- 25 Ekim 2017
- 461
- 543
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.741
evet ben de gyno ferroyu ishal nedeniyle bırakıp buna geçtim doktorumun önerisiyle. aç karnına ama bende mide ağrısı yaptığı için gece yatmadan önce içiyorum canım.Sagol kuzum.sende mi bundan kullaniyosun.ac karnina icilecek dimi? Gyno ferro bulanti yaptibende
Merhaba bende Eyüp Ekici düşünüyorum,doktorum özellikle onu önerdi. Ali İpek (325 TL) ve Mustafa Salih (730 TL) ten de fiyat aldım ama Eyüp Ekici'de karar kıldım. Mustafa Salih aşırı pahalı eğer riskli hamilelik varsa direk onun adını söylüyorlar. Ali İpek'te çok başarılıymış.Ben Eyüp Ekici ve Ali Ergün arasında kararsız kaldım. Eyüp hocaya herkes çok iyi diyor, erken mi doğar geç mi, bebek kısa mı olur uzun mu olur hepsini söylüyormuş. Ben özele Liv hospital a gidiyorum normalde, orda takibimi yapan doktorum da genel de Ali Ergün’e yönlendiriyormuş, kendisi de Liv de çalıştığı için. Eyüp Ekici 450 tl. Ali Ergün’ün fiyatını bilmiyorum ama cuma gidicem kontrole o zaman öğrenirim.
Canım ben çok araştırdım Avrasya hastanesi gopta 160 yada 170 lira sanırım en uygunu bu.Renkli ultrason dediğin detaylı ultrason dimi ?YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar günaydın ya bi yardımcı olun lütfennnnnnn renkli ultrason için randevu alıcam 20 gündür uğraşıyorum zeynep kamilden almak için yok yok yok vallahi çıldırcam nasıl olmuyo anlamıyorum bana tavsiye edeceğiniz başka devlet hastanesi varmı yaaa renkli ultrason yapan vallahi kocaeli sakarya bursa bile olur yani
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşsun canım büyük ihtimal zor bisey değil Dr a görün ilaç alınca hemen gecer probiyotik beslenmede iyi geliyor turşu yoğun kefir gibi şeylerı bol tuketebilirsinGünaydın kızlar ,
Geceden beri sağ boşluğumda bir ağrı var yatakta dönemiyorum , idrarımı yaparken özellikle çok yanma oluyor acaba normal mi 16+6 günlüğüz
Ben cuma gidicem kontrole canım o zaman sorucam kendi doktoruma. Ama %90 ihtimal Eyüp Ekici'ye giderim, arkadaşlarım da gittiler çok memnun kaldılar. Tek engel ultrasonu 2d imiş sanırım, telefonla arayıp bilgi alıcam ama yine de. O kadar para verince 4d olsun istiyor insan. Benim daha cinsiyet de belli değil. Sabırsızlıkla cumanın gelmesini bekliyorum.Merhaba bende Eyüp Ekici düşünüyorum,doktorum özellikle onu önerdi. Ali İpek (325 TL) ve Mustafa Salih (730 TL) ten de fiyat aldım ama Eyüp Ekici'de karar kıldım. Mustafa Salih aşırı pahalı eğer riskli hamilelik varsa direk onun adını söylüyorlar. Ali İpek'te çok başarılıymış.
ay evet bende bunlardan istiyorum hersey elinin altında olcakmş gibi bi yapısı var tabi denemeden bilemeyizKızlar bu çanta nasıl? Yoyko marka hepsi burada da fiyatı da güzel 179 mu ne galiba. Baya özelliği var termal göz, arabaya takma, hırsız güvenliği iç cepleri falan yorum vardı baya ve herkes çok memnun kalmış ne diyorsunuz?
Allah şifa versin inşaallah geçici bir durumdıdDoktora gittim kanda enfeksiyon gözüküyo bugün görüşücem doktorla ne vericek ilaç olarak bilmiyorum.Ama öyle böyle bi ağrı deil sanki kemiklerimi kırıyolar.Sıcak su fayda etmiyo ayağa kalktığım anda aynı şiddetli ağrı oluyo diz kapağımda yürüremiyorum bide azalcağına artıyo ağrı bütün gece ağladım ağrıdan elimden bişey gelmiyo
canım ben cam şişe içiyorum içine muz bal koyup çırpıyorum. bende vestelin mix and go denen makinesi var süper bir şey .milkshake falan yapıyor . bazen muzu çileği buzluğa koyup öyle yapıyorum süper oluyor. kızım da onun sayesinde süt içmeye başladı. istediğin her meyveyi çikolatayı ekleyip yapabilirsin . tavsiye ediyorum.Sağol canım bnde kapalı süt içiyorum ama meyveli oda başka içemiyorum sizce nasıl içiyorsunuz
ayy işte bende de o var muhteşem bir şey. sayesinde kızım paket süt içmeyi bıraktı. her akşam yapıp ailece içiyoruzBen cam şişe süt alıyorum vestelin bir ürünü var sütlü milkshake buzlu içecekler yapmak için eşim sütle muzu onda çekiyor zaten kendi bardağı var ürünün ters takıp onda çekip yine o bardakta içiyorsun kapaklı küçüğü bile 400 ml yakın hemen hemen her akşam içiyorum sade süt bende içemiyorum hazır meyveli sütler sağlıklı değil sen normal blendırda da yapabilirsin
Doktora gittim kanda enfeksiyon gözüküyo bugün görüşücem doktorla ne vericek ilaç olarak bilmiyorum.Ama öyle böyle bi ağrı deil sanki kemiklerimi kırıyolar.Sıcak su fayda etmiyo ayağa kalktığım anda aynı şiddetli ağrı oluyo diz kapağımda yürüremiyorum bide azalcağına artıyo ağrı bütün gece ağladım ağrıdan elimden bişey gelmiyo
canım ben de yaptım uzun yolculuk doktorum izin vermişti . sadece en fazla 2 saatte bir mola verip yürü temiz hava al ödem olmasın ayaklarda demişti. zaten severim ben yolculuklarda mola vermeyi bir şeyler yiyip içmeyi. ondan hiç sıkıntı olmadı bir de bol bol su içmeyi ihmal etme sakın .Selam kızlar
Cumartesi 4 saatlik bir yolculuğa gidecegim. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi fakat yine de korkuyorum. Yolculuk yapan var mi? Sizce bir sıkıntı olur mu?
valla canım ben bu ara somon tüketiyorum hafta da bir kere. en güvenilir o hem de omego 3 açısından en çok onda var.Kızlar hangi balık türünden tüketiyorsunuz tam kendimce karar aldım haftada bir balık yemeliyim diye ama hamsi sezonu kapanmış bana büyük balık değil küçük balık ye demişlerdi bilemedim şimdi..tüketen arkadaşlar neleri tercih ediyor ? Ben hangisi dip balığı va pek bilmiyorumda açıkcası..
Canım bende hafta sonu 4 saatlik yolculuk yaptım arabayla iki saat sonra mola verdik biraz yürüdüm rahat oldu sende arada mola verin yürüyünSelam kızlar
Cumartesi 4 saatlik bir yolculuğa gidecegim. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi fakat yine de korkuyorum. Yolculuk yapan var mi? Sizce bir sıkıntı olur mu?
Canım sağ boşluk ağrısına doktorum normal demişti ama idrarda yanma enfeksiyon belirtisi olabilir sağlık ocağına gidip idrar tahlili verebilirsinGünaydın kızlar ,
Geceden beri sağ boşluğumda bir ağrı var yatakta dönemiyorum , idrarımı yaparken özellikle çok yanma oluyor acaba normal mi 16+6 günlüğüz
Cnm ben kendimi bildim bileli destekli kullaniyorum ... 75 beden cnmNasil sutyen kullaniyosun canim?bide hangi beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?