2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah yardımcın olsun canım. Umarım kısa sürede toparlarsın, elden bir şey gelse de yapabilsek keşke ama olmayınca olmuyor maalesef.

Sağolasın canım cevabın için.Dediğin gibi başta gelen sağlık

Canım Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok çabuk toparlan sağlığına kavuş inşallah. Allahın verdiği de vermediği de sınav, kendini yopratma olur mu

Kuzummm çok üzügünüm... ne denir bilmem. Başınız sağolsun ...

Tipinimi benzetiyorsun yoksa sadece his mi :) bu arada seninkide erkek
Yok hiss değil kızımın ve gördüğüm oglan ultrason larına göre yorumluyorum canım :))) nub olayınıda cok araştırdım nubu gözükenleride ona göre yorum yapıyorum ama nub genelde12haftadan sonra belirgin oluyo. Yaaa ciddimisin öylemi hissettin:)kızım var oglum olsun isterim hayırlı olacaksa

Allah yardımcın olsun. Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın inşallah. En kısa zamands sağlıklı gebeliğin olur inşallah ya çok üzüldüm ((

Benimkinin tipi erkeğe benziyor yani:) halbuki bana narin bir kız gibi gelmişti :))
Benimde kıZım var bi kızım daha olsun çok istiyorum. Hayırlısı olsunda tabi önemli olan o. Ben sadece hisle söylüyorum seninki erkek :) cinsiyeti öğrenince kaçırırsam söyle bana :)

Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin tez zamanda bebek versin..dualarımız seninle

tansell canım çok geçmiş olsun allah sabrını versin çok üzüldüm ama intihan işte. çok zor bi durum inşallah yeniden sağlıklı hayırlı bi evladın olur kucağına alırsın rabbim kızına sağlık versin inşallah tekrar rabbim nasip ederde sorunsuz geçer herşeyin.

Yaa ciddimisin bende oglusun var zannetmiştim Allah gönlüne göre versin canım benim ben buda erkek olursa ikisinide tatmış olurum yeter diyorum ondna gönlüm erkekte

Yaa ciddimisin bende oglusun var zannetmiştim Allah gönlüne göre versin canım benim ben buda erkek olursa ikisinide tatmış olurum yeter diyorum ondna gönlüm erkekte
Yok canım kızım var çok şükür :) kız çocuk bi başka ama ya :) hiç gönlüm yok erkekte nedense.. iki kız kardeş olsunlar istiyorum. Biraz büyüsünler saçlarını topuz yapıp baleye götüreyim falan :) öyle deli deli planlarım var.. sağlıklı olsunda önemli olan o. Erkeksede severiz tabi atacak değiliz :) evlat sonuçta hepsi can..

Kızlar bugğn herkes coştu nasıl okuyacağım hepsini bi bakalım:))) bu arada kayısı kıvanı yumurtayı dr uma sordum 0 numara organik yumurtayı yiyebilirsin aksine çok kaynatırsan değeri düşer dedi doğru yapıyorsun

Risk düşük çıkmış cnm gözün aydın olsun

Bana da erkek gibi geldi sağlıkla gelsin inş

Geç döllenme olabilir içini ferah tut inş sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…