2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Drum bana kahvaltıdan 1 saat sonra iç sonrada 1 saat birşey yiyip içme dedi. Gyno Ferro ... dıye birşey kullanıyorum.

Benımde karnım kaskatı oluyor, içim bir tuhaf oluyor. Sonra gevşiyor. Epeydir var bu durum.
Normal mi acaba bu durum canım ya sende de varmış içim rahatladı biraz

Kaşıntı normal canım duymuştum ben onu benimde sert tas gibi oluyor karnım yürürken zorluyo beni

Bende öyle düşünüyorum canım normaldir inslqqlh bunlar ilk gebelikte olunca bişey bilmiyo insan

Normal mi acaba bu durum canım ya sende de varmış içim rahatladı biraz

İlk oğlandada oluyordu ama kacıncı haftalardaydım hatırlamıyorum. İnsan bir rahat oluyor ikincilerde, dra sormak aklıma hiç gelmedi. Yeni birşey değil ama bendeki bu durum.

Benim de karnımın her tarafı değil de bir kısmı sertleşip düzeliyor. İdrara sıkışıkken baya sert oluyor.
Bu arada ben de hissetmiyorum ama göbek altında upuzun cizgim oluştu bakıp bakıp gülüyorum

Ben sütyen takıyorum cnm benim göğüsler baya büyüdü boş taşıyamam sanırım

Aynen canım benim sabah iyi oluyorda gün içinde yemek falan da yiyince taş gibi oluyor annem baya yukarda karnın dedi. Kaşıntı bana da oldu özellikle dün akşam baya kaşındı kaşıdım kıpkırmızı oldu karnın ama gündüz yoktu. Bazen küçük sivilceler beliriyo kızarıyo valla acayip işte.

Kızlar benim arkadaşıma daha yeni pupp teşhisi kondu. Hamilelikte çok oluyormuş, basit birşey sonra da geçiyor ama kaşıntısı fena deniyor.

Asla. Sütyen kullanımımı daima minimum tutarım. Kışın bazen haftalarca giymediğim olur. Sütyenin zararlı olduğuna inanlardanım.
Bende takmiyorum canim hiç.sıkıyor göğsümü rahatsiz ediyor.bu donemlerde gogusler hassas haliyle.ama takmayinca da yatarken saga sola aciyo.napcami sasiridm

Ben bir saat sonra kahvaltı yapıyordum mutlaka kahvaltıda da sütümü içerdim yanlış mı yapmışım hep ..
Bende prospektüsünde okudum. Birde eczacida verirken anlattı. Sut ilacın etkisini azaltıyormuş. Ama ilacı aldıktan 2 saat sonra içilirse bir sorun olmuyormuş. Bende sabah uyanır uyanmaz hep çok ac olduğum için, sabaha karşı bir ara su içmeye kalkıyorum 5 gibi ilacı icip tekrar yatıyorum. 8 de falan uyandığımda rahat rahat kahvaltımı yapıyorum. :)

ben de tam tersi sabah en gec 6da uyaniyorum gicik oluyorum kendime. Aksam 11 de falan yatiyorum ama belki sem gec yazip gec kalkiyosundur
Erkende uyusam erken kalktım diyelim 9 da falan 11 de tekrar uyurum bütün gün uyurum yine bazen böyle oluyorum çok uyuyorum kendime gelemiycek kadar bebeğime üzülüyorum sadce dönem dönem olan bişey

Bende takmiyorum canim hiç.sıkıyor göğsümü rahatsiz ediyor.bu donemlerde gogusler hassas haliyle.ama takmayinca da yatarken saga sola aciyo.napcami sasiridm

Ben çıtçıtlı badi olmadan yapamıyorum, biraz da dar oluyor bayağı güzel topluyor. Dışarı çıkarken de sporcu sütyeni kullanıyorum mecbur kalırsam. Şükür şekilli göğüslerim, ucu belli olmasın yeter.

Ben sporcu sütyeni aldım. O baya iyi oluyor. Rahatsız etmiyor çok fazla.
Sporcu sütyeni candır.

Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
18 hafta 6 günlüğüz ama hala bi pıt pıt bi hissetme bile olmadı bende kafama takmaya başldım sabırla hissedeceğim zamanı bekliyorum

Anladım canım teşekkür ederim hiç anlatmadı bana eczacı bilmiyordum atlamışım yarından itibaren bende dikkat ederek başlayayım halbuki sabaha karşı hep uyanıyordum da ..

Anladım canım teşekkür ederim hiç anlatmadı bana eczacı bilmiyordum atlamışım yarından itibaren bende dikkat ederek başlayayım halbuki sabaha karşı hep uyanıyordum da ..
Süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltır o yüzden sonra içilmesi gerekiyor canım. Diyetisyen bana süt, yoğurt gibi şeyleri yemekle yeme ara öğün olarak al demişti. Yumurtayla birlikte süt içiyordum ben evde işe gitmeden. Yumurtayı kivi, portakal vs. C vitamini ile yersen çok büyük demir kaynağı demişti. Bilgine

iyi geceler kızlar
geldik bir haftanın daha sonuna
uyumak istiyorum ama kızımın tekmelerini hissetmek daha güzel geliyor gün içinde çok kendini belli etmeyen meleğim gece uzanınca pit pit rahat durmuyor maşallah kızıma
yarın sabah 11 de randevumuz var bakalım ne alemdeyiz
sizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…