2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Banada nifty yaptır dedi.Bilmiyorum çok kararsızım. Kimisi diyorki çocuğu aldırmayı düşünürsen yaptır, kimisi diyor gerek yok. Kararsızım.
Canım bana da adı değişik nifty çok detaylı risk payı çok çıkıyor bu testi yapalım dedi Allah korusun biley çıkmaz inşallsh bizlerde

Gorumceme istemislerdi dudak yarigi var demis doktor arastirdi kayseride bi 600 demisler birde 400 demisler varsada yoksada karnimda mudahele edemeyecekler nasilsa dedi vazgecti
İkili,üçlü,nifty gibi testler için geçerli o durum.bu ayrıntılı ultrason çok önemli.anne karnında bile müdahale edilebilecek durumlar olduğu gibi bazı durumlarda Allah korusun doğar doğmaz müdahale edilmesi gerekn durumlar oluyor.doğumda cerrah hazır bulunup anında ameliyata alınması gereken durumlar filan tespit edilebiliyor.bence bu önemli.tüm iç organlara,kalbe hatta kalp kapakçık ve odacıklarına kadar,tüm uzuvlara da bakılıyor.karar yine sizin tabi.

Aynen ikili üçlü testler sadece down sendromu falan bakıyor ama kalpte ya da herhangi bir organda falan sorun varsa bu sadece ayrıntılı ultrasonda belli oluyor ve doğar doğmaz ona göre önlem alınıyor çok önemli. Bizim akrabamızın kızının oğlunu kalbinde sorun çıktı aldır dedi doktorlar yaşamaz dedi kız aldırmadı çok iyi prof buldular kendisi zaten Çapa da hemşire ve hemen doğunca yaptı ameliyatını çocuk şu an gayet iyi tabi çok özenli bakıldı dikkat edildi 3 yaşına geldi riskli zamanları atlattı çok şükür. Allah korusun birşey çıkmasın hiçbirimizde ama hayati şeyler bunlar ultrasonda yüzeysel görünüyor

Yani bu konuda gorumceme karisma durumum soz konusu degil ondan istediler ayrintili ultrason arastirdi fiyat bilgisi soyledi sonra verdigi karari anlatti yoksa allah sikinti yasatmasin insallahta boyle seylere gerek kalmaz umarim saglik sihhat versin bebeklerimizede bizede

Kızlarr biz doktordan geldik bize cinsiyet tahminin de bulunurmusunuz :) bu doktorda tahminde bulundu bakalım sizler ne diyeceksiniz :)
Bu arada bebişim yüzüstü durduğu için çevirdin fotoğrafı :)

Eklentiler

• 04ED76E5-7C8D-4993-8B2C-E6F52658CA1C.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 140
Canim 11+4te cikinti var %51 erkek 16+1 %100 kız

Aynen yaa ben de yarım saat gezsem yoruluyorum. Biz de mi bir sıkıntı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…