2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bu arada ben bebeğimi resmen hissediyorum ilk hamile olanlar anlamaz ama bebeği olanlar beni anlıcaktır kızımı ilk 15haftada kasıgımda kıpırtı şeklinde hissetmiştim ama bu resmen göbek deliğinin oralarda oynuyor gaz olmadıgına eminim biliyorum cunku bebek kıpırtısını göbek deliği bi inip bi düzeliyor cevreside öyle nasıl bu kadar erken anlamıyorum aynısı 1hafta öncede hissettim ben 11den itibaren hissediyorumcok garipp

Ne güZel canım ya. Doktor bugün bana 19. Haftada falan hissedersin 22den sonrada netleşir ilk çocukta dedi ama geç değil mi biraz.

Erkek :)

Teyzeleri buda bizim 10 haftalık resmimiz pazartesi 13+3 de bebeğimizi görmeye gidicez şimdiden bi tahmin alalım şu 1 ay geçtide şu 2 gün geçmiyo bu arada çok özledim

Eklentiler

• 95D0B1BD-DBC3-4527-8792-247F20747528.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 62
Canım bak alt tarafta cutt of değerinin altında çıkmıştır yazıyor yani sonuç iyi

Ne güZel canım ya. Doktor bugün bana 19. Haftada falan hissedersin 22den sonrada netleşir ilk çocukta dedi ama geç değil mi biraz.
Yok canım ya tabiki geç bence bide kiloyla alakalı ben zayıf oldugum için erken hissediyorum öyle demişti doktorum. Eğer zayıfsan 15den sonra hissedersşn ilk bebeğini

Yok canım ya tabiki geç bence bide kiloyla alakalı ben zayıf oldugum için erken hissediyorum öyle demişti doktorum. Eğer zayıfsan 15den sonra hissedersşn ilk bebeğini
Hmm kilo giriyosa işin içine bende kilo var biraz malesef bakalım hayırlısı artık :)

Benim de kontrol vardı daha doğrusu test sonuçları falan götürdüm bebeğe bakacakmışız dedim hayır dedi 4 kere ultrason oluyor dedi zaten yeni ayrıntılı oldu dedi sonra en sonunda ultrason koltuğuna karnını aç otur dediysek bende kaşıntı var alerji gibi ona bakacak sandım bi 10 an bebeği gösterdi iyi de bi kare yakaladı
Atıyorum cinsiyeti tahmin edenlerden cevap bekliyorum

Eklentiler

• IMG_8168.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_8170.webp
    11 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar hangi sıklıkla patates kızartması yiyorsunuz ya da yiyormusunuz hamilelikte. Canım çok çekti yicem :)

Ay ben gene erkek diyorum

Canım hamile kaldıysan bile kimyasal gebelik olabilir maalesef. Yani önve yükselmiştir beta hcg ve bebek tutunamadıusa düşüyor şu anda. Hakkında hayırlısı olsun inşallaj. Aynı şeyi ben de yaşamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…