2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar size bişey danışmak istiyorum.

eşim özel e gitmek istiyo ilçenin en iyi doktoru sayılır tavsiye ettiği doktor.
doktor sahane cok ilgili sonuna kadar güvenilir ama bnm istediğim dogum seklini pek uygulamıyo

yani beni caydırır mı korkutup aklımı karıştırır mı acaba ?

bana destek olur musunuzzzz (
İkili tarama ultrasonunda ense kalınlığı 2.6 çıkmıştı 12. Haftada. Yüreğim ağzıma gelmişti. Bugun de kan tahlillerim çıktı.. sizce durum nasıl?
Kendi doktoruma haftaya gideceğim. Bugun whatsapptan yazdım ama cevap alamadım

Iki kromozom bozuklugu icin de dusuk risk diyor.Biri 5910da 1 ihtimal, digeri 14500de 1 ihtimal. Down sendromu riskinden 80de 1 gibi cok yuksek risk durumlari oldugunda bahsediyorlar. Ki o durumda bile ,80 cocuktan 79u cocuk down sendromsuz dogacak demek. Icin rahat olsun.

Bu durumda sadece tsh değil t3 t4 değeri de devreye giriyor canım. Bebeği etkileyen zaten t4 . Bu iki değerim tam aralıkta olduğu için tsh için sorun değil dedi hem doğum doktorum hem de endokrin doktorum hep bunu savunuyordu zaten. Bi kaç doktora daha sorduk gebelikte düşebilir sorun değil dediler.

Teşekkür ederim kızlarr böyle görmek nasıl inanılmaz benim için 1 ay sonra kimbilir nasıl olacak. Boyumuz 5.5 cm e yakın 12. hafta için iyi dimi haftasıyla uyumlu dedi doktor
Bence gayet iyi maşallah tekrardan
evet görünce insan içinde bi mucize taşıdıgını hatırlıyo

Masallahhh kuzuyaaaaa

teşekkür ederim canım..

Bence gayet iyi maşallah tekrardan
evet görünce insan içinde bi mucize taşıdıgını hatırlıyo

Çok sağol canım ever hareketlerini henüz hissedemediğim için idrak edemiyorum içimde olduğunu kendime kızıyorum neden benimle beraber olduğunu geliştiğini idrak edemiyorum diye ama hissetmeden mümkün değil demek ki

kolay inanılcak bişey değil düşünsene içimizde bi insan büyütüyoruz

Kızlar merhaba ikili test sonuçlarım çıkmış aldım sanırım risk düşük çok şükür ki. Ama şu PAPP-A ve hcg(T1) kısımlarını anlayamadım normal mi diye. Doktora da gidemedim sonuç okutmaya. Anlayan var mı acaba?

Eklentiler

• FE399798-67DC-43EF-8E1E-7469A0BAC243.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 124
  • CCA11F82-94FC-4734-9CB3-8037F9536CFA.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…