- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.701
Ben sut icmiyorum canim.cok nadir.yani icesim gelmiyor tiksinmisim etten suttenSağol canım bnde kapalı süt içiyorum ama meyveli oda başka içemiyorum sizce nasıl içiyorsunuz
Tamam canım teşekkür ederim bundan sonra öyle yaparım bnde:)Ben cam şişe süt alıyorum vestelin bir ürünü var sütlü milkshake buzlu içecekler yapmak için eşim sütle muzu onda çekiyor zaten kendi bardağı var ürünün ters takıp onda çekip yine o bardakta içiyorsun kapaklı küçüğü bile 400 ml yakın hemen hemen her akşam içiyorum sade süt bende içemiyorum hazır meyveli sütler sağlıklı değil sen normal blendırda da yapabilirsin
Hayır canım ağrımıyorPeki yatarken goguslerin agrimiyor mu canim
Sütü mutlaka tüket en az 2 bardak günde. Doktorum bol süt içersen hamileliğinde kas ağrısı kramp çok yaşamazsın dediTeşekkür ederim. Canım normal de hiç sevmem sütü bebek için içiyorum o yüzden sorayım dedim faydalı mi diye
7/24 evdeyim kullanıyorum rahat edemiyorum kullanmadığım zaman ve ağırlaştıkları için canım acıyo kullanmadığım zamanKizlar evde sutyen kullaniyo musunuz?ben pek disari cikmadigim icin evde de hep sutyensiz duruyorum.goguslerimin agrisi iyice artti.yatarken eziliyo mu bilmiyorum.agriyo artik goguslerim.talan var mi sutyen
Ben yıllardır yemeklerde tuz kullanmıyorum çok şanlısıyım o zamanilk 3 ay boyunca canım o kadar ekşi çekti ki. Ben hayatımda o kadar limon yemedim. Limon yemem iyi de, hep tuzlayıp tuzlayıp yedim. Sanırım tuz ödem yapmış olabilir. Ellerim ayak bileklerim biraz şişti, evlilik yüzüğüm olmuyor parmağıma. Sonradan tuzun zararını okudum da şimdi kestim yemekleri de az tuzlu yapıyorum umarım doğumdan sonra atarım bu şişliği
Ya çok saçma geldi neden böyle anlamıyorum ya o an bişey olsa allah korusun bu sorumluluğu nasıl alabiliyolar şaşkınım yani diyelim birinin hiç bi durumu yok acile gitmeye çok ağrısı var ama kanaması yok napcak o kişi ölsün mü belki ciddi bişey geçiriyo gerçekten şaşırdım bizim burdaki devlette alttan bakıyo ağrın olunca oda ayrı saçmalık ama brnle birlikte oturan bi kız vardı bebeğini hissetmediği için gelmişti ona üstten baktılar gitti yani demekki heryer her doktor da aynı değil rabbim düşürmesin böyle acil durumlarda onların eline inşallahValla benim geçen ay kahverengi akintim olmuştu. Korkudan ölmüştüm. Hemen acile gittim. Kanamam yoksa burda bakamıyoruz dedi. Bari dedim doktora sevk edin. Şimdi sıra alamam zaten 1 tane doktor var o da öyle kalabalık oluyor ki. Onu bile yapmadılar. Ben 2 saat sıra bekledim doktora gidebilmek için o 2 saat te öldüm öldüm dirildim..
gunaydın kızlar musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle :) ya birşey sorucam kilo durumlarınız ne alemde.
ben 52 ile hamile kaldım 58 olmusum yani 4 ayda 6 kilo almısımboyumda 1.75 aslında göstermiyorum. 17+3 olduk bugun. daha sonrasında çok kilo alırmıyım acaba ilk hamileliğim. önemli değil kilo almak benım ıcın bebeğim iyi olsun ama insan yinede takıyor işte.
Dün bende gittim iğnemi oldum 1 ay sonra benide çağırdı 2doz olmak gerekiyormus eger dogumdan sonra da devam edersen 15 yıl etkisi olur dedi ama sormadim kac doz daha devam diyeKızlar sağlık ocağı beni çağırdı.Tetanoz aşısı oldum.1ay sonra 2. Dozunu olmam gerekiyormuş sizler yaptirdinizmi?
Aynı zamanda bebeğimin kalp atışlarını dinlettirdi ufak bi doppler ile.Bacaklarıma ödem varmı diye baktı tansiyon ölçtu ve kan şekeri baktı parmaktan.
Bende emsey e gidiyorum 220 250 arasi dediler fiyati bu hafta gidicemaa baya fark varmış bu hastaneler birbirleriyle bağlantılı mı acaba ? Benim gittiğim medipol mega olarak geçiyor ve bakacak olan perinatolog profesörmüş belki bundan dolayı da fark ediyordur
Valla devamli bi kipirti halinde cok şükür ama bazen birkac saat hissedemiyorum ters tarafa dönerse hissedilmiyormus bende çikolata yiyip sabirla bekliyorumBebeklerini hisseden anneler hergün hissediyormusunuz bugün hiç hissetmedim ben
yarin bakacakMaşallah canım cinsiyet belli mi
Yaz mutlaka canım öğrenince...yarin bakacak
En son gittiğimde 11 haftalıkti çok erken demişti dr bu sefer bakacak bakalim
Peki hangisini tercih ediyosun canim? :)7/24 evdeyim kullanıyorum rahat edemiyorum kullanmadığım zaman ve ağırlaştıkları için canım acıyo kullanmadığım zaman
Ben devlet Hastanesi'ne gitcem cuma günü Kecioren Eğitim Araştırma Hastanesi ne 2 hafta önce aldim randevuyu. Ama sen ozel soruyorsan onu başkası cevaplar artık canım :)Ankara da olan arkadaşlar detaylı ultrason için nereye gideceksiniz?
AminYa çok saçma geldi neden böyle anlamıyorum ya o an bişey olsa allah korusun bu sorumluluğu nasıl alabiliyolar şaşkınım yani diyelim birinin hiç bi durumu yok acile gitmeye çok ağrısı var ama kanaması yok napcak o kişi ölsün mü belki ciddi bişey geçiriyo gerçekten şaşırdım bizim burdaki devlette alttan bakıyo ağrın olunca oda ayrı saçmalık ama brnle birlikte oturan bi kız vardı bebeğini hissetmediği için gelmişti ona üstten baktılar gitti yani demekki heryer her doktor da aynı değil rabbim düşürmesin böyle acil durumlarda onların eline inşallah
Bir işimiz için 4-5 gün Ankarada olacağım gelmişken değerlendireyim dedim teşekkürler cevap içinBen devlet Hastanesi'ne gitcem cuma günü Kecioren Eğitim Araştırma Hastanesi ne 2 hafta önce aldim randevuyu. Ama sen ozel soruyorsan onu başkası cevaplar artık canım :)
Ben Eyüp Ekici ve Ali Ergün arasında kararsız kaldım. Eyüp hocaya herkes çok iyi diyor, erken mi doğar geç mi, bebek kısa mı olur uzun mu olur hepsini söylüyormuş. Ben özele Liv hospital a gidiyorum normalde, orda takibimi yapan doktorum da genel de Ali Ergün’e yönlendiriyormuş, kendisi de Liv de çalıştığı için. Eyüp Ekici 450 tl. Ali Ergün’ün fiyatını bilmiyorum ama cuma gidicem kontrole o zaman öğrenirim.Ankara da olan arkadaşlar detaylı ultrason için nereye gideceksiniz?
Emzirme sütyenlerine geçebilirsin yada sporcu sütyeni rahat oluyor7/24 evdeyim kullanıyorum rahat edemiyorum kullanmadığım zaman ve ağırlaştıkları için canım acıyo kullanmadığım zaman
Ben Eyüp Ekici ve Ali Ergün arasında kararsız kaldım. Eyüp hocaya herkes çok iyi diyor, erken mi doğar geç mi, bebek kısa mı olur uzun mu olur hepsini söylüyormuş. Ben özele Liv hospital a gidiyorum normalde, orda takibimi yapan doktorum da genel de Ali Ergün’e yönlendiriyormuş, kendisi de Liv de çalıştığı için. Eyüp Ekici 450 tl. Ali Ergün’ün fiyatını bilmiyorum ama cuma gidicem kontrole o zaman öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?