- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.401
İlk benim canım. 1 haftadır hissediyorum. Özellikle yemek yerken. Şuanda 19+0. Geçen hafta doktordaydım sordum böyle böyle oluyor diye. Artık hissetmen normal dedi. Hissetmediğin zaman korkma içeriye dönük olursa tekmeler hissedilmez dedi. Senin de yakındırİlk mi senin de canım? 2.gebeliklerde 13-14.haftalarda hissediliyormuş ilkse bende yakında hissedermiyim ki
Ben de anne yanı beşik düşünüyorum.. aybibaby nin trendy modelini beğendim ama biraz daha bakınacağım :)Selam kızlaryoğunluk iş güç derken zaman hızlı bi şekilde geçiyor. Doktor kontrollerinde durum gayet iyi gidiyor. Yavaş yavaş hastane çıkışları ve birkaç takım almaya başladım. İlk zamanlar içinde anne yanı beşiği düşünüyorum sizler nasıl alacaksınız. Şu sıralar onun araştırması içindeyim.
Günaydın canim nasilsingünaydın kızlar
Benimde en çok yemek yerken tekmeler oluyor yemek yemek bu bebişleri neden bu kadar etkiliyor anlayamadımİlk benim canım. 1 haftadır hissediyorum. Özellikle yemek yerken. Şuanda 19+0. Geçen hafta doktordaydım sordum böyle böyle oluyor diye. Artık hissetmen normal dedi. Hissetmediğin zaman korkma içeriye dönük olursa tekmeler hissedilmez dedi. Senin de yakındır
Çok şükür darısı askerliğini yapmayanlara ve bebişi olmayanlara olsunGünaydın kızlaarr,
Bugün kardeşcağızım askerden dönüyor. Gittiğinde yeni düşük yapmıştım, şimdi geliyor 20 haftalık hamileyim. Bugünleri de gördük
iyi geceler kızlar
geldik bir haftanın daha sonuna
uyumak istiyorum ama kızımın tekmelerini hissetmek daha güzel geliyor gün içinde çok kendini belli etmeyen meleğim gece uzanınca pit pit rahat durmuyormaşallah kızıma
yarın sabah 11 de randevumuz var bakalım ne alemdeyiz
sizlerde ne var ne yok
Günaydın kızlar memleketime gittik annemlerle baya araba yolculuğu yaptım ama yorulmuşum :/. Sizler nasılsınız. Bebeği hissedemeyenler bol bol yemek yiyinbenim kızım çıldırmış gibi yemek yerken bir dakika durmuyor :)
Selam kızlaryoğunluk iş güç derken zaman hızlı bi şekilde geçiyor. Doktor kontrollerinde durum gayet iyi gidiyor. Yavaş yavaş hastane çıkışları ve birkaç takım almaya başladım. İlk zamanlar içinde anne yanı beşiği düşünüyorum sizler nasıl alacaksınız. Şu sıralar onun araştırması içindeyim.
Selam kızlaryoğunluk iş güç derken zaman hızlı bi şekilde geçiyor. Doktor kontrollerinde durum gayet iyi gidiyor. Yavaş yavaş hastane çıkışları ve birkaç takım almaya başladım. İlk zamanlar içinde anne yanı beşiği düşünüyorum sizler nasıl alacaksınız. Şu sıralar onun araştırması içindeyim.
AminÇok şükür darısı askerliğini yapmayanlara ve bebişi olmayanlara olsun
Zaten gece çok aktif oluyorlar gün içerisinde anlayamıyoruz :)Ay yok kız yiyorum yiyorum tık yok yaa Yalova'ya gittik ya haftasonu o kadar yedim ama yok dün gece biraz pıt pıtlar hissettim sabah birşey yok.
merhabalar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. bir şey sormak istiyorum acaba sürekli bunu hissediyor musunuz? bende de aynı baskı oluyor sol tarafımdaEn göbeğimin altında arada bir baskı hissediyorum ama gaz mı bilmem çok gazım var bu arda
canım profilindeki resimi nerden aldın ben de istiyorum ama yapamadım bir oğlum var bir de kızım olacak inşallahMerhaba bayanlar dün kontrolümüz vardı oğluşum 307 gr ve 21.6 cm olmuş. Renkli ultrasonla yüzünü görelim dedik ama elleriyle yüzünü kapattığı için göremedikbol bol tekme atışlarını izledik iki hafta sonrasına organ taraması için gün aldık 21+3 te organ taramamız olacak
Kızlar dün çantamı konuştunuz. Aliexprestten sanki öyle yazılar okudum gibi ama şimdide rüya gibi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?