2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sagol kuzum.sende mi bundan kullaniyosun.ac karnina icilecek dimi? Gyno ferro bulanti yaptibende
evet ben de gyno ferroyu ishal nedeniyle bırakıp buna geçtim doktorumun önerisiyle. aç karnına ama bende mide ağrısı yaptığı için gece yatmadan önce içiyorum canım.

Merhaba bende Eyüp Ekici düşünüyorum,doktorum özellikle onu önerdi. Ali İpek (325 TL) ve Mustafa Salih (730 TL) ten de fiyat aldım ama Eyüp Ekici'de karar kıldım. Mustafa Salih aşırı pahalı eğer riskli hamilelik varsa direk onun adını söylüyorlar. Ali İpek'te çok başarılıymış.

Kızlar bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış doktor ilerde çıkar dedi ama çıkmayabilir de haliyle riskli gruptayım. Bu durumu yaşayan var mı? Kasık ağrılarımı buna bağlıyorum. Doktor çok dikkat etmen gerekiyor ve kendini sürekli takip etmen gerekiyor dedi.

Canım ben çok araştırdım Avrasya hastanesi gopta 160 yada 170 lira sanırım en uygunu bu.Renkli ultrason dediğin detaylı ultrason dimi ?
Ayrıca medikal park gop 500 lira
Özel yeniyuzyil hastanesi 600 lira
Kocaeli demişsin Kocaeli konak hastanesi 300 lira.

Bu işlemi karın doğumcular perinatologlar ve radyologlar yapıyor. Dedigim yerler hep kadın doğumcular radyolog olan yerleri seçme derim.Her dr yapmiyormus bu işlemi yapabilmeleri için 2 yıl extra egitim almaları ve sinavdan geçmeleri gerekliymis.

Son düzenleme:
selam kızlar ankarada olanlar ali ipek ayrıntılı ultrasonda çok başarılı ben oğlumda ona gitmiştim ama şimdi doktorum onunla çalışmıyor sinan bey dedi doktorum o da iyidir dedi ama bakalım görecez

Günaydın kızlar ,
Geceden beri sağ boşluğumda bir ağrı var yatakta dönemiyorum , idrarımı yaparken özellikle çok yanma oluyor acaba normal mi 16+6 günlüğüz
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşsun canım büyük ihtimal zor bisey değil Dr a görün ilaç alınca hemen gecer probiyotik beslenmede iyi geliyor turşu yoğun kefir gibi şeylerı bol tuketebilirsin

kızlar 16+4 de doktorum %90 kız dedi ben kızım olmasını çok çok istiyordum sağlıklı olsun önemli olan o ama bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyorum ama herkes değişebilir çok erken dedi değişir mi sizce doktorum özel ve çok emin söyledi kafama takıldı 20 haftaya daha var merak ediyorum annem şimdiden kız kıyafetleri almaya başladı o benden de heyecanlı

Ben cuma gidicem kontrole canım o zaman sorucam kendi doktoruma. Ama %90 ihtimal Eyüp Ekici'ye giderim, arkadaşlarım da gittiler çok memnun kaldılar. Tek engel ultrasonu 2d imiş sanırım, telefonla arayıp bilgi alıcam ama yine de. O kadar para verince 4d olsun istiyor insan. Benim daha cinsiyet de belli değil. Sabırsızlıkla cumanın gelmesini bekliyorum.

ay evet bende bunlardan istiyorum hersey elinin altında olcakmş gibi bi yapısı var tabi denemeden bilemeyiz

Allah şifa versin inşaallah geçici bir durumdıd

Ankara için ben de bakmıştım ayrıntılı fiyatlarına
Liv.....Periontolog Prof. Ali Ergün
HRS....Radyoloji doktoru 600 tl
Özel Eryaman....Kadın doğum doktoru 330
Servet Ünsal.....Radyoloji doktoru 325
Magnet......Radyoloji doktoru muayene+ sgk farkı demişti
Memorial muayene ücretleri uzman, prof 300-370-430 detaylı için hastaneden bilgi alın demişti
Koru....kadın doğum Prof. Muhittin Tamer Mungan 500

Sağol canım bnde kapalı süt içiyorum ama meyveli oda başka içemiyorum sizce nasıl içiyorsunuz
canım ben cam şişe içiyorum içine muz bal koyup çırpıyorum. bende vestelin mix and go denen makinesi var süper bir şey .milkshake falan yapıyor . bazen muzu çileği buzluğa koyup öyle yapıyorum süper oluyor. kızım da onun sayesinde süt içmeye başladı. istediğin her meyveyi çikolatayı ekleyip yapabilirsin . tavsiye ediyorum.

ayy işte bende de o var muhteşem bir şey. sayesinde kızım paket süt içmeyi bıraktı. her akşam yapıp ailece içiyoruz

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer ağrıların kalsiyum ve magnezyum alıyor musun?

Selam kızlar
Cumartesi 4 saatlik bir yolculuğa gidecegim. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi fakat yine de korkuyorum. Yolculuk yapan var mi? Sizce bir sıkıntı olur mu?
canım ben de yaptım uzun yolculuk doktorum izin vermişti . sadece en fazla 2 saatte bir mola verip yürü temiz hava al ödem olmasın ayaklarda demişti. zaten severim ben yolculuklarda mola vermeyi bir şeyler yiyip içmeyi. ondan hiç sıkıntı olmadı bir de bol bol su içmeyi ihmal etme sakın .

valla canım ben bu ara somon tüketiyorum hafta da bir kere. en güvenilir o hem de omego 3 açısından en çok onda var.

Selam kızlar
Cumartesi 4 saatlik bir yolculuğa gidecegim. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi fakat yine de korkuyorum. Yolculuk yapan var mi? Sizce bir sıkıntı olur mu?
Canım bende hafta sonu 4 saatlik yolculuk yaptım arabayla iki saat sonra mola verdik biraz yürüdüm rahat oldu sende arada mola verin yürüyün

Günaydın kızlar ,
Geceden beri sağ boşluğumda bir ağrı var yatakta dönemiyorum , idrarımı yaparken özellikle çok yanma oluyor acaba normal mi 16+6 günlüğüz
Canım sağ boşluk ağrısına doktorum normal demişti ama idrarda yanma enfeksiyon belirtisi olabilir sağlık ocağına gidip idrar tahlili verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…