2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İlk mi senin de canım? 2.gebeliklerde 13-14.haftalarda hissediliyormuş ilkse bende yakında hissedermiyim ki
İlk benim canım. 1 haftadır hissediyorum. Özellikle yemek yerken. Şuanda 19+0. Geçen hafta doktordaydım sordum böyle böyle oluyor diye. Artık hissetmen normal dedi. Hissetmediğin zaman korkma içeriye dönük olursa tekmeler hissedilmez dedi. Senin de yakındır

Selam kızlar yoğunluk iş güç derken zaman hızlı bi şekilde geçiyor. Doktor kontrollerinde durum gayet iyi gidiyor. Yavaş yavaş hastane çıkışları ve birkaç takım almaya başladım. İlk zamanlar içinde anne yanı beşiği düşünüyorum sizler nasıl alacaksınız. Şu sıralar onun araştırması içindeyim.

Merhaba bayanlar dün kontrolümüz vardı oğluşum 307 gr ve 21.6 cm olmuş. Renkli ultrasonla yüzünü görelim dedik ama elleriyle yüzünü kapattığı için göremedikbol bol tekme atışlarını izledik iki hafta sonrasına organ taraması için gün aldık 21+3 te organ taramamız olacak

Ben de anne yanı beşik düşünüyorum.. aybibaby nin trendy modelini beğendim ama biraz daha bakınacağım :)

Benimde en çok yemek yerken tekmeler oluyor yemek yemek bu bebişleri neden bu kadar etkiliyor anlayamadım

Bende ilk defa dün gece yatarken baya pıt pıt hissettim ama hala emin olamıyorum. Çok geriniyorum istemsiz hala geceleri karnım geriniyor rahatsız oluyorum ama elimde olan birşey değil. Bu hafta sağlık ocağına gidicem tetanoz için kalp atışlarını da dinlerim orada daha 3 hafta var detaylıya detaylıya da girsem iyi haberlerini alsam daha rahatlıcam..

Ay yok kız yiyorum yiyorum tık yok yaa Yalova'ya gittik ya haftasonu o kadar yedim ama yok dün gece biraz pıt pıtlar hissettim sabah birşey yok.

Bende Yalova'ya gidince Özdilekten bir tam takım aldım çok güzel. İçinde battaniyesi, havlusu, ikili takım var altı patiksiz bir de altı patikli ikili takım, tulum, ikişer tane çorap, şapka, eldiven,mendil, koymuşlar bir de göbek bağı güzel bir setti. Ayrı olarak bir tulum, 3 lü alttan çıt çıtlı badi, uyku seti,nevresim takımı, nohut battaniyelerden aldım anne yanı beşiği be ahşap birşey gördüm yan tarafı inip yatağa da yanaştırılıyor. Chicco nun bez bir anne yanı beşiği var ama nerdeyse aynı para.

Merhaba. Bende anne yanı beşik düşünüyorum. Ebebek Baby&Plus modeli en uygunu ve taşınması çok kolay. Aynı zamanda reflü yatağı olarak da kullanılabiliyormuş. Kenarlardan bitarafı yüksek bi tarafı alçak ayarlayarak. Fakat görüntü ahşap olanlarda daha güzel. Onlarda da denedim birkaç sefer taşımak biraz zor gibi. Bide normal beşik almıcam ben. Direk montessori alıcam. Biraz uzun süre kullanılabilecek bir anne yanı olsun istiyorum. Çok kararsızım

En göbeğimin altında arada bir baskı hissediyorum ama gaz mı bilmem çok gazım var bu arda
merhabalar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. bir şey sormak istiyorum acaba sürekli bunu hissediyor musunuz? bende de aynı baskı oluyor sol tarafımda

canım profilindeki resimi nerden aldın ben de istiyorum ama yapamadım bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah

Kızlar dün çantamı konuştunuz. Aliexprestten sanki öyle yazılar okudum gibi ama şimdide rüya gibi geliyor :)

Evet yazmışlar kim hatırlamıyorum şimdi fotoğraf koymuştu oradan baya uyguna sipariş etmiş bende bakıcam. Hem omuza takılıp hem sırta takılıyomuş galiba. Artık yavaş yavaş liste yapsak iyi olacak benim kafa iyiden iyiye karman çorman valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…