- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.741
evet ilk öğrendigim zaman hiç hazır olmayan ben su an cok hazırım tamamız yaniDoğuma hazır diyosun yani
yapmasından ziyade yıkaması lazım dimiGünaydınhaftasonu yazamadım hiç bol bol gezdik dışardaydık hep dünde yakın ahbaplarımızla mangal yaptık tüm haftasonu et yemekten şiştim bugün ıspanak yemek istiyorum ama birinin yapması lazım
Şunun şurasında doğuma ne kaldı kievet ilk öğrendigim zaman hiç hazır olmayan ben su an cok hazırım tamamız yani
ayy rabbim zamanlı hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallahh bekleriz 7 ay daha
erken gelmezlerse 7 ay bişey değilŞunun şurasında doğuma ne kaldı ki
Merhabaaa :)Merhaba,
ben aslında ekim annesiyim ama aranıza kabul eder misiniz ki beni de
Tüh benimki tekrar dönmüş, inşallah doğuma kadar yine dönerbnm günlügümdeki bebek ne zaman ters döncek diye bekliyodum dönmüş sonunda
Ben hamile pantolonu aldım 38beden aldım tam olduBende sanırım yarına alacağım randevuyu. Çok merak ediyorum minnakımı. Göbüşüm iyice çıktı. Dün alışvetişteydik hamile kıyafetlwrine baktım ama almadım insan her şeyi düşünüyor.
Neden edelim kiMerhaba,
ben aslında ekim annesiyim ama aranıza kabul eder misiniz ki beni de
Yılanmış paketlerden sipariş ettim Migros’tan ama yine Sudan geçiriyorum tabi, de biraz rahata alıştım sanırımyapmasından ziyade yıkaması lazım dimihafta sonu bizde gezdik bol bol
Benimde çok yaaa 20hafta göbeği war resmen kilo da aldım tartıya çıkmaya korkuyorumYarın saat 3 e aldım randevuyu çok heyecanlıyım:))
Eki Görüntüle 2112990 tanıştırayım, 36 beden 0 göbek bir hatunun gebeliğinin 13. Haftadaki görüntüsü :)(hala açım kahvaltı yapmadım)
olsun düz dursun uzun süre baş aşağı durmak iyi değilmiş zatenTüh benimki tekrar dönmüş, inşallah doğuma kadar yine döner
Cok sirin masallah ben de gobegim simdiden cikti diye uzuluyordum benimkisi bebek degilmis gobekmis demek kiYarın saat 3 e aldım randevuyu çok heyecanlıyım:))
Eki Görüntüle 2112990 tanıştırayım, 36 beden 0 göbek bir hatunun gebeliğinin 13. Haftadaki görüntüsü :)(hala açım kahvaltı yapmadım)
anaaa önden bile belli minnoş. demek senin normalde göbeğin yok canım benim göbeğim olduğu için kocaman duruyorumYarın saat 3 e aldım randevuyu çok heyecanlıyım:))
yyaaa maşallahYarın saat 3 e aldım randevuyu çok heyecanlıyım:))
Gü nay dınn
Hayırlı bir hafta olsun inşallah
Çarşamba kontrolüm var heyecan basıyor umarım kalp sesını duyarız
ay onun yıkanmış paketleride mi varmış bilmiyodumBen hamile pantolonu aldım 38beden aldım tam oldudeğiştirip 40alayım 2/3aya geçmez o benden kesin
Neden edelim ki
Yılanmış paketlerden sipariş ettim Migros’tan ama yine Sudan geçiriyorum tabi, de biraz rahata alıştım sanırım
aaa cok güzel bende özeniyorum ona ama bnm zaten hli hazırda bi göbegim vardı o yüzden cesaret edemedim yapmadımHazır göbek çıktı denmişken benimde büyümüş göbeğim nerden anladın derseniz fotoğraf çekiniyoruz. Hep aynı beyaz tshirt ve siyah tayt ile poz veriyorum. Tabi 5+1 de yapmıştım bunu birde 11+1 'de yaptım inşallah gebelik sonuna kadar 4 haftada bir çekicez :)
anaaa önden bile belli minnoş. demek senin normalde göbeğin yok canım benim göbeğim olduğu için kocaman duruyorum
Bende sanırım yarına alacağım randevuyu. Çok merak ediyorum minnakımı. Göbüşüm iyice çıktı. Dün alışvetişteydik hamile kıyafetlwrine baktım ama almadım insan her şeyi düşünüyor.
Günaydın kızlaaarrrıyı haftalar olsun hepımıze ıns kontrolu olanlar saglıcak haberlerı ıle gelsınler bu hafta bulantılar 12 de hafıfller 15 den sonra kaybolur kızlar sımdı 3 gun yok olur sonra 1 gun hıc gecmez ama emın olun 16 haftafan sonra kus gıbı olacaksınız ıns bende ıns tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?