- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.721
Bilmiyorum ki öyle dedi bana şimdi yeni doktoruma soracağım gittiğim zaman.Genelde bı tarafıma yatıyorum ama baxen hafıf yuzustu kayıyorum. Henuz büyuk bır karnımız yokkı nasıl zarar verecekmişiz.
Nub tam belli değil canım ben kendiminkinden anladığım kadarıyla erkek oluyo yukarı doğru çünkü önce sağlıklı olması tabi önemli olan ama merak ediyoruz işte o ayrı bakalım tutcakmı bu teori bende bana göre kız ama içime öyle doğuyo çünki bakalım doktorum 12 haftada çağırdı merakla beklicez artık inşallah belli olur 12 deKızlar sabah ağrım oldu çok işe gitmedim doktora gidicem demiştim ya geldim çok şükür bebeğim çok iyi kalbi 160 170 kadar atıyor dedi 6 günde 2 kat büyümüş 1 cm di 2 cm olmuş ve 3 gün geriden geliyordu bugün günüyle uyumlu çıkmış ultrason kağıdına baktım kesede hızla büyüyor. fotoğrafı paylaştım nubtan cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Canım bugün bi doktora gittim ilgisiz nemrut bi doktordu bana ultrason kağıdı bile vermedi ilgilenmedi ekranı bana bile göstermedi bebeği 9+6 günlük dedi sonra içime sinmedi başka bi doktora gittim bana gösterdi herşeyini kalp atışını dinletti hareket ediyodu izliyodum hareketlerini gösterdi ilgiliydi baya 9+3 günlük dedi normalde de 9+4 günüyle aynı yani aslındaKaç haftalık canım? Benim de çarşamba randevum var da hareket eder mi acaba
Ayni durumdayız benim de aşırı yoruldum kusmaktan hasta gibi gezmektenbende 9+6dayim okadar bulantilarim kusmalarim varki bi an once gecse keske .kalp atisini duyduk 11 yada 12.haftada giderim doktora
Nub tam belli değil canım ben kendiminkinden anladığım kadarıyla erkek oluyo yukarı doğru çünkü önce sağlıklı olması tabi önemli olan ama merak ediyoruz işte o ayrı bakalım tutcakmı bu teori bende bana göre kız ama içime öyle doğuyo çünki bakalım doktorum 12 haftada çağırdı merakla beklicez artık inşallah belli olur 12 de
Bakın kızlar benim bugünkü açıklamamda yumuşak ciltlilerin çatlak konusunda şanslı olduğu yazıyor. Zayıf bir kadınım ama bıngıl bıngıl etlerimbu minnoşımu da çatlaksız doğurayım sonra sıkılaşmak için pilatese başlayayım :)
Benim kızçemi doltor 12. Haftada bilmişti :)evet en önemlisi sağlık ben ne tedavilerden sonra kavuştum cinsiyet en son sırada benim.için merakta oluyor 12.haftada belli olur mu bende 12.haftada hem kontrole gidicem hem 2 li test yapılacak
Ben kullanıyordum ama kanamam olunca kesti doktorum
Peki hangi grup kan pıhtılaşması vardı canım bende bugün başladım ama kolum çok acıdiBen kullanıyordum ama kanamam olunca kesti doktorum
İlk aylar bebe yağı badem yağı, göneğim çıkmaya başladıktan sonra da kakao yağı kullanmıştım ilk gebeliğimdw, şükür ki hiç çatlağım olmadı. Mustela da ucuz bir krem değil, badem yağı göbeğimde tüylenme yapmıştı ama doğumdan sonra döküldü hepsiBen bugün doktordan sonra kabızlık için ilaç almaya girdim lıerac gördüm alayım dedim 110 tl dedi bıraktım mustela da orada yoktu kakao yağı da alıcam zayıfım ama karnım çabuk çıkacak gibi
Ben göbekten vuruyordum evet yakıyor ilaç ama bende pıhtılaşma sorunu olduğu için değil tüp bebek olduğu için önlem amaçlı verilmiştiPeki hangi grup kan pıhtılaşması vardı canım bende bugün başladım ama kolum çok acıdi
Ben de 12 kilo almıştım kızçemde :) basket topu koymuş gibi de karnım çıkmıştı ama benim de çatlağım olmamıştıBen oğlumda hiç çatlamadım ama 12 kilo almıştım göbeğimede son aylarda bir krem sürmüştüm ama hatırlamıyorum araştırıp yazarım adını
İlk aylar bebe yağı badem yağı, göneğim çıkmaya başladıktan sonra da kakao yağı kullanmıştım ilk gebeliğimdw, şükür ki hiç çatlağım olmadı. Mustela da ucuz bir krem değil, badem yağı göbeğimde tüylenme yapmıştı ama doğumdan sonra döküldü hepsi
Valla canım arkadaşım kızını 12 de gördü inşallah gösterirde görünür diye dua ediyorum cidden sadece merak yaaevet en önemlisi sağlık ben ne tedavilerden sonra kavuştum cinsiyet en son sırada benim.için merakta oluyor 12.haftada belli olur mu bende 12.haftada hem kontrole gidicem hem 2 li test yapılacak
Hiç bişey olmaz arkana yaslan git bende gitmiştim karnım burnumda arkaya geçersin rahatsız olursan uzatırsın bacaklarını,molalarla filanda zor mu kiuçağı çok seven biri değilim tatiller için..valizler ve rahat rahat dolaşmak vs için..ama buda bir seçenek olsun aklımda..tşkrler
İnşallah biz de hareket ettiğini görürüz yaCanım bugün bi doktora gittim ilgisiz nemrut bi doktordu bana ultrason kağıdı bile vermedi ilgilenmedi ekranı bana bile göstermedi bebeği 9+6 günlük dedi sonra içime sinmedi başka bi doktora gittim bana gösterdi herşeyini kalp atışını dinletti hareket ediyodu izliyodum hareketlerini gösterdi ilgiliydi baya 9+3 günlük dedi normalde de 9+4 günüyle aynı yani aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?