- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.881
Söylersen içi bırakılabilir doğru ama inan sevinir saklarsan göz değer diye söylemediler bizim çocuğumuz yok diye söylemediler diye düşünür bence aöylemelisin ve inşallah arkadaşınızada nasip olur en kısa zamandaBu arada kızlar sizlere birşey danışmam lazım cevap verirseniz sevinirim. Yakın bir arkadaşımız var yani eşimin arkadaşı. Yaklaşık bir buçuk yıldır bebek deniyorlar ama olmuyordu doktor en son tüp bebek demiş. tüp bebek tedavisi görüyorum martta yerleştirilecek inşallah sizinde ozaman olur bebişiniz birlikte büyütürüz dedi. Morali bozulursa diye hamileyim diyemedim. Şimdi yarın akşam yemeğe çağırdı evine. Ne yapsam söylesekmi bir yandan üzülürse diye korkuyorum çünkü bu süreç çok zor ve yorucu farkındayım. Söylemesek de bir türlü yanlış anlayabilir.
Yımırta mı kırsamArkadaşlar çin de hamile kadınlar günde 10 yumurta yiyormuş . Bebeğe çok faydaliymis ozellikle de sarısı . Canan Karatay Ablamiz da bol bol yiyin diyorrr :)
güzel evet mide bulantısı harici bnce cok sahane duygularhahahah çooook tatlı ya.. benim eşimde önce ona iyi geceler günaydın falan sonra bana.. diyo çocuk gücenmesin. eli hep karnımda zaten ..ne güzel duygular yaa
yok valla bana pırasanın hiç bir türlüsü gitmiyor.. pişerken ki kokusunu bile sevmem.
hahaha bence de istenmez. sen git oraya ya da boşver daha güzel yap kendine bir şeyler
hayırlı olsun canıımmmTatllil sonucum 2650 cikti .son adet tarihim 5 ocak.keseyide gorduk cok sukur.haftaya kontrol var bakalim
Bugün bende zorla yedim . Zaten çok dikkat edemiyorum bari 1 tane olsun yumurta yiyeyim dedim . Bebeği en hızlı buyuten yumurta ıspanak ceviz falanmisAyyy benim midem bulaniyor ya yumurtadan sabah esime yaptim bana diyor senin hergun yemen lazim zorla kendini diyorum midem almiyor gecici biseydir yani napim valla
düşünceli baba bizimkilerAyyyy bende hamilelikten midir nedir zaten sulugozdum daha da oldum bugun biseye uzuldum daha gozumden bi damla yas gelir gelmez hemen diyor (bebege bisey olur sakin aglama) ayyyy cok hosuma gitti valla
10 muArkadaşlar çin de hamile kadınlar günde 10 yumurta yiyormuş . Bebeğe çok faydaliymis ozellikle de sarısı . Canan Karatay Ablamiz da bol bol yiyin diyorrr :)
bn dolaptan peynir atıyorum agzıma cok acıktıgımdaAçlıktan midem kazınıyor ne yesem ne yesem diye düşünmekten bıktım usandım(( bişeyde yok yemek pirzola çıkardım çocuklar seviyor onu yaparım yanına pilavla artık ama şimdi ne yesem şimdiii
bide cabu geçiyo zaman dimiBu arada bugün tam 9. Haftamdayim. Gecen her hafta beni nasıl da mutlu ediyor :)
Fps 125 hz yazıyo bumu sizin dediğiniz kısalmalar yok merak ettim doktorum söylememiştiCanım dün arkadaşlar diyince bende ultrason resmine baktım orda yazıyormuş FHR diye 123 bpm miş hatta bizimkisi 6+2'de
Aynen öyle yap canım . Çin de sabah 2 yumurta öğlen omlet akşam ıspanağın üzerinde yumurta falan yiyorlarmis . Ben sahanda yumurtayı severim mesela . Üzerine kapak kapatırım pul biber sumak ve azıcık karabiber ekerim harika olur . Hatta yapicam şimdi canım çekti :) herkes yesin bebeklerimiz büyüsün :)Yımırta mı kırsam
güzel evet mide bulantısı harici bnce cok sahane duygular
hayırlı olsun canıımmm
he ayrı ayrı belki gidelir :)) bn yumurtayı yogurtlu seviyorumkaptinn bir oturuşta 10 yumurta yemeyecegiz arkadaşım :) oglen ikindi falan . İster sahanda ister sebze uzerine ister haslamaymis. Bende o kadar yiyemem . Max 3 yerim günde herhalde
senin bide ikizdi dimikaptinn evet hemde nasıl . 37. Haftami görmeyi iple çekiyorum :) ikizlerde en uzun süre :)
cok güzel ve aynı zmanda cok ürkütücü geldikaptinn evet arkadaşım :)
masallah yarasın bebişeVallahı sabah ıkı yumurta cırpttım sımdı 2 yumurta daha gomdum
bnm bieşy dmedi doktor gidince mi isticek acabakontrole gittik...2li taramaya kadar bebişi görmek yok iyimi..1 ay sonraya gün verdi
Tebrikler . Yumurta yemeyi artiralim ne güzel :))Vallahı sabah ıkı yumurta cırpttım sımdı 2 yumurta daha gomdum
wuu cok güzel duruyo afiyet olsunn ben naneyle kekikte ekliyorum fazladanEki Görüntüle 2108830 benimki haziiir . Normalde yiyecek birsey paylaşmak huyum değildir .yumurta özel bir yiyecek olmadığı için .maksat herkes yumurta yesin arkadaslar . Bebeklerinizi düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?