- 20 Aralık 2017
- 591
- 856
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.521
Kızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
Sağolasın canım cevabın için.Dediğin gibi başta gelen sağlıkOlur bence canım 11+5 ile 12 hafta arasında iki gün var yani şu an genital organlar oluşmuş durumda ama tamamen göstermesiyle alakalı yoksa belli yani erkekler biraz daha erken öğreniliyor yalnız kızlarda bir boşluk olduğu için tam genital organ görünmeyince muallakta kalıyorlar ama pipi daha görülür birşeyinşallah öğrenirsin canım herşeyin başı sağlık be çok stresliydim doktor da hiç konuşmadan biraz ultrasonu karnımda gazdirdi çocuk hareketlide değildi o kadar korktum ki sonra iyi sorun yok dedi ilk rahatladım öyle kalp atışını duydum tekrar sonradan cinsiyet sordum
Kız bencekizlar banada yorum yapabilirmisiniz..doktor cinsiyeti soylemedi.
Canım Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok çabuk toparlan sağlığına kavuş inşallah. Allahın verdiği de vermediği de sınav, kendini yopratma olur muKızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
Kızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
Tipinimi benzetiyorsun yoksa sadece his mi :) bu arada seninkide erkekDaha yeni katıldım topiğe tuttu bikaç kişi çoğuda ögrenmediah bide kendiminkini yorumlayabilsem terzi kendi söküğünü dikemezmiş
Çok üzüldüm gerçekten, Allah sabır versin sana da eşine de. Inşallah kolay atlatirsiniz sonra da sağlıkla bebeğinizi kucaklarsiniz11+1 dım bugun bebekte aynı cıktı dun yada bugun durmus olmalı dedi...
Yok hiss değil kızımın ve gördüğüm oglan ultrason larına göre yorumluyorum canım :))) nub olayınıda cok araştırdım nubu gözükenleride ona göre yorum yapıyorum ama nub genelde12haftadan sonra belirgin oluyo. Yaaa ciddimisin öylemi hissettin:)kızım var oglum olsun isterim hayırlı olacaksaTipinimi benzetiyorsun yoksa sadece his mi :) bu arada seninkide erkek
Allah yardımcın olsun. Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın inşallah. En kısa zamands sağlıklı gebeliğin olur inşallah ya çok üzüldümKızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
Benimkinin tipi erkeğe benziyor yani:) halbuki bana narin bir kız gibi gelmişti :))Yok hiss değil kızımın ve gördüğüm oglan ultrason larına göre yorumluyorum canım :))) nub olayınıda cok araştırdım nubu gözükenleride ona göre yorum yapıyorum ama nub genelde12haftadan sonra belirgin oluyo. Yaaa ciddimisin öylemi hissettin:)kızım var oglum olsun isterim hayırlı olacaksa
Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin tez zamanda bebek versin..dualarımız seninleKızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
Allahim ne denir bilmiyorum sana sabirlarin en büyügünü versin Allah. Gercekten okuyunca yüregim agzima geldi. En hayirli zamanda saglikli bir bebege kavusman dilegiyle.11+1 dım bugun bebekte aynı cıktı dun yada bugun durmus olmalı dedi...
Yaa ciddimisin bende oglusun var zannetmiştim Allah gönlüne göre versin canım benim ben buda erkek olursa ikisinide tatmış olurum yeter diyorum ondna gönlüm erkekteBenimkinin tipi erkeğe benziyor yani:) halbuki bana narin bir kız gibi gelmişti :))
Benimde kıZım var bi kızım daha olsun çok istiyorum. Hayırlısı olsunda tabi önemli olan o. Ben sadece hisle söylüyorum seninki erkek :) cinsiyeti öğrenince kaçırırsam söyle bana :)
Yok canım kızım var çok şükür :) kız çocuk bi başka ama ya :) hiç gönlüm yok erkekte nedense.. iki kız kardeş olsunlar istiyorum. Biraz büyüsünler saçlarını topuz yapıp baleye götüreyim falan :) öyle deli deli planlarım var.. sağlıklı olsunda önemli olan o. Erkeksede severiz tabi atacak değiliz :) evlat sonuçta hepsi can..Yaa ciddimisin bende oglusun var zannetmiştim Allah gönlüne göre versin canım benim ben buda erkek olursa ikisinide tatmış olurum yeter diyorum ondna gönlüm erkekte
Risk düşük çıkmış cnm gözün aydın olsunbana destek olur musunuzzzz(
İkili tarama ultrasonunda ense kalınlığı 2.6 çıkmıştı 12. Haftada. Yüreğim ağzıma gelmişti. Bugun de kan tahlillerim çıktı.. sizce durum nasıl?
Kendi doktoruma haftaya gideceğim. Bugun whatsapptan yazdım ama cevap alamadım Eki Görüntüle 2121487
Bana da erkek gibi geldi sağlıkla gelsin inşİkili testimi oldum bugün dr a gittim. Herşey yolunda 12+1göründük normalde 11+4üz. Ense kalınlığı flnda normal. Yine pipiyi andırıyor bu çıkıntı klitoris bu kadar olmaz diye düşünüyorum dedi haftaya cuma hem sonuç için gittiğimde yine bakacak kesinleştiririz dedi. Bakın bakalım siz ne göreceksiniz minnoşumu teyzoşları
Geç döllenme olabilir içini ferah tut inş sağlıkla ilerlerKizlar ne olur bilgili biri bana birsey soylesin
Benim son adet tarihim 4 subat 6 martta adet olmam gerekiyodu adetim 4 gun gecikti bugun kan testi yaptırdım beta hcg 5.97 cikti doktor degerlerin cok düşük oldugunu testi tekrarlamamiz gerektigini dış gebelik olabilcegini söyledi geçen sene mol gebelik yasadim bir senedir korunuyordum lutfen soyleuin yukselme ihtimali varmi testi bu kadar erken yaptirdigima cok pismanim ogrendigimden beri icim icimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?