2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay ne kadar pahalı yaaaa. Eyüp hoca çok nam yapmış valla yıllardır piriymiş bu işin büyük ihtimal ona giderim ben. Liv de hocan kim benim Başak hoca.

Peki hangisini tercih ediyosun canim? :)
Desteksiz diye biliyorum en hafif ve en rahatı bunlar oluyo diğerleri gerçekten normal zamandada takamam hele hamilelikte göğüsler felaket oluyo hiç takılmaz ama desteksizle gayet rahat ediyorum sanırım sen sevmiyosun styen kullanmayı gebelilten ötürümü

Emzirme sütyenlerine geçebilirsin yada sporcu sütyeni rahat oluyor
Desteksiz olanlardan kullanıyorum zaten normal hayatımda 1,2 aya onlara geçerim gibime geliyo çok ağrı oluyo bu 1 haftadır çünkü hiç kullanmadım onların ikisinide inşallah rahat ederim şimdilik desteksizle iyi bakalım daha ne kadar büyücekler

Ben ilkinde nasılsa lazım olacak diye aldım hamilelikte denedim nasıl olacak diye baya rahat ettim sporcu zaten çoğu zaman kullanırım spor yaparken falan göğüsler hiç rahatsız etmiyor

Selam kızlar
Cumartesi 4 saatlik bir yolculuğa gidecegim. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi fakat yine de korkuyorum. Yolculuk yapan var mi? Sizce bir sıkıntı olur mu?

Kızlar herkese iyi geceler şu saat oldu hala uyuyamadım ağrılarımdan lütfen Allah rızası için bana bi akıl verin.Diz kapağımda ve omzunda çok şiddetli ağrı var ne yapsam geçmiyo.Romatizma ağrısı gibi masaj yapıyorum omzumdan bileğime iniyo ağrı.Aralıksız ve sürekli devam eden bi ağrı sanki kemiklerim kırılmış gibi tek çözümü agrı kesici içmek mi 2 gündür maf oldum bi akıl verin lütfen

Acaba kalsiyum eksikliği mi doktora bir gitsen
Benim genellikle romatizma ağrılarım oluyor sıcak uygulama yapıyorum baya iyi geliyor kantaron yağıda iyi geliyor ağrılara

Acaba kalsiyum eksikliği mi doktora bir gitsen
Benim genellikle romatizma ağrılarım oluyor sıcak uygulama yapıyorum baya iyi geliyor kantaron yağıda iyi geliyor ağrılara
Doktora gittim kanda enfeksiyon gözüküyo bugün görüşücem doktorla ne vericek ilaç olarak bilmiyorum.Ama öyle böyle bi ağrı deil sanki kemiklerimi kırıyolar.Sıcak su fayda etmiyo ayağa kalktığım anda aynı şiddetli ağrı oluyo diz kapağımda yürüremiyorum bide azalcağına artıyo ağrı bütün gece ağladım ağrıdan elimden bişey gelmiyo

YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kızlar günaydın ya bi yardımcı olun lütfennnnnnn renkli ultrason için randevu alıcam 20 gündür uğraşıyorum zeynep kamilden almak için yok yok yok vallahi çıldırcam nasıl olmuyo anlamıyorum bana tavsiye edeceğiniz başka devlet hastanesi varmı yaaa renkli ultrason yapan vallahi kocaeli sakarya bursa bile olur yani

Selam kızlar
Cumartesi 4 saatlik bir yolculuğa gidecegim. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi fakat yine de korkuyorum. Yolculuk yapan var mi? Sizce bir sıkıntı olur mu?
Ben bol miktarda uzun yolculuk yaptım.. 2 saatte bir yarım dakika yürü kan akışın yavaşlamasın yeter..
İyi yolculuklar

Şişli etfalden alabilirsin

Her gün 1 sade soda iç. Kesmiyorsa magnezyum kullanmaya başla.. ağrılar genelde magnezyum eksikliğinden oluyor

Günaydın kızlar ,
Geceden beri sağ boşluğumda bir ağrı var yatakta dönemiyorum , idrarımı yaparken özellikle çok yanma oluyor acaba normal mi 16+6 günlüğüz

Selam kızlar
Canım ben de geçen hafta 4 saatlik yolculuğa çıktı m üstelik otobüsle. Çok şükür bir şey olmadı ama 2 saatte bir kesinlikle 10-15 dk yürüp inip. Doktor söyledi ayakların fazla aynı pozisyonda salınık kalmasın dedi ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…