- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.001
Ya işte ben bı doktorları anlamıyorum. Birinin dediği diğerini tutmuyo. Kime güveneceğini bilemiyor insan. Ama tabi mantıken kanaması olan birine kan sulandırıcıyı kes demesi gerekiyordu.Canim kan sulandirici igneyi neden kullaniyordun ki? Kanama alani varken hic kan sulandirici kullanilir mi? Kanamayi daha cok arttirir diye biliyorum. Yani bana coraspini kestirmislerdi hemen. Ben mi yanlis biliyorum bilen biri aydinlatsin lutfen. Yazik sana
Cnm ben 7 haftalikken gittigim doktora o bana kist var dedi beyninde baska doktora gittim yok dedi. Ama cogu yerdede kaybolur diyorlar insallah oyle olur. Doktora gidince bana da durumlari yazarmisin. Takma kafana allah in izniyle bisey yoktur21 haftalik hamileyim detayli ultrasonda beyninde kist ve kalbinde parlaklik var dedi .. İki doktorda Allahin izniyle bir sorun olmayacagini soyledi.. Bu tur sorun yasayan var mi geciyormu gercekten ?pazartesi baska bir doktora gitcem incelenmesi icin ..
Valla ben iki doktora birden gidiyorum biri uzman. Ikisi de aninda kestirtti ve kanama bitene kadar kullanmayacaksin dedi. Aktif kanama varken zaten mantiken arttirmasj lazim. Kan sulandirici kullanirken kan verince bile hemsireler daha uzun sure bastir pamugu diyoe. Benim de yarin kontrolum var kanamam vardi daha once.insallah biz de kotu bir surprizle karsilasmayiz korktum simdiYa işte ben bı doktorları anlamıyorum. Birinin dediği diğerini tutmuyo. Kime güveneceğini bilemiyor insan. Ama tabi mantıken kanaması olan birine kan sulandırıcıyı kes demesi gerekiyordu.
İnşallah bende aynı durumdayım yarın sabah randevum var benimde hayırlı haberler duyarız inşallah.Valla ben iki doktora birden gidiyorum biri uzman. Ikisi de aninda kestirtti ve kanama bitene kadar kullanmayacaksin dedi. Aktif kanama varken zaten mantiken arttirmasj lazim. Kan sulandirici kullanirken kan verince bile hemsireler daha uzun sure bastir pamugu diyoe. Benim de yarin kontrolum var kanamam vardi daha once.insallah biz de kotu bir surprizle karsilasmayiz korktum simdi
Offf insallah canimİnşallah bende aynı durumdayım yarın sabah randevum var benimde hayırlı haberler duyarız inşallah.
Benimde kızım olunca bide oglum olsun diyorum :) tabi önce sağlık istiyoruz Rabbimden herkes gibi . Ama insan cinsiyete de takılıyor tabii :)Benim bir oğlum var bir de kızım olsun isterim ama kız erkek çokta farketmiyo sağlıklı olsunlarda merak ediyo insan :)
En cok su içmeyi özlüyorum biliyor musun hala daha su icemiyorum. Günde en fazla 2 bardakBende ilk hamileligimde 3 ayda 5 kilo verip ustune de 22 kilo almistim... bulantim var ama kusma yok
Cnm bobreklerin zarar gorur yaninda sise bulundur gozunun onunde olunca illa icersin suyu bol bol icmelisinEn cok su içmeyi özlüyorum biliyor musun hala daha su icemiyorum. Günde en fazla 2 bardak
Kızlar benim kanama bitti diye sevindim bugün kontrole gittik geçen hafta 20 mm olan kanama alanı 50 mm olmuş bebeğin üzerine doğru kara bulut gibi bebek iyi ama her herşey olabilir dedi doktor bugün 8 hafta olmuştu 10 gündür istirahat ediyorum herşey kötüye gitmiş kan sulandırıcı iğne kullanıyordum onuda kestik artık çok üzgünüm
Valla et ürünlerine bende cok hevesliyim yiyesim var bugun sucuklu yumurta yedim en son dunde et yemistim fazla gelck diye korkuyorumAynen canim oyle olmustu. O yuzden acayip midem bulanir... yaaa varya bu bebiste de canim bir et istiyor ki sorma valla burmlnuma cok guzel kokuyor normalde eti severim ama bunda bbaska oldu...esim de bugun gitmis 5 kilo et almis al dedi ne zaman canin isterse pisir pisir ye... ayyy varya kendimi nasil acgozlu hissettim aa napim birnuma misss gibi kokuyor
Bende dazla gelicek diye korkuyorum aslinda ben normalde eti biraz dazla kacirsam bas agrisindan duramam.. ama simdi bana misin demiyor agri magri yok ortadaValla et ürünlerine bende cok hevesliyim yiyesim var bugun sucuklu yumurta yedim en son dunde et yemistim fazla gelck diye korkuyorum
Ayy Allah korusun yha haklısın aslında içmem lazım az daha zorlayayimCnm bobreklerin zarar gorur yaninda sise bulundur gozunun onunde olunca illa icersin suyu bol bol icmelisin
Kızlar benim kanama bitti diye sevindim bugün kontrole gittik geçen hafta 20 mm olan kanama alanı 50 mm olmuş bebeğin üzerine doğru kara bulut gibi bebek iyi ama her herşey olabilir dedi doktor bugün 8 hafta olmuştu 10 gündür istirahat ediyorum herşey kötüye gitmiş kan sulandırıcı iğne kullanıyordum onuda kestik artık çok üzgünüm
Evet :))naptın canım çıktı mi sonuc
Eses07 cnım seni merak ediyodum profiline baktım sonucların cıkmamış sanırım
inşallahh yarın sabah hamileyim diye gelir anlatırsın burda bize
amin cumlemizinkiUltrason net değil ama buna da kız diyesim geldi hayırlı evlat olsun
Bilmiyorum ya sinir oluyorum ağzıma ağzıma gelio sanki
Offff hayırlısı hakkında inşallah sağlıkla geçer gider o kanama
Bu net değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?