- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.421
Ben de tam 21+0 da giricem 24 nisan da5 mayıs dedik, 20+0 oluyorum aslında tam 21.hafta ama size bakınca sanki erken gibi geldi. Yarın tekrar soracağım.
Ysmdfn canim baktin mu surubun adina?
Kizlar sabah ac karnina gyno ferro senol isimli ilaci attim 42 dk sonra felaket bi mide bulantisiyla kostum istifra ettim şaka gibi.hep böyle mide bulandirici bir hap mi bu?niye veriyorlarki böyle bi hapi anlamadim.o kadar demir ilaci varken
Ay gelmiş gününüz benimde 24 ü bekliyorum bakalım iyi sonuçlar alalım inşaAllah19 nisan heycanla bekliyorum :)
Olsun sağlıklı olsunda illaki hissedeceksin annesi :)Benim ilk gebeliğim o yüzden arada sırada minik pıt pıt lar oluyor ama kesin vuruslara geçemedik dahazaten ultrasonda 1 hafta küçük çıkıyor o yüzden 1-2 hafta daha sabretcem yani
Cnm benimde 2. Hamileligim 17+5 ama hissetmiyirumİlk mi senin de canım? 2.gebeliklerde 13-14.haftalarda hissediliyormuş ilkse bende yakında hissedermiyim ki
Evet canım o iyi olsun daOlsun sağlıklı olsunda illaki hissedeceksin annesi :)
Canım ilacı tok karnına iç banada doktorum mide ağrısı veya bulantı yaparsa tok karnına al demiştiYsmdfn canim baktin mu surubun adina?
Kizlar sabah ac karnina gyno ferro senol isimli ilaci attim 42 dk sonra felaket bi mide bulantisiyla kostum istifra ettim şaka gibi.hep böyle mide bulandirici bir hap mi bu?niye veriyorlarki böyle bi hapi anlamadim.o kadar demir ilaci varken
Bende de var yutkunma problemi inan haplari cok zor yutuyorum.iyi bi ilacsa bende alayim surup olanindan.bu kullandigim ilac berbatDoktorum yutkunma problemim olduğu için bana da şurup yazmıştı cnm. Oligofer fol ismi.
ay cok fena mide bulantisi yapiyo Allahim berbat birseydi kullanamam ben bunu.ben sadece kabizlik falan yapar diye beklerken bu denli bulantı yapmasina cok sasirdim.iyisimi surup kullanmakCanım ilacı tok karnına iç banada doktorum mide ağrısı veya bulantı yaparsa tok karnına al demişti
Hayır canım:) geçen sene yoktu bu sene varsa bilmiyorumDevlet hastanelerinde dogum yapanlara dogum cantasi battaniyesi vs hediye mi ediyorlar arkadaslar?
Herkes oyle diyo cevremde canim canta manta alma hastanede veriyolar cantayi battaniyeyi falan diyolarHayır canım:)
İlden ile değişiyormu bilmiyorum ama ben ankaradayım ve en bilindik doğum hastanesinde dogum yaptım vermediler hatta aynı hastanede 1 ay önce tanıdıgım doğum yaptı öyle bişey olsa söylerdi. Belkide sizin orada öyledir canım bilemedimkiiHerkes oyle diyo cevremde canim canta manta alma hastanede veriyolar cantayi battaniyeyi falan diyolar
Bende de var yutkunma problemi inan haplari cok zor yutuyorum.iyi bi ilacsa bende alayim surup olanindan.bu kullandigim ilac berbat
ay cok fena mide bulantisi yapiyo Allahim berbat birseydi kullanamam ben bunu.ben sadece kabizlik falan yapar diye beklerken bu denli bulantı yapmasina cok sasirdim.iyisimi surup kullanmak
Ysmdfn canim baktin mu surubun adina?
Evet burda dogum yapan arkadaşlara vermişler cok guzel cok iyi falan diyip duruyorlardi canim.ama ben kendi zevkime gore guzel birseyler almak istiyorum cocuguma :)))İlden ile değişiyormu bilmiyorum ama ben ankaradayım ve en bilindik doğum hastanesinde dogum yaptım vermediler hatta aynı hastanede 1 ay önce tanıdıgım doğum yaptı öyle bişey olsa söylerdi. Belkide sizin orada öyledir canım bilemedimkii
Bir kerede oyle deneyeyim bari tesekkur ederim canim.ac karnina berbat cunkuBen bu ilacı kahvaltıdan 1 saat snr içiyorum, sonrasındada 1 saat birşey yemiyorum. Bu şekılde bulantı yapmıyor. Drum söylemişti.
Valla doktor bana birde regenesis max diye bi ilac verdi.progestan 200 mg lik kapsulun biraz daha büyüğü.Allahim her akşam onu yutmak icin iskence cekiyorum.elime hapi ve suyu alıp kendimi 10 dk hazirlamakla geciyo vakit.o derece kötü oluyo.kac defa yutamayip geri çıkardığımi midemin kalktigini biliyorumÇok zor bir durum. Yaşam kalitesi düşüyor insanın. Bazen haplar boğazımda kalıyorÜstelik bu aralar reflüm iyice azdı. Gaviscon biraz rahatlattı beni.
İlaç bu canım.Ysmdfn canim baktin mu surubun adina?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?