- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.561
Ben 14. Haftadayım 3 gündür ara ara kelebek kıpırtısı gibi hissediyorumCanım 10 çok erken olabilir ama 13 haftadan itibaren 2. Gebelik hissedilebilirmiş
Bende bugun 14+2 yim 3 gündür bende hissediyorum çok şükür 2. Gercekten erken hissediliyormuş kızımda ilk 16 da hissetmiştimKızlar bebeğini hisseden var mı ben bebeğimi hissediyorum artık çok şaşkınım ilk 14+1 de hissettim bir de şimdi bugün 14+4 olduk usg de önde ama ben belirlenen sat a göre bakıyorm hep yanımda oynuyor ikinci Gebelik diyemi bilmiyorum ama hissediyorum Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu maşaAllah yavrularımıza
Biliyorum ama cok garip şekilde hissediyorum gerçekten 2. Olmasa değildir derdim ama inanamıyorum bende 50kilocukkk um sadece belkide ondan bilmiyorum Canım 10 çok erken olabilir ama 13 haftadan itibaren 2. Gebelik hissedilebilirmiş
Teşekkür ederim kuzum :))Daha çok küçük ama yine de bi tahminde bulunayım erkek gibi geldi
Evet canım ben de hissetmiyorum diye takılmıyordum 13+6 da doktorum hissedebilirsin dedi ve ben dikkat etmeye başladım dinledm kendimi artık 14+1 de ilk defa oynadığını hissettim önceden kıpırtı olunca bebek değildir diyordum çok güzel duygu ama gerçekten ikinci erken hissediliyormuşBen 14. Haftadayım 3 gündür ara ara kelebek kıpırtısı gibi hissediyorum
Selmacım İnan çok çok çok üzüldümKızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
Kiz diyorumBenim de kontrol vardı daha doğrusu test sonuçları falan götürdüm bebeğe bakacakmışız dedim hayır dedi 4 kere ultrason oluyor dedi zaten yeni ayrıntılı oldu dedi sonra en sonunda ultrason koltuğuna karnını aç otur dediysek bende kaşıntı var alerji gibi ona bakacak sandım bi 10 an bebeği gösterdi iyi de bi kare yakaladı
Atıyorum cinsiyeti tahmin edenlerden cevap bekliyorum
Aynıyız senle çak kızKızlar günaydın. Sizin doktorlarınız ilk muayeneden beri her seferinde kilonuzu tartıyor mu? Benimki şu ana kadar hiç sormadı bile. Sen kilo alacak tipe benzemiyorsun demişti 1 ay önce. Ve utanarak yazıyorum ki bu sabah bi tartıldım 6 kilo almışım. Ve o son 2.5 kiloyu 1 haftada aldım.geçen hafta 61 dim bugun 63.4 çıktım. . 57 ile de hamile kaldım.Napıcam ben yaa nasıl bu kadar aldım anlamıyorum
Bn bugğn biraz idrarın vardı ve kıpır kıpırdı dönüp duruyordu. Karına niye bişetler sürüyoruz onu anlamadım ama?Bu arada cinsiyet için giderken
1. Idrar sıkışık gidin
2. Gitmeden karın bölgenize bişey sürün ben bebek yağı kullanıyorum onu sürdüm
3. Dr yanına girmeden 5 dk önce çikolata ağzınıza atın.
Kızlaar ancak yazabildim. Bizimkilerle konuş fala işteyim. Çok şükür herşey yolunda 5.5 cm olmuş elleri ayakları burnu gözleri kafası çok güzeldi ama yatıyordu öyle sırıtıyordu ufaklık. ense kalınlığımız da 1 küsür gayet iyi dedi kan verdim. İyice inceledi. Progestan, estrofem, folik asit bıraktık coraspin devam multivitamin verdi. Veee cinsiyetimiz belli oldu. Bir pipili de bize geliyor Erkek annesi oluyorumm çok şükür
Canımm cok üzüldümm Allahım yardımcın olsunKızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
Çıkıntı hepsinde oluyor biraz büyük ve ya açılıysa erkek diyorlar Benimde aynı durum senin çıkıntı düz kız mı diyeceğim ama 12de artık belli olur diye düşünerek ve duruşuna bakarak erkek diyorum:) anladın umarım ben anlamadım ne yazdığımıdaKızlarr hastaneden geldim bende bebişim çok şükür iyi kıpır kıpır durmuyor hiç :) doktor cinsiyet için erkeğe benziyor çıkıntı var gibi dedi. Tekrar kontrolüm 1 ay sonra. Sizde bakabilirmisiniz ultrason fotoğrafına cinsiyet hakkında siz ne diyorsunuz :)
Ramzi ve kalp atışına göre hep kız gibiydi ama bilemedim değişirmi ki :)
Öyleyken böyle canım inşallah gönlünden geçen olurhasret0587 canım benim bebişe de bakarmısın cinsiyet için :)
Çok küçük burda erkek diyesim geldi ama 10hafta yanılma payı çokTeyzeleri buda bizim 10 haftalık resmimiz pazartesi 13+3 de bebeğimizi görmeye gidicez şimdiden bi tahmin alalım şu 1 ay geçtide şu 2 gün geçmiyo bu arada çok özledim
Ben kız diye düşünüyorumHanımlar bu resim arkadaşımın bebeği oda çok merak ediyo.bi yorum yaparmısınız
KızBenimki ne acaba :)
Beni yorumlamadın bugün:)) ben seni yorumladımDaha yeni katıldım topiğe tuttu bikaç kişi çoğuda ögrenmediah bide kendiminkini yorumlayabilsem terzi kendi söküğünü dikemezmiş
Çok bulanık bu görüntü cnmkizlar banada yorum yapabilirmisiniz..doktor cinsiyeti soylemedi.
Bana da kesin erkek dedi 13-14 haftada ama ben yine emin olamıyorumBen kız diye düşünüyorum
Kız
Beni yorumlamadın bugün:)) ben seni yorumladım
Çok bulanık bu görüntü cnm
Eeeeveeeet bende kız istiyorum bakalım hayırlısıKiz diyorum
Banada böyle bişey gösterdi biraz daha netti salı günü gördüğüm ama ben yinede kız çıkacak gibi bekliyorumBende 11+4tğm 12+1çıktı ve pipiye benzetiyor dr seninde eğer gösterirse ve kaliteli bi cihazsa bi tahmin yapar. Bizimki kıpır kıpırdı bak bacak arasını bile çektim
Bir uyanık sensiz sanırımBanada böyle bişey gösterdi biraz daha netti salı günü gördüğüm ama ben yinede kız çıkacak gibi bekliyorum
Canım inan hiç anlamadm bi şu nub için bakıyorum ama bilemedim inan göremedm ben anlasam kendiminkine yorum yapcam ama anlamıyorm peki sence benim bebiş cidden erkekmi:)))
Foto nerde kaçırdım bende pek anlamıyorum öyle içime doğanı yazıyorumCanım inan hiç anlamadm bi şu nub için bakıyorum ama bilemedim inan göremedm ben anlasam kendiminkine yorum yapcam ama anlamıyorm peki sence benim bebiş cidden erkekmi:)))
Çok bulanık bide yüzü koyun duruyor sanki erkek gibi geldi emin değilimCanım inan hiç anlamadm bi şu nub için bakıyorum ama bilemedim inan göremedm ben anlasam kendiminkine yorum yapcam ama anlamıyorm peki sence benim bebiş cidden erkekmi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?