- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.201
Canımmm inşallah inşallah hiç ara vermek istemiyorum hiç inşallah tez ve hayırlı zman a olur. Hele haytlisyla bi partsi olsunda şu a hala içimde yavrummmmKimseyi takma ye iç kendine güzel bak kimseyle görüşme gerekirse bn annemlerde kaldım kimsenin bişe demeyi hakkı yok rabbim böyle istedi bunndan böyle oldu 2 ci olarakta 12 ekimde kürtaj oldum ilk adetimi 17 kasımda oldum biraz uzun sürdü bnm kanamam ama aralıkta hamileydim bileee 1 aylıkkürtajın peşi kolay olur canım rabbim tekrar sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canim cok üzüldüm Rabbim sabır versinMerhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
Canım ayakta mı işin?dinlrnmeye çalış yine de.Sağoladın benimkisi biraz pisikolojik kendime telkinlerde bulunmayançalışıyorumbence temiz havada yürüyüse falan ciksan cok iyi olur. Ayni gün görünüyor bizim dogum tarihlerimiz. Ben de aksine hem ayakta calisiyorum hem evde yapcak is buluyorum kendime. Yattigim saatler cok az. Ama yatinca da oh be diyorum
Canim Rabbim sabir versin çok geçmiş olsunKızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf
Evet canım ya çoğumuzun başından geçmiş bu kayıplar bende yaşadım o şoku malesef 3 ayı atlatan kadarda çoğumuzun içi rahatlamicak galibaBenim de ilk gebeliğimde 9. haftada kalbi durmuş. 13. hafta kontrole gidicektim bir gün önce kanamam oldu. Yani 4 hafta belirtisi olmadı. Bu haftaları bi atlatsak hayırlısıyla.
ben de çok etkileniyorum canım, en son 30 ocakta gitmiştim, 3 marta randevu verdi, bunları duydukça tedirgin oluyorum, daha çok var, uzun zamandır görmedim, acaba nasıl, bi sıkıntı var mı diye düşünmkten alıkoyamıyorum kendimiYa bu kalp durma paylaşımlarından ben çok etkileniyorum eminim herkes etkileniyor çok korkuyorum zaten geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama burada bunun paylaşılmasını ben doğru bulmuyorum çünkü daha önce bunu yaşayan arkadaşlarımız da var yine akıllarına geliyor diye düşünüyorum
Bende hiçbir işi yapamıyorum. Uzun süre ayakta kalamiyorum eşim saolsun elinden geldiğince yapmaya çalışıyor zaten uzun zamandır mutfağa girmiyorumKızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz ben zorlanıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi hiç bir işe yetişemiyorum
İnşallah bir kez daha yaşamayız canım. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin RabbimEvet canım ya çoğumuzun başından geçmiş bu kayıplar bende yaşadım o şoku malesef 3 ayı atlatan kadarda çoğumuzun içi rahatlamicak galiba
2 ayda hamile kaldım canım ben. Allah sana da nasip eder inşallah hiç üzülme.Kızlar ne kadar sürede hamile kaldınız peki düşükten sonra.
Hiç ara vermek istemiyorum. Ben anne olmak istiyorum
Bir de herkese laf anlatması var
Geçmiş olsun canım.. kürtajdan hemen sonra adet olmadan hamile kaldım. Kürtaj sonrası 20. Günlerde yumurtlama oluyormuş.Kızlar ne kadar sürede hamile kaldınız peki düşükten sonra.
Hiç ara vermek istemiyorum. Ben anne olmak istiyorum
Bir de herkese laf anlatması var
Çok Üzgünüm bugün ikinci kötü haber Rabbim sabır versin arkadaşım Rabbim en kisa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsinKızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf
Ahh ne kadar güzel bir cvp . Sağol cnm inşallah benmde öyle olur inşallah.Geçmiş olsun canım.. kürtajdan hemen sonra adet olmadan hamile kaldım. Kürtaj sonrası 20. Günlerde yumurtlama oluyormuş.
Tamda şuanda aynı şeyi düşünüyordum. Zaten heran bişey oldumu diye düşünüyorum bide böyle okuyunca.. ee geçmişte aynı şeyleride yaşayınca.. sen yine pazartesi gideceksin,ben cuma :/ :) bi süre uzak durmak psikolojik açıdan daha iyi galiba.Bebeğinin kalbi duran arkadaşlara sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişiniz olur allah yardımcınız olsun. Benim randevum pazartesi ve pazartesiye geçene kadar girip okuyamayacam burayı bebişi görmeyeli 4 hafta oldu korkudan ölecem ben çok etkileniyorum pazartesi akşama görüşürüz kızlar
sanırım dediğin gibi girip okumamak en iyisi, ben de çok etkilendim, ağladım bileBebeğinin kalbi duran arkadaşlara sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişiniz olur allah yardımcınız olsun. Benim randevum pazartesi ve pazartesiye geçene kadar girip okuyamayacam burayı bebişi görmeyeli 4 hafta oldu korkudan ölecem ben çok etkileniyorum pazartesi akşama görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?