- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.041
Genelde kırpıp atıyolar ya zaten doktorum bana normal bi ultrason kağıdı vermedi bildiğin fotokopi kağıdıydı ondanbelli olmuyo ay bide 2 dk baktı muayene ücreti 150 tl ödedim bide içim sızladı neden bana hep değişik doktorlar geliyo yaaafotoğraf koyucam ama boyutu kabul etmiyor maalesef
Zamanla kaybolur diye biliyorum çok küçük daha. İnşallah güzel haberler alırsınInsallah ya... bieaz internette arstirdim zamanla kist kaybolur filan doyor ama bilmiyorum ya cok kotuyum. Carsamba gunu gidecegim doktor muhtemelen aminiyosentez yaptir dicek ama o da dusuk riski car. napacam sasirdim valla
Kalp atışı için mi gittin? Benim de cuma randevum bir gün var aramızda hadi inş sağlıklı güzel haberler alırsınSlm kızlar dejavu gozun aydın cnm bende sıra beklıyorum kızlar kalbım yerınden cıkıcak allahım dua beklıyorum kızlar herkexede banada ıns cıkınca yazarım
Çok sevindim canım maşallah benim de perşembe günü randevum var inşallah kalp atışını dinleyeceğiz biz de:)Kızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
Dualarimiz seninle arkadaşım, gonlun ferahlayarak çıkarsın inşallah randevudan.Insallah. Bugun baska bir doktora daha randevu aldim ona da gidicem bakalim o ne diyecek insallah kaybolan biseydir
Oy maşallah sağlıkla kucağına al bebisleriniEvet arkadaşım
Gözün aydınKızlaarrr bın sukur cok sukur duyduk karından banada dınlettı ask gıbı eve varayım resım atıcam 6.5 bebıs 6.3 ama sorun deıl dedı kan sulantırıcı ve progestan verdı 4. Gebelık olunca rıske atmayalım dedı bulantım yok dedım her gebelıkte olmaz her gebelık bır olmaz dedı bende cınsıyet farklı heralde dedım guldu
Çok şükür gözün aydın cnmKızlaarrr bın sukur cok sukur duyduk karından banada dınlettı ask gıbı eve varayım resım atıcam 6.5 bebıs 6.3 ama sorun deıl dedı kan sulantırıcı ve progestan verdı 4. Gebelık olunca rıske atmayalım dedı bulantım yok dedım her gebelıkte olmaz her gebelık bır olmaz dedı bende cınsıyet farklı heralde dedım guldu
Saol tatlım 6.5 sım ama olcumlerde 6.3 cıktı hatta karından duyamaya bılırız dedı bastan sonra hemen yakaladı hem gosterdı hem 5 sn kadar dınlettıÇok şükür gözün aydın cnm
Darısı bana ve bekleyen herkese olsun inş
6+3 te karından mı duydun ?
Burada 2 hastane var ben yarim zamaninda randevu aldim gormek icin diger hastaneyeKızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
Cok sagol canim yorumlarin icinbişey olmaz korkma stres yapma olacak olan olur zaten bizim elimizden bişey gelmez bu safhada belki bu doktor hiç görmeyecek bile benim öyle oldu çünkü
Dualarimiz seninle arkadaşım, gonlun ferahlayarak çıkarsın inşallah randevudan.
ÇOK ŞÜKÜR CANIM GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN :)Kizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?