- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.221
Bende tutmadı canım ne çin ne rus ama baya arkadaşımda tutmuştu bana işlemiyo takvimler :)Benim çin takvimi kız diyo diye kesin kızdır diyodum genelde herkezde tutuyomuş diye demek bu teoride yalan oldu yaa
Benim çin kız rus erkek diyoBende tutmadı canım ne çin ne rus ama baya arkadaşımda tutmuştu bana işlemiyo takvimler :)
Usg de leke bolgesi gordu buna ragmen progestan filan vermedi mi? Hamile oldugun icin tansiyon ilaclari kullanmani onermiyorlar onun yerine yarim limonu sık ic tansiyonun dengelenicektir. Birde tuz dan stresten uzak dur :)Arkadaşlar bugün 9 haftalık olduk 15 gün önce doktorum ultrasonda lekelenme gördü ve tansiyonum yüksek çıkıyor düşük tehlikesi var dedi tansiyon için ne önerirsiniz bir de lekelenme için endişeleniyorum sizce normal mi
Maşallah canımMerhaba anneler bugun ikili tarama için devlet hastanesine gitmiştim ama bugun hemen yapılır sandım pazartesiye gün verdiler. Bebeğimi gördüm 12+0 bugun normalde ultrasonda 12+6 çıktı boyumuzda 6.16 cm olmuş. Eskiden geriden gelen bebeğim iki kontroldür ileri çıkıyor çok şükür. Geri olan arkadaşlar korkmayın sonra ileriye gidebiliyor. Resimdeki de bebeğim
UmarimÇok şükür 10.haftadan sonra tehlike çok azalıyo
Çok şükür canım artık 10.haftadan sonra birşey olmaz Allahın izniyle yorulma dikkat et sen yine de bir kaç haftaya daha da iyi olursun inşallah canımmm
Selam kızlar bi konu var ama söyleyip söylememekte kararsız kaldım. Benim hemoroidim vardı gebelikten önce ilaç kullandım geçmişti. Ama şimdi yine kendini göstermeye başladı napıcam önerisi olan varmı yada benim gibi olan?
Arkadaşlar bugün 9 haftalık olduk 15 gün önce doktorum ultrasonda lekelenme gördü ve tansiyonum yüksek çıkıyor düşük tehlikesi var dedi tansiyon için ne önerirsiniz bir de lekelenme için endişeleniyorum sizce normal mi
canım benim bildiğim gebelikte lazer epilasyon kullanılmıyor bildiğim kadarıylaKızlar bende çekinerek bi konu hakkında size danışmak istiyorum. Ben hamilelik öncesi sürekli tüm vücut için epilasyon aleti kullanıyordum. Şimdi bu konuda zorlanıyorum biraz. Zaten korkarım özel bölgemde kullanamam hamilelik süresince ama koltuk altı ve bacakta kullanmamın zararı olur mu acaba bebeğe.
Yok canım lazer değil normal epilasyon aleti. Çok teşekkürler cevabın için :)canım benim bildiğim gebelikte lazer epilasyon kullanılmıyor bildiğim kadarıyla
ama eğer normal epilasyon aletiyse sorun olmaz
Gıcık doktor bana fotoğraf vermedi ama gözümün önünden gitmiyor herşeyi belliydi bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak kaçıncı haftadasın?ben cok fazla erkek olcak diye hissediyorum :))
hatta sürekli erkek kıyafetlerine fln bakıyorm. aslında kızım olsn cok istiyorum ama işte sanki erkek olcak gibi bakalım hayırlısı.. saglıklı olsunlarda
yaa isteseydn keske niye vermedi kiii devlete mi gidiyosun ? 10+2 bugün canım kaç ?Gıcık doktor bana fotoğraf vermedi ama gözümün önünden gitmiyor herşeyi belliydi bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak kaçıncı haftadasın?
Bende de hemoroid cikti simdiden ama 1 haftadir karadut surubu iciyorum internette de faydasi oldugu yaziyordu cok kuculdu cok afedersin ve kanama yapiyordu o da durdu. Tavsiye ederim.Selam kızlar bi konu var ama söyleyip söylememekte kararsız kaldım. Benim hemoroidim vardı gebelikten önce ilaç kullandım geçmişti. Ama şimdi yine kendini göstermeye başladı napıcam önerisi olan varmı yada benim gibi olan?
Evet devlet hastanesi İstedim canım benim 2 gün önce hafif kanamam oldu acile gittim orda gösterdi acilde fotoğraf vermiyoruz dediyaa isteseydn keske niye vermedi kiii devlete mi gidiyosun ? 10+2 bugün canım kaç ?
yaa niye o kadar farklı cıktı ki bende testtekini dikkate al sen sonucta o daha ayrıntılıEvet devlet hastanesi İstedim canım benim 2 gün önce hafif kanamam oldu acile gittim orda gösterdi acilde fotoğraf vermiyoruz dedibenim sata göre 13+1 acildeki ultrasonda 11+2 çıktı hastanede yattım 2 gün ikili tarama da yaptrdm orda 12+2 çıktı bir gün sonra kafalar karışık yani
Haftaya salı kontrole gitcem tekrar belki orda verirler eşimde çok merak ediyo. Ben ultrasonda görünce gözlerim doldu bakakaldim ekrana :))) hatta internette benimle aynı haftada olan ultrason fotoğrafı buldum resmen aynısı bak atıyorum :))yaa niye o kadar farklı cıktı ki bende testtekini dikkate al sen sonucta o daha ayrıntılı
acilde vermeyebilirler evet neyse ki kontrollere az kaldı ordn alırsın :)
bizim buzdolabinin üstünde asılı daha belli değildi o kontrolde ama yinede varlıgını bilmek orda görmek güzel oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?