2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İkili testimi oldum bugün dr a gittim. Herşey yolunda 12+1göründük normalde 11+4üz. Ense kalınlığı flnda normal. Yine pipiyi andırıyor bu çıkıntı klitoris bu kadar olmaz diye düşünüyorum dedi haftaya cuma hem sonuç için gittiğimde yine bakacak kesinleştiririz dedi. Bakın bakalım siz ne göreceksiniz minnoşumu teyzoşları

Eklentiler

• 3C823049-BD41-4564-97F2-3816F12CB593.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 136
Kızlarr hastaneden geldim bende bebişim çok şükür iyi kıpır kıpır durmuyor hiç :) doktor cinsiyet için erkeğe benziyor çıkıntı var gibi dedi. Tekrar kontrolüm 1 ay sonra. Sizde bakabilirmisiniz ultrason fotoğrafına cinsiyet hakkında siz ne diyorsunuz :)
Ramzi ve kalp atışına göre hep kız gibiydi ama bilemedim değişirmi ki :)

Eklentiler

• F8A94A00-FD06-4908-96B2-999F51E5A362.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 99
Yahu ben size yetişemiyorum alıntı yaparken iş çıkıyor kapatıyorum öyle böyle derken bir sürü mesaj birikiyor tekrar okurken mesai bitiyor eve geliyorum yine sayfalar birikmis sonra alıntı mesajlarım silinmiş oluyor amaaan diyorum :)) iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kilo konusunda bende 69 la hamile kalıp şuan 74 kiloyum sigara bırakınca fazla yedim sanırım gebelikten değil ama artık resmen midem kazınıyor ve sizin yazdığınız kadar masum yemiyorum gece 2 de insan hamur işi yapıp yer mi ondan mi bilmem ama hamilelik programında bebegin agirligi ortalama 14+2 56gr yaziyo ama 15+3 136gr cıktı obez mi yapicam acaba çocuğumu

Bu arada cinsiyet icin test sonuçları için yeni kıyafetler bebek yatakları için toplu bi tebrik mesajı koyayım buraya herşey gönlünüzce olsun insallah

Erkek annesi olmakta çok çok keyifli benim 1 oğlum var şuan en iyi arkadaşım diyebilirim :)
Öyle tabi ki zaten ilk bebeğim olucak. Sağlıklı olması en önemli şey şuanda :) ama hani çocukluktan bu yana insanın bir hayali olur ya benim hep kızdı mesela. Etraftakiler kız hissediyoruz deyince bende kıza hevesleniyordum. Ama tabi üzüldüm mü hayır aksine çok şükür herşey yolunda diye sevindim :)

Aynen öyle herşeyin başı sağlık Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim de bir oğlum var ve onun kadar kimse mutlu etmiyor beni.Annecim ben seni niye bu kadar çok seviyorum.Sen annelerin en güzelisin diyor ya dünyalar benim oluyor. Her zaman destekçim benim
Oyy maşallah yaa demekki gerçekten doğru erkek çocuklarının anneye daha düşkün olduğu :)

Kizlar ne olur bilgili biri bana birsey soylesin
Benim son adet tarihim 4 subat 6 martta adet olmam gerekiyodu adetim 4 gun gecikti bugun kan testi yaptırdım beta hcg 5.97 cikti doktor degerlerin cok düşük oldugunu testi tekrarlamamiz gerektigini dış gebelik olabilcegini söyledi geçen sene mol gebelik yasadim bir senedir korunuyordum lutfen soyleuin yukselme ihtimali varmi testi bu kadar erken yaptirdigima cok pismanim ogrendigimden beri icim icimi yiyor

dejavu_one canım tam olarak kaçıncı haftandasın ben haftaya 11+ 5 olacağım ama önden gidiyor 12+3 gibi bişi çıkacak acaba belli olur mu cinsiyet

Olur bence canım 11+5 ile 12 hafta arasında iki gün var yani şu an genital organlar oluşmuş durumda ama tamamen göstermesiyle alakalı yoksa belli yani erkekler biraz daha erken öğreniliyor yalnız kızlarda bir boşluk olduğu için tam genital organ görünmeyince muallakta kalıyorlar ama pipi daha görülür birşey inşallah öğrenirsin canım herşeyin başı sağlık be çok stresliydim doktor da hiç konuşmadan biraz ultrasonu karnımda gazdirdi çocuk hareketlide değildi o kadar korktum ki sonra iyi sorun yok dedi ilk rahatladım öyle kalp atışını duydum tekrar sonradan cinsiyet sordum

Canım ben çok hamur işi yemiyorum 12 haftam bitti bugün dr boyu ölçtü dedi ama kiloyu sordum tam birşey diyemem 70-80 gr gibi dedi yani kilolu o zaman benimkide. Belki de öyle attı dr bilmiyorum ki

dejavu_one canım tam olarak kaçıncı haftandasın ben haftaya 11+ 5 olacağım ama önden gidiyor 12+3 gibi bişi çıkacak acaba belli olur mu cinsiyet
Bende 11+4tğm 12+1çıktı ve pipiye benzetiyor dr seninde eğer gösterirse ve kaliteli bi cihazsa bi tahmin yapar. Bizimki kıpır kıpırdı bak bacak arasını bile çektim

Eklentiler

• 7D628D0E-5C55-4D31-9191-24C5E098CCED.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 84
Bencede erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…