2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tabi önemli olan içinin rahat olması.nasıl daha huzurluysan öyle devam et canım.

Ya Kızlar doktorum folik asiti bırak dedi Demir ilacı verdi multivitamin kullanmana gerek Yok dedi ama ben kullanmak istiyorum başka bir doktor vinalac önerdi yada regenesis max kullananlar var mı acaba
İyi besleniyorsan decavit i haftada 2 kez içebilirsin dedi bana doktorum. Sen de her gün olmasa da haftada bi iki gün iç istersen için rahat edecekse

kizlar saglik ocagi decavit verdi demirim dusuk cikti ama ben kullanamiyorum bulanti ve kusma yapti kullanan var mi
Bulantının en az olduğu zamanlar iç dedi bana eczacı. Ben de öğle yemeğinden sonra içiyorum. Sabah ve akşam hala çok bulantım var. Ama bulantı yapmadı bende canım.

kizlar saglik ocagi decavit verdi demirim dusuk cikti ama ben kullanamiyorum bulanti ve kusma yapti kullanan var mi
Ben kullanıyorum ilk iki gün bende de aşırı bulantı ve ishal yaptı sonra vücut alıştı galiba şuan sorun yaşamıyorum. Sadece tek eksisi iştah açıyor. Ama şöyle de bir artısı var kullanmadığım zamana göre şuan kendimi daha iyi ve daha enerjik hissediyorum.

Kızlar merhaba.Bebekleriniz cinsiyetleri belli oldu mu kaçıncı haftada belli oldu.Ben 10+5 teyim şu an şimdiden merak sardı beni
Benim belli değil daha. En son gidişimizde malesef duruşundan ötürü göremedik. Çarşamba randevum var ben de birascık merak etmeye başladım

Günaydın canım en geç benim kontrolüm galiba saat 3 te ama feci heyecan bastı

İnşallah zaman çabuk geçer bugünlere hayırlısıyla siz de gelirsiniz

ben vinalac kullanıyorum canım..bulantılarımı azalttı halsizlik yorgunluk ayakta duramıyodum şimdi daha iyi hissediyorum kendimi
Şu vinalac bir bana yaramadı mide bulantımı arttırmıştı alerji yaptı ya o yada regenesis hangisi bilmiyoruz daha.

regenesis max'ı kullanan çok duydum ben vinalac'da kullandığım için ikisinden biri bana yaramadı mide bulantımı feci yapmıştı.

Kızlaaar biz beşiğimiziii aldıkk daha doğrusu annemler aldı. Resmini ekliyorum annemin hiç hayalindeki beşik değil ama o tahtadan kenarlarında çekmecesi olan bir beşik istiyordu ama herkes park yatakları önerdi bizde ondan tercih ettik. Birde şu sallanan oval ştarz bir beşik alıcaz buda benim hayalim :))

Eklentiler

• 8680807206977_1_org_zoom.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 155
  • lTHT-TS-01-BEY_1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 163
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…