- 9 Temmuz 2016
- 2.098
- 2.179
- 83
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
evt canım olabılırCanım özellikle bekledik keseyi görelim diye birde vajinal ultrason istemiyorum ben onun için bekledik. Çok şükür ağrım sızım yok arkadaşımda kanaman lekelenmen olmadığı sürece için rahat olsun dedi ondan rahatım birazda. Ben süt içemiyorum işte onu yapmam lazım.
Hmm bak çikolatalı süt veya müzlü süt böyle şeyler içebilirim. Her gün yumurta yiyorum aradada yoğurt yiyorum öyle.evt canım olabılır
bende süt icmemde muzlu sütler vr bımde onlar dan içiyorum yogurt peynır yumurta bunları ıhmal etme
evt emın ol faydası vr onların hıc ıcmemekten ıyı yanı benım kemıklerım buyumustu hatta öncekı hamılelıgımde hergun bı kutu içmştmHmm bak çikolatalı süt veya müzlü süt böyle şeyler içebilirim. Her gün yumurta yiyorum aradada yoğurt yiyorum öyle.
Ben de yarın ilk kontrolüme gidicem çok heycalıyım 5 oluyorum bende yarın inşallahh güzel sonuçlarla dönerizKızzlaar bizim yarın ilk kontrolümüz var adetin üzerinden 10 gün geçmiş oluyor iyi dayandım valla ilk kontrolümüze gidicez. Keseyi görürüz inşallah 5+0 oluyorum yarın.
Canım Burada çoğu annenin 2.çocğu ve ilk çocukları da küçük sanırım onlarla uğraşmaktan pek yazamıuolar mesela bentebrikler canım burda pek kımse bırbırıne yazmıyo sanırım anlamadım
hayırlı olsun gunun gecmıymıydı kac gun yada :) bende testte pozıtıf daaha kan vermeye gıtmedım
Canım Burada çoğu annenin 2.çocğu ve ilk çocukları da küçük sanırım onlarla uğraşmaktan pek yazamıuolar mesela ben
Tebrk ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilkler farklı heyecanlı oluyor şimdi kızımdan zaman naısl geçiyor anlamıyorumevet olabılır pek öyle düsünmemiştim :)benım ılk olck kısmetse
Canım çok erken vermişsin kanı ondan bence 4 5 gün sonra normale döner endişe etme hayırlı olsun bebeğin benimde 2 yaşında kızım varGünaydın hanımlar. Benim bir oğlum var 2 yaşında. Kısmet olursa bu ikinci bebeğim olacak. Sat 8 Aralık, bat 6 ocak. ben 3 ocakta, yani bata 3 gün varken idrar yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim. Laboratuvarın referans aralığı 0-3, benim sonuç 16 çıktı. Baya erken vermiş oldum kanı, ondan mı düşük çıktı bilemiyorum ama hayırlısı olsun diyorum. Allah yazdıysa olur. Yarın tekrar kan vereceğim. Hakkımızda hayırlısı..
Tebrk ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilkler farklı heyecanlı oluyor şimdi kızımdan zaman naısl geçiyor anlamıyorum
inşallah canım hayırlısı olsun. bekleyip göreceğiz.Canım çok erken vermişsin kanı ondan bence 4 5 gün sonra normale döner endişe etme hayırlı olsun bebeğin benimde 2 yaşında kızım var
Ben varım. Hem eylül annesi hem bursada :)
Çok iyi düşünmüşsün canım@Kazen HAMİLELERİMİZ İÇİN Bİ LİSTE YAPALIM GÜZELCE OLMAZ MI :)
Çok iyi düşünmüşsün canım
Henüz doktora gitmedim. 6. Haftanın dolmasını bekeyeceğim. Karından ultrasonla 8/9. Haftaya görünmüyor bende,rahmim gerideymiş. O yüzden kese için ayrı,kalp atışı için ayrı gidip her seferinde vajinal ultrason olayı olmasın dedim.Süperrrr çok sevindim
Doktora gittiniz mi, ben henüz karar veremedim doktor için siz karar verdiniz mi?
Kızlar hamile oşdugumu öğrendim eylül annesiyim inşallahHadi hayırlı olsun yeni konu . Güzel , mutlu haberlerin verilmesi dileğiyle :)
Canımm cok tesekkür ederim. Benim günüm geçmedi daha cok var .ama hesapta bir karısıklık olmalı.en son 16aralıkta adet gördüm tabi adetse.sonrada 30aralıkta lekelenmem hatta yine kanamam baslayınca test yaptım oldukca belirgin çıktı ikinci çizgi.kan verdim 358 çıktı.sanada hayırlı olsun .sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allah.
İnşallah güzel haberlerle döneriz canımBen de yarın ilk kontrolüme gidicem çok heycalıyım 5 oluyorum bende yarın inşallahh güzel sonuçlarla döneriz
Kabul edersen bu görev senin olsunaynen iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?