- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.981
Normal de ödünüyor diye biliyorum ama benim doktorum kendi odasında kendi cihazıyla bakmıştı mesela 13+3 de acaba bu detaylı için farklı mı bakılıyo kafam karıştı benimde senin gibiBende anlamadım detaylı ultrasonu tecrübeli anneler bir yorum yapsanız. Detaylı ultrason 4d olan ultrasonmu. Ekstra ücret ödeniyormu onunla bakılması için
Canım detaylı ultrason dediğin 4d renkli ultrason dimi şimdi benim doktorum direk kendi odasında bakıyo acaba ayrıyeten başka bi yeremi yönlendiricek kendimi bakcak bende onu merak ediyorum 18 haftamda gidicem doktora kendi bakmazsada 20 haftalarda bakılıyomuş ona göre randevumu alırım artık gidince sorucam bunu inşallah sen kaç haftadaa gidiceksin doktorun bişey dedimi bununla ilgili
Bende anlamadım detaylı ultrasonu tecrübeli anneler bir yorum yapsanız. Detaylı ultrason 4d olan ultrasonmu. Ekstra ücret ödeniyormu onunla bakılması için
kızlar detaylıya perinatolog yada radyaloglar bakıyor detaylı organ taraması yapılıyor devlettede var özeldede kendi drunuz yönlendirir mutlaka ben fakültede yaptırıcam randevu almak icin önce fakültenin normal kadın dogumuna gimek gerekiyormus burda ona göre randevu veriyorlar 20. haftayaNormal de ödünüyor diye biliyorum ama benim doktorum kendi odasında kendi cihazıyla bakmıştı mesela 13+3 de acaba bu detaylı için farklı mı bakılıyo kafam karıştı benimde senin gibi
Ben daha önce ali expresten sipariş vermiştim. Çok geç geliyor 45 günde falan ama geliyor sonuçta. En azından çanta gibi şeyleri ben de ordan bakmayı düşünüyorum. İkea nın odaları çok sade geliyor bana. Ama eşim ordan istiyor bakıcaz biz de. Doğum yapmoş arkadaşlarımın hepsi 7.aydan sonra hiç bir şey bırakma diyor. E mobilyalara 1 ay da geliyor en erken. 5. Ayımız dolsun biz başlıycaz kısmetse.Günaydın kızlar yine pazartesi yine bir mesai günü hava inanılmaz soğuk kışın böyle soğuk olmadı. 15. haftamdayım şükür hiç gelmeyecek sanıyordum. Yemem de düzene girdi dün baya güzel yedim süt içtim meyve yedim. Birşeyler almaya başlayan var mı ufak tefek ben daha almadım hiç çok hevesleniyorum da bekleyeyim daha diyorum anneme kalsa 7 aylığı bir gör öyle al ne var hemen çıkılır alınır diyor. Ali express diye bir site var yurtdışından satıyor dolarla ama indirim çok oluyor güzel battaniyeler ve özellikle bebek bakım çantaları var oda olarak büyüyen beşikli odalardan mı önerirsiniz ıkeanın bebek odaları da güzel ama montesiz alınıyor bilemedim
Sağol arkadaşım. Yok kesinlikle karnımın üstüne düşmedim çok şükür.sabah hafif sancı var gibi geldi ama şimdi bir şeyim yok. Allaha emanet artık...Ayyy geçmiş olsun anım iyi ki karnının üzerine düşmemişsin. Birşey olmaz karnını çarpmadıysan merak etme
Benimde cok siddetliydi yurumekte zorlaniyordum doktora gittigimde soyledigimde cok erken bacak agrisi icin dedi ama magnezyum baslayalim dedi biraz kullandim ama gecmeyince kalp damarla gorustum sonra kadin dogum doktorum magnezyumu kullanmayabilirsin dedi biraz biraz hafifleyerek gecti su an kullanmiyorum ama rahatim cok sukur insallah sende bir gorus tabii canim ne diyecekler bakalim allah kolaylik versin ins hepimizeDiz kapağımdan yukarıya doğru çıkıyor benim ağrıda ama şiddetli bi ağrı gece uyuyamadım ağrıdan. Dizimi kıramıyorum bile yürememi engelliyor ağrı. Doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Canım çok geçmiş olsun. Allahın izniyle birşey olmamıştır ama kafama takarım aklım bebekte kalır dersen bir git için rahatlasın canım.
Düsen arkadas geçmiş olsun. Yerini kaybettim. Alinti yapamadim. Bende geçen hafta banyoda popomun üstüne düştüm. Inş. Bir şey olmaz. Olcak olduktan sonra zaten olur diyerek kendimi avuttum hep. Korkma Allah'a emanet.
canim detayli ultrason bebegin organlarina bakilio detayli yani devlette arastirmada varmis ucretsiz randevu aliniyo.ozelde fiyatlar cok degisik 20.haftalari bakiliomusCanım detaylı ultrason dediğin 4d renkli ultrason dimi şimdi benim doktorum direk kendi odasında bakıyo acaba ayrıyeten başka bi yeremi yönlendiricek kendimi bakcak bende onu merak ediyorum 18 haftamda gidicem doktora kendi bakmazsada 20 haftalarda bakılıyomuş ona göre randevumu alırım artık gidince sorucam bunu inşallah sen kaç haftadaa gidiceksin doktorun bişey dedimi bununla ilgili
Ben daha önce ali expresten sipariş vermiştim. Çok geç geliyor 45 günde falan ama geliyor sonuçta. En azından çanta gibi şeyleri ben de ordan bakmayı düşünüyorum. İkea nın odaları çok sade geliyor bana. Ama eşim ordan istiyor bakıcaz biz de. Doğum yapmoş arkadaşlarımın hepsi 7.aydan sonra hiç bir şey bırakma diyor. E mobilyalara 1 ay da geliyor en erken. 5. Ayımız dolsun biz başlıycaz kısmetse.
Normal de ödünüyor diye biliyorum ama benim doktorum kendi odasında kendi cihazıyla bakmıştı mesela 13+3 de acaba bu detaylı için farklı mı bakılıyo kafam karıştı benimde senin gibi
Gorumceme istemislerdi dudak yarigi var demis doktor arastirdi kayseride bi 600 demisler birde 400 demisler varsada yoksada karnimda mudahele edemeyecekler nasilsa dedi vazgectiBende anlamadım detaylı ultrasonu tecrübeli anneler bir yorum yapsanız. Detaylı ultrason 4d olan ultrasonmu. Ekstra ücret ödeniyormu onunla bakılması için
Bende de var canım 1 haftadır ve bazen sol basen bölgeme de vuruyor aniden kilitleniyorum adım atamıyorum. Yataktan kalkarken de zorluyor baya. doktora soracağım Cumartesi günü niye oluyor ki:/Günaydın kızlar. Dünden beri sol bacağımda geçmeyen,şiddetti gittikçe artan bi ağrı var. Dinlenirsem geçer dedim ama bu sabah yine aynı şiddetle devam ediyor. Yürüyemiyorum desem yeridir okadar canım yanıyor. Ne oldu fikrim yok ! Çarpma,zorlama,vurma hiçbişey olmadığınada eminim
İkili testim iyi çıkmış şükür kızlar 35 yaş üstü testi de yine de yapalım dedi doktorum yaptıracam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?