- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.381
Normal mi acaba bu durum canım ya sende de varmış içim rahatladı birazDrum bana kahvaltıdan 1 saat sonra iç sonrada 1 saat birşey yiyip içme dedi. Gyno Ferro ... dıye birşey kullanıyorum.
Benımde karnım kaskatı oluyor, içim bir tuhaf oluyor. Sonra gevşiyor. Epeydir var bu durum.
Kaşıntı normal canım duymuştum ben onu benimde sert tas gibi oluyor karnım yürürken zorluyo beniBenimde bazen tam göbek deliğim içe çekilir gibi acıyor ama kısa süreli bir acı. Ama onun haricinde benim karnım da bazen nerdeyse taş gibi oluyor. Genelde akşam yemeğinden sonra oluyor. Peki sizde karin bölgesinde genel olarak bir kaşıntı var mi? akşamları bir kaşıntı tutuyor bebe yagi suruyorum iyi geliyor biraz. Bu kasinti kotu bisey mi bilmiyorum.
Bende öyle düşünüyorum canım normaldir inslqqlh bunlar ilk gebelikte olunca bişey bilmiyo insanGöbek deliğimin etrafı acıyor bazen benimde. Bende bebeğin bu ara yukarı çıkmasına bağlıyorum acıyı. Çünkü doktorum 20. Haftada göbek deliği hizasına gelir demişti. E yavaş yavaş çıkıyor demekki yukarı.
Normal mi acaba bu durum canım ya sende de varmış içim rahatladı biraz
Ben bir saat sonra kahvaltı yapıyordum mutlaka kahvaltıda da sütümü içerdimAç karnına kullanıyorum ve içtikten 1 saat sonra yemek yenilebiliyor. Süt iciyorsan sabahları onuda ilacı aldıktan 2 saat sonra içebiliyorsun.
Asla. Sütyen kullanımımı daima minimum tutarım. Kışın bazen haftalarca giymediğim olur. Sütyenin zararlı olduğuna inanlardanım.Kizlar ben sutyen takmiyorum evde siz takiyo musunuz
Benimde bazen tam göbek deliğim içe çekilir gibi acıyor ama kısa süreli bir acı. Ama onun haricinde benim karnım da bazen nerdeyse taş gibi oluyor. Genelde akşam yemeğinden sonra oluyor. Peki sizde karin bölgesinde genel olarak bir kaşıntı var mi? akşamları bir kaşıntı tutuyor bebe yagi suruyorum iyi geliyor biraz. Bu kasinti kotu bisey mi bilmiyorum.
Bende takmiyorum canim hiç.sıkıyor göğsümü rahatsiz ediyor.bu donemlerde gogusler hassas haliyle.ama takmayinca da yatarken saga sola aciyo.napcami sasiridmAsla. Sütyen kullanımımı daima minimum tutarım. Kışın bazen haftalarca giymediğim olur. Sütyenin zararlı olduğuna inanlardanım.
Ben sporcu sütyeni aldım. O baya iyi oluyor. Rahatsız etmiyor çok fazla.Bende takmiyorum canim hiç.sıkıyor göğsümü rahatsiz ediyor.bu donemlerde gogusler hassas haliyle.ama takmayinca da yatarken saga sola aciyo.napcami sasiridm
Bende prospektüsünde okudum. Birde eczacida verirken anlattı. Sut ilacın etkisini azaltıyormuş. Ama ilacı aldıktan 2 saat sonra içilirse bir sorun olmuyormuş. Bende sabah uyanır uyanmaz hep çok ac olduğum için, sabaha karşı bir ara su içmeye kalkıyorum 5 gibi ilacı icip tekrar yatıyorum. 8 de falan uyandığımda rahat rahat kahvaltımı yapıyorum. :)Ben bir saat sonra kahvaltı yapıyordum mutlaka kahvaltıda da sütümü içerdimyanlış mı yapmışım hep ..
Erkende uyusam erken kalktım diyelim 9 da falan 11 de tekrar uyurum bütün gün uyurum yine bazen böyle oluyorum çok uyuyorum kendime gelemiycek kadar bebeğime üzülüyorum sadce dönem dönem olan bişeyben de tam tersi sabah en gec 6da uyaniyorum gicik oluyorum kendime. Aksam 11 de falan yatiyorum ama belki sem gec yazip gec kalkiyosundur
Bende takmiyorum canim hiç.sıkıyor göğsümü rahatsiz ediyor.bu donemlerde gogusler hassas haliyle.ama takmayinca da yatarken saga sola aciyo.napcami sasiridm
Sporcu sütyeni candır.Ben sporcu sütyeni aldım. O baya iyi oluyor. Rahatsız etmiyor çok fazla.
18 hafta 6 günlüğüz ama hala bi pıt pıt bi hissetme bile olmadı bende kafama takmaya başldım sabırla hissedeceğim zamanı bekliyorumKızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Anladım canım teşekkür ederim hiç anlatmadı bana eczacı bilmiyordum atlamışımBende prospektüsünde okudum. Birde eczacida verirken anlattı. Sut ilacın etkisini azaltıyormuş. Ama ilacı aldıktan 2 saat sonra içilirse bir sorun olmuyormuş. Bende sabah uyanır uyanmaz hep çok ac olduğum için, sabaha karşı bir ara su içmeye kalkıyorum 5 gibi ilacı icip tekrar yatıyorum. 8 de falan uyandığımda rahat rahat kahvaltımı yapıyorum. :)
Süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltır o yüzden sonra içilmesi gerekiyor canım. Diyetisyen bana süt, yoğurt gibi şeyleri yemekle yeme ara öğün olarak al demişti. Yumurtayla birlikte süt içiyordum ben evde işe gitmeden. Yumurtayı kivi, portakal vs. C vitamini ile yersen çok büyük demir kaynağı demişti. BilgineAnladım canım teşekkür ederim hiç anlatmadı bana eczacı bilmiyordum atlamışımyarından itibaren bende dikkat ederek başlayayım halbuki sabaha karşı hep uyanıyordum da ..
İlk mi senin de canım? 2.gebeliklerde 13-14.haftalarda hissediliyormuş ilkse bende yakında hissedermiyim kiBenim doktorum artık hissedebilirsin dedi geçen hafta canım 18lerde. Ki ben hissetmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?