- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.761
Bakın size koca göğüs, göbek+bebek resmi koyuyorum göbeğiniz olunca 11+1'de böyle görünüyorsunuz
Günaydınhaftasonu yazamadım hiç bol bol gezdik dışardaydık hep dünde yakın ahbaplarımızla mangal yaptık tüm haftasonu et yemekten şiştim bugün ıspanak yemek istiyorum ama birinin yapması lazım
Ben hamile pantolonu aldım 38beden aldım tam oldudeğiştirip 40alayım 2/3aya geçmez o benden kesin
Neden edelim ki
edin edin :) ekim anneleri beni biraz yordular :) hem siz bende 1 ay tecrübelisiniz sizinle olmak bana daha çok şey katacaktır.
Maşallah canım:). Hep çekin böyle inşallah sonra bakıp bakıp iç çekiyor indan karnımdayken ne rahattı diye :))Bakın size koca göğüs, göbek+bebek resmi koyuyorum göbeğiniz olunca 11+1'de böyle görünüyorsunuz
edin edin :) ekim anneleri beni biraz yordular :) hem siz bende 1 ay tecrübelisiniz sizinle olmak bana daha çok şey katacaktır.Merhabaaa :)
Bilmiyorum, arkadaşlarla toplanıp istişare etmemiz gerekiyor bu konuyu
Tek kişilik odalar yok mu. Orada yesen çıkıp 5 dk da Ben biraz aç kalsam içim tirriyor.Ayy canım Maşallah baya çkmış kız senin benimde biraz var ama sabahları inik oluyor akşamları yemekle birlikte kendini gösteriyor. Bende daha birşey almıyorum şu an kıyafetlerime giriyorum çünkü kilo alsam da biraz az yiyeyim falan hemen düşüyorum akşam başka sabah başka kilodayım moralim bozuluyor. Artık biraz daha yeme aralıklarımı sıklaştırıcam. Sabah sandviç yaptım geldim hoca öğrenci getirdi ders vakti kütüphaneye normalde tenefüs saati alıyorlar tüm sınıf kitap aldı burada okuyorlar yiyemedim çok açım
Bende 80 bedendim herhalde 90 alacam yakında böyle bir göğüs olamaz. Ne güzel zayıfmışsın sen canım zayıflar daha tatlı hamile oluyorlar :)Ay ne güzell yaaa amaaa.. Ben zayıfım canım çıktı yine de var yani bir şişlik göbeğimde iç karnım dar sanırım ama öyle çok belli de olmuyor. Evde eşofman giyince çıplakken ancak. Göğüsler bende de başladı 70 bedendim 75 oldu heralde dar geliyor sütyenler uçlarıın rengi baya koyulaştı.
Dimiiii doğduktan sonra ilk zamanlar baya zor olacak bu yüzden bende hafif doğum ve sonrası için korku stres başladıMaşallah canım:). Hep çekin böyle inşallah sonra bakıp bakıp iç çekiyor indan karnımdayken ne rahattı diye :))
a aynı benim göbegimBakın size koca göğüs, göbek+bebek resmi koyuyorum göbeğiniz olunca 11+1'de böyle görünüyorsunuz
Üsttekinin nedeni göbek iştea aynı benim göbegimbnmde böyle üstten de cıktı altta cıktı tuhaf bişi oldu ama bence tatlı duruyo
yani ben hep nefes nefese kalırım ama böyle de olmadım. tansiyonun ile ilgili bir durum olabilir mi?GünaydınBugün sabah işe gitmek için hazırlanırken nefesim yetmedi sanki. Bi anda aşırı sıcak bastı ve ter boşaldı. Ama normal bişey değildi. Bayılacak gibi hissettim. 5er dakika arayla iki kere oldu. İkisinde de hazırlanmayı bırakıp 5 dk oturdum olduğum yere, öylelikle biraz toparladım. Böyle birşey yaşayan var mı?
bilmiyorum ki bende. çok korktum anlamadım nolduğunu. doktora haftaya cuma gideceğim daha da var.yani ben hep nefes nefese kalırım ama böyle de olmadım. tansiyonun ile ilgili bir durum olabilir mi?
merhaba, aynısı sabah bana oldu. duştan çıktım ve nefes alamadığımı zannettim. yüreğim ağzımda atıyor bugünlerde. bebişe giden kan bizi de böyle etkiliyor işte. hemen uzandım sonra kendime geldim.GünaydınBugün sabah işe gitmek için hazırlanırken nefesim yetmedi sanki. Bi anda aşırı sıcak bastı ve ter boşaldı. Ama normal bişey değildi. Bayılacak gibi hissettim. 5er dakika arayla iki kere oldu. İkisinde de hazırlanmayı bırakıp 5 dk oturdum olduğum yere, öylelikle biraz toparladım. Böyle birşey yaşayan var mı?
COK GEçmiş olsun canım.. kahvaltı yapmış mıydın belki tansiyonun düşmüştürGünaydınBugün sabah işe gitmek için hazırlanırken nefesim yetmedi sanki. Bi anda aşırı sıcak bastı ve ter boşaldı. Ama normal bişey değildi. Bayılacak gibi hissettim. 5er dakika arayla iki kere oldu. İkisinde de hazırlanmayı bırakıp 5 dk oturdum olduğum yere, öylelikle biraz toparladım. Böyle birşey yaşayan var mı?
yakında başlar cok kilo almışsın diyen komsu akrabalarÜsttekinin nedeni göbek işte
aynen ben de nefesim kesildi sandım. bir anda öyle bir sıcak bastı ter boşaldı ki öleceğim sandım. umarım son olur hepimiz için.merhaba, aynısı sabah bana oldu. duştan çıktım ve nefes alamadığımı zannettim. yüreğim ağzımda atıyor bugünlerde. bebişe giden kan bizi de böyle etkiliyor işte. hemen uzandım sonra kendime geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?