2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende bugun 14+2 yim 3 gündür bende hissediyorum çok şükür 2. Gercekten erken hissediliyormuş kızımda ilk 16 da hissetmiştim

Canım 10 çok erken olabilir ama 13 haftadan itibaren 2. Gebelik hissedilebilirmiş
Biliyorum ama cok garip şekilde hissediyorum gerçekten 2. Olmasa değildir derdim ama inanamıyorum bende 50kilocukkk um sadece belkide ondan bilmiyorum ‍

Ben 14. Haftadayım 3 gündür ara ara kelebek kıpırtısı gibi hissediyorum
Evet canım ben de hissetmiyorum diye takılmıyordum 13+6 da doktorum hissedebilirsin dedi ve ben dikkat etmeye başladım dinledm kendimi artık 14+1 de ilk defa oynadığını hissettim önceden kıpırtı olunca bebek değildir diyordum çok güzel duygu ama gerçekten ikinci erken hissediliyormuş

Selmacım İnan çok çok çok üzüldüm(( ne diyeceğimi bilemiyorum ama lütfen bi profesöre, araştırma hastanesine, üniversite hastanesine bi yerlere git bunu araştır neden olduğu çöZülsün bari bundan sonra üzülme dilerim son olsun ve çabuk atlat inşallah dualarım seninle allah yar ve yardımcın olsun.. kızına ve eşine sarıl çabuk toparlan

Kiz diyorum

Kızlarr ya ben simdi 2 gün sehir dısındayım ve folik asitimi evde unuttum 2 gün içmesem bir sorun olurmu sizce???simdi aklıma geldi nasıl bir dalgınlıksa

Aynıyız senle çak kız her kontrolde tansiyon ve kilo bakıyor
Bn bugğn biraz idrarın vardı ve kıpır kıpırdı dönüp duruyordu. Karına niye bişetler sürüyoruz onu anlamadım ama?

[B]Ya bizimkide öyle dedi bn hala emin olamıyorum küçük diye değişir diye sen ne güzel eminsin aynıyız senle bende artık tamam erkek desemmi ki:KK8: gördün mü benim fotoyu [/B]

Canımm cok üzüldümm Allahım yardımcın olsun

Çıkıntı hepsinde oluyor biraz büyük ve ya açılıysa erkek diyorlar Benimde aynı durum senin çıkıntı düz kız mı diyeceğim ama 12de artık belli olur diye düşünerek ve duruşuna bakarak erkek diyorum:) anladın umarım ben anlamadım ne yazdığımıda
hasret0587 canım benim bebişe de bakarmısın cinsiyet için :)
Öyleyken böyle canım inşallah gönlünden geçen olur
Teyzeleri buda bizim 10 haftalık resmimiz pazartesi 13+3 de bebeğimizi görmeye gidicez şimdiden bi tahmin alalım şu 1 ay geçtide şu 2 gün geçmiyo bu arada çok özledim
Çok küçük burda erkek diyesim geldi ama 10hafta yanılma payı çok

Hanımlar bu resim arkadaşımın bebeği oda çok merak ediyo.bi yorum yaparmısınız
Ben kız diye düşünüyorum

Benimki ne acaba :)
Kız
Daha yeni katıldım topiğe tuttu bikaç kişi çoğuda ögrenmediah bide kendiminkini yorumlayabilsem terzi kendi söküğünü dikemezmiş
Beni yorumlamadın bugün:)) ben seni yorumladım
kizlar banada yorum yapabilirmisiniz..doktor cinsiyeti soylemedi.
Çok bulanık bu görüntü cnm

Ben kız diye düşünüyorum

Kız

Beni yorumlamadın bugün:)) ben seni yorumladım

Çok bulanık bu görüntü cnm
Bana da kesin erkek dedi 13-14 haftada ama ben yine emin olamıyorum anlıyorsan buydu canım 12+6 da kız sanmıştım hep:)))

Eklentiler

• FA30659A-F0FB-4361-8030-8087F7B2EF17.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…