2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tamam canım teşekkür ederim bundan sonra öyle yaparım bnde:)

Kizlar evde sutyen kullaniyo musunuz?ben pek disari cikmadigim icin evde de hep sutyensiz duruyorum.goguslerimin agrisi iyice artti.yatarken eziliyo mu bilmiyorum.agriyo artik goguslerim.talan var mi sutyen
7/24 evdeyim kullanıyorum rahat edemiyorum kullanmadığım zaman ve ağırlaştıkları için canım acıyo kullanmadığım zaman

Ben yıllardır yemeklerde tuz kullanmıyorum çok şanlısıyım o zaman

Ya çok saçma geldi neden böyle anlamıyorum ya o an bişey olsa allah korusun bu sorumluluğu nasıl alabiliyolar şaşkınım yani diyelim birinin hiç bi durumu yok acile gitmeye çok ağrısı var ama kanaması yok napcak o kişi ölsün mü belki ciddi bişey geçiriyo gerçekten şaşırdım bizim burdaki devlette alttan bakıyo ağrın olunca oda ayrı saçmalık ama brnle birlikte oturan bi kız vardı bebeğini hissetmediği için gelmişti ona üstten baktılar gitti yani demekki heryer her doktor da aynı değil rabbim düşürmesin böyle acil durumlarda onların eline inşallah

7 kilo da ben almısım aslinda 9 kilo oldu ama doktor da tartildigimda zaten 2 kilomu almıştım diyetten çıkıp sigarayi bırakınca ağzım hic boş durmadi

Dün bende gittim iğnemi oldum 1 ay sonra benide çağırdı 2doz olmak gerekiyormus eger dogumdan sonra da devam edersen 15 yıl etkisi olur dedi ama sormadim kac doz daha devam diye
Ayrıca küçücük iğne ama kol ağrısı muhteşem
aa baya fark varmış bu hastaneler birbirleriyle bağlantılı mı acaba ? Benim gittiğim medipol mega olarak geçiyor ve bakacak olan perinatolog profesörmüş belki bundan dolayı da fark ediyordur
Bende emsey e gidiyorum 220 250 arasi dediler fiyati bu hafta gidicem
Bebeklerini hisseden anneler hergün hissediyormusunuz bugün hiç hissetmedim ben
Valla devamli bi kipirti halinde cok şükür ama bazen birkac saat hissedemiyorum ters tarafa dönerse hissedilmiyormus bende çikolata yiyip sabirla bekliyorum dönsün bana geri diye birde otururken öne dogru hafif egildigimde rahatsiz mi oluyo nedir daha bi kipirdiyo cocuk benden bikacak sanirim

Amin

Kızlar bugün özelde başka doktora gittim.birde o baksın diye bnm ağrılar bulamtılar biraz fazla.cinsiyete de baktı.erkek dedi .canım sıkıldı inş.ilki doğrudur.herkese iyi akşamlar

Ankara da olan arkadaşlar detaylı ultrason için nereye gideceksiniz?
Ben Eyüp Ekici ve Ali Ergün arasında kararsız kaldım. Eyüp hocaya herkes çok iyi diyor, erken mi doğar geç mi, bebek kısa mı olur uzun mu olur hepsini söylüyormuş. Ben özele Liv hospital a gidiyorum normalde, orda takibimi yapan doktorum da genel de Ali Ergün’e yönlendiriyormuş, kendisi de Liv de çalıştığı için. Eyüp Ekici 450 tl. Ali Ergün’ün fiyatını bilmiyorum ama cuma gidicem kontrole o zaman öğrenirim.

Canım ben de live gidiyorum Ali Ergün İçin hastane fiyatı 800 tl özel muayenesi 500 tl dediler ama 300 e indiler telefonda. Ama internetten okuduğum bazı yorumlar hoşuma gitmedi o yüzden bugün doktora tekrar sordum başka önerebileceği var mı diye Ali İpek ve Özgür deren dedi. Özgür deren in fiyatı 700 tl dedi fiyatlar çok uçuk maalesef. Ali İpek de internette bi tıp merkezi buldum orda sanırım ama merkezin yorumları çok kötüydü Eyüp ekiciye ben de bi bakayım şimdi

Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı çok şükür herhangi bi sıkıntı yok
Eşimde geldi normalde ultrasondan anlamaz o bile pipiyi gördü:)
Bizim futbol takımının 3. üyesi yavru kartal geliyor
Bende hala evin lideriyim rakibim yok
Şimdi üçüncü için bi sebebimiz var diyeceğim ama dua saatine falan gelir
Allah herkese hayırlısını versin artık millete duyurma vakti
Benim çoğu kimse bimiyor artık oğlumun eline big brother yazan fotoyla duyururuz millet şok olur bebek planımın olmadığını biliyor herkes gerçi yoktu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…