2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doğru diyorsun kız gerçekten başka rabbim herkese nasip etsin yavrularını bagıslasın inşallah:) herşey gönlümüzcee olsun

Canımmm çok acı verici bir durum. Ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah en kısa zamanda kucağın dolar ama bu durum iyice bir araştırılmalı.

tansell canım çok üzüldüm rabbim sabır versin en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah dualarım seninle

Kızlar iyi akşamlar
Biraz önce elimi karnıma koyduğunda vajinanın üst tarafından karnıma dogru sol tarafta bir sertlik hissettim. Sizlerde var mı?

Ayyy canım walla dıyecek pek birşey, şimdi okudum. Herşey Allah’tan, verende o alanda. İnşallah kolay toparlanırsın. Nedenlerını bulur drun. Keske bizede yazsan. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Kızlar iyi akşamlar
Biraz önce elimi karnıma koyduğunda vajinanın üst tarafından karnıma dogru sol tarafta bir sertlik hissettim. Sizlerde var mı?
Ya bende de oluyor tam sol kasigıma doğru elimi koydum top gibi bişey toplandı sanki

tansell canım bende san bakındım hep sonra topiğe giremedim şimdi bakayım dedim gerçekten ne diyeceğimi.bilemiyorum çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı evlat nasip etsin ve her neyse araştırılsın sabır diliyorum benimde doğurana kadar daimi korkum Allah bilir hayırlısını

Eklentiler

• 91378760-4B1F-4CF8-99C8-34B5C3EDC005.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 50
  • A06856B2-73CE-41C9-8AC4-650C169AF52F.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 84F68D2E-DC12-42B7-893E-D6936471DBD6.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bebeğini hisseden var mı ben bebeğimi hissediyorum artık çok şaşkınım ilk 14+1 de hissettim bir de şimdi bugün 14+4 olduk usg de önde ama ben belirlenen sat a göre bakıyorm hep yanımda oynuyor ikinci Gebelik diyemi bilmiyorum ama hissediyorum Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu maşaAllah yavrularımıza

Ben10da hissetmeye basladım 2.olmasa yanılıyorum bebek değil dicem ama eminim kuzum oynuyorrr cok güzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…