2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ohhh afiyet olsun cnm ye valla, dün bende yedim pizza :) bu akşam da eşim köfte yapıyor yanına da patates kızartacağım valla :)
Eşin mutfağa giriyor şanslısın afiyetler olsun yarasın benim ki sağolsun hiç öyle şeylere eli yatkın değil yada işine gelmiyor tek basıma yürütüyorum herşeyi iş cocuk temizlik vs vs

Günaydın kızlar :) haftanın son günü ve okulda nöbet çoğu kişi erkenden öğrendi maşallah cinsiyeti, sanırım en geç ben öğreneceğim, 7 nisanda bir sonraki randevu
Merhaba nöbet beni de çok yordu doktorumdan rapor aldım ve artık nöbet tutmuyorum çok şükür bence sen de al ve kurtulll

Merhaba nöbet beni de çok yordu doktorumdan rapor aldım ve artık nöbet tutmuyorum çok şükür bence sen de al ve kurtulll
canım nasıl bir rapor aldın benim de canim çıkıyor nöbet günleri doktoruma yazdirayim ben de. Çünkü okula gidebiliyorsan nöbet de tutabilirsin diyen dr var

canım nasıl bir rapor aldın benim de canim çıkıyor nöbet günleri doktoruma yazdirayim ben de. Çünkü okula gidebiliyorsan nöbet de tutabilirsin diyen dr var
Benim daha once 1 düşüğüm var doktorum çok ayakta kalmamı tavsiye etmiyor sürekli de yatmak olmaz işine gideceksin diyor raporda da ayakta çalışması gebeliği tehlikeye sokmaktadır yazmıştı bir de dilekçe yazdım durumumu anlatan ve hemencik nöbet görevinden ayrıldım.
Ben bi süredir araştırıyordum bu durumu şöyle bisi okudum nöbetten artık para alındığı için sadece dilekçe ile nöbetten ayrılabilirsiniz diyordu ama bunun yasal dayanağını bulamamistim. Rapor alamazsan dilekçe ile.basvuru yapıp şansını dene bence derim. Insani bir idare ise benc e dilekçe ile de nöbet görevinden alır seni

Canım korkma gayet iyi çıkmış sonucun :)

Canım ben çok hamur işi yemiyorum 12 haftam bitti bugün dr boyu ölçtü dedi ama kiloyu sordum tam birşey diyemem 70-80 gr gibi dedi yani kilolu o zaman benimkide. Belki de öyle attı dr bilmiyorum ki

Bende bilmiyom gerçi aldığım 5kilonun yanında 136gr çocuksa o değilde ben obezim sanırım

Benim de kız. Sadece üçümüz varız galiba

Gönlünden kız geçenleri de yazarsanız benide unutmayın hala bi ümidim var kordondur belki

B bebegimleben canım sen İstanbul’daydın değil mi? Hangi endokrin doktoruna gidiyorsun? Ay kendime bi doktor bulamadım 1 aydır çıldırcam
Canım ben kaç tane devlet özel dolaştıktan sonra şu anda haydarpaşa gata ya gidiyorum oradaki dr Levent özsarı ya gidiyorum..az ve öz konuşuyor ama mantıklı ve ilgili tedavi uyguluyor! İlk bebeğimi troid ilacı başlamayan dr lar sayesinde kaybettiğim için bana yetti o dr sağolsun

Canim cok saol benim de dusugum var bu da tüp bebek idare biliyor aslında ama resmi görev olduğu için rapor getir demişlerdi hatta subat tatilindeydik ve kanamam vardı. Sonrasında kanamam bitti risk kalktı ben de dr bir şey demedim yarın hemen gidecegim ve isteyecegim rapor . umarim hallolur ben de kurtulurum hem çok yoruluyorum hem de ilkokuldayim deli fişek gibiler kaç kere karnima carptilar dun anlatamam kendimi nasıl koruyacağınmi şaşırdım. Çok teşekkür ederim cevabin için

Hanımlar bu resim arkadaşımın bebeği oda çok merak ediyo.bi yorum yaparmısınız

Eklentiler

• IMG-20180307-WA0007.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…