2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
allah sabirlar versin canim gercekten cok uzuldum

nekadara aldin ikisini bende boyle dusunuyorum

tansell öyle çok üzüldüm ki kendi başıma gelmiş gibi . Allah'ım yardimciniz olsun eşine ve sana sabır diliyorum . En uygun zamanda Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah

Nasıl tahminde bulunuyosun canım bende çok merak ediyom.neye bakılıyo yani bende tahminde bulunmak istiyorum ama anlamıyorum ki
Canım bak bu attıgım bebek pek şekillenmemiş genelde kızlar geç şekilleniyo ona göre yorum yaptımm nub bel li değil zatem

bende kullaniyorum bu ilac omur boyuu kullanilmasi gerekir.senin gebelikte troidin yukseldiyse bilmiyorum benim suan tsh2.5 civari

Kızlar bugün hiç bulantim olmadı çok şükür . Galiba bu sefer gerçekten atlattım . Müthiş rahattim sürekli birşeyler yiyorum . Darısı bulantısı devam edenlerin basina
Sevindim cnm gecmesine. Bi kac gun sonra da yazarsin kizlar istahim cok acik kilo aliyorum napicam ben diye... olsun ye ki bebislerimiz saglikli olsun dimi

Canım rabbim sana sabırlar versin çok üzüldüm bi hayıe vardır inşallah en kosa zamanda hayırla nasip etsin sana Rabbim Allaha emanet olll

Kuzumm çok üzüldüm canım benim ne desek boş biliyorum ama nolur şükret Allah'a dua et her şerde bir hayır vardır emin ol kendine çok dikkat et bı daha olur inşallah

canım benim kıyamam sana ya ne diyeceğimi bilmiyorum ama güçlü ol olur mu dirayetli ol rabbim yeniden nasip eder inşallah hayırlısı ile

kizlar banada yorum yapabilirmisiniz..doktor cinsiyeti soylemedi.

Eklentiler

• 20180309_213049.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…