben sagmadim canım süt azaldığı icin sorun olmadi bende ama arkadaşım sagmisti sürekliPeki siz sagdiniz mi hic? Benim ani oldugu icin sagarak kesmeye calisuyorum. Dun artik acisina dayanamadim sagidm. Rahatladim.
82 gorunce şaşirdimAyyyy pardon cqnım yaa 92 yazacaktım
Maşallah canım ne yedirip icirdim de bole olduSelam kızlar valla benim cadı kızım herşeyi konuşuyor bilmediği kelime yok oturup bizimle lafa bile karışıyor
Boyu 82 cm kilo 14.400
Kız boyu yanlış yazmışım burda 92 cm ama hiç kilolu durmuyorKız ne
Maşallah canım ne yedirip icirdim de bole oldubizimkide gr gr anca aliyor
Aynıyla canım ıkimizde bende sıkıldım sen gibi zorla yedirilmiyor dediğin gbi zaten hiç yetmediler ne isteyerek ne zorla bıraktım artık bndeKızlar maşallah diyeyim, ben çok yoruldum artık yemeyen çocuk cok zor, sabah kahvaltıda 2 zeytin 2 dilim salatalık yedi tamam, hiç mi sevdiği birşey olmaz, artık büyüdüler zorla yedirilmiyor, 4 5 aydır kilo alımımız yok resmen, 10.5 tu yine 10.5, ☹☹☹
Patates kızartması denesen ? Genelde sever çocuklarKızlar maşallah diyeyim, ben çok yoruldum artık yemeyen çocuk cok zor, sabah kahvaltıda 2 zeytin 2 dilim salatalık yedi tamam, hiç mi sevdiği birşey olmaz, artık büyüdüler zorla yedirilmiyor, 4 5 aydır kilo alımımız yok resmen, 10.5 tu yine 10.5,
Deniyorum her şeyi yese bile saatler sonra yiyor öğle zamanına denk geliyor.Patates kızartması denesen ? Genelde sever çocuklar
Kilo alımı da yok bizdeAynıyla canım ıkimizde bende sıkıldım sen gibi zorla yedirilmiyor dediğin gbi zaten hiç yetmediler ne isteyerek ne zorla bıraktım artık bnde
Canım benim oglumda ole sadece kavun karpuz yedi arada muz başka hiç bisey yemedi ne çilek ne erik ne uzum ne şeftali asla ağzına sürmedi kahvaltı desen biraz önce bi peynir ekmek yedi başka yokKilo alımı da yok bizdeEline bir meyve alıp yemıyor, koca yazı meyve yemeden geçirdi, sevdiği bir tane meyve yok, belki yerse karpuz kavun erik o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?