2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım aynı durum bende de var plasenta tamamen kapatmış rahim ağzını. çıkar belki dedi ama sanmıyorum. eğilip kalkmak,spor, aşırı hareket yasak dedi. olumlu düşünmeye çalışıyorum çıkar inşaallah zamanla yavrularımız

canım başından beri kanamam yok sıkıntım hiç olmadı sadece ağrım oluyor. Kanama olursa direk geliyorsun dedi bakalım dikkat edeceğim artık.
Benimde bi kac gundur kasik agrim ve vajina kemigi mi kikirdagi mi orda biyer feci agriyor kramp giriyor.hatta yurutmuyor bile.bicak saplanir gibi oluyor.bende suphelenmiyor degilim.bir sonraki kontrolde sorcam mutlaka.korkuyorum acickasi

Olumlu düşün Allah yardımcın olsun dikkat et kendine ama unutma moralde önemli dualarm seninle. Zaman akıp gidecek alcaksan bebişini kucağına

aynen canım ya sabahtan beri aramadığım hastane kalmadı arkadaş ne biçim iş bunca hamile var topu topu anadolu yakasında bu işi yapan iki hastane var anlamıyorum yaaa ne ilkellik illa özele teşvik ediyo git paranı harca diye zaten dünyanın masrafını yaptık herkes gibi kendiliğinden bile olmadı: valla sinirden öldüm

Benimde bi kac gundur kasik agrim ve vajina kemigi mi kikirdagi mi orda biyer feci agriyor kramp giriyor.hatta yurutmuyor bile.bicak saplanir gibi oluyor.bende suphelenmiyor degilim.bir sonraki kontrolde sorcam mutlaka.korkuyorum acickasi
canım ben bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü erkenden fark edilen bir şey. İçini rahat tut. Çocuk ve rahim büyüdüğü için bu ağrılar çok normalmiş.

Aynı durumu yaşıyorum ana malesef ben iki kez çok yoğun kanama yaşadım . 6. Aya kadar yukarı çıkabilir deniliyor ama benim ümidim yok nedense 14. Haftadan beri çıkmadı 18 e geldik işte.ben aşırı dikkat etmedim ama şu an için yapılacak tek şey istirahat ve kesinlikle ilişki yasağı .ayrıca haftada iki proşuton her gün üç Progestan içiyorum önce fitil gibi kullanıyordum ama doktorum vajinal kullanma artık kanamayı tetikleyebilir dedi . İnşallah düzelir . Seniç kaçıncı haftan

Evet canım kesinlikle çok güzel. İçine muz bal katıyoruz öyle içiyorum. Yazın da buz katıp yapıcam ayrıca şimdi çilek zamanı çilekle de denemek lazım.

Bende de var aynısından çok memnunum.
Ama buz sulandırır, onun yerine donmuş meyve koymanı tavsiye ederim canım. Muzu soyup 4-5 parçaya bölüp buzdolabı poşetiyle buzluğa atıyorum. Hem sulanmıyor hem de milkshake gibi oluyor. Çilek ve diğer sevdiğin meyvelerle de yapabilirsin

canım ben bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü erkenden fark edilen bir şey. İçini rahat tut. Çocuk ve rahim büyüdüğü için bu ağrılar çok normalmiş.
Insallah oyledir canim.zaten doguda yasiyorum tek basimayim.esim yok 3 aydir.hatay sinirinda gorevde.anemin gelme sansi da yok kucuk kardesim var okulu var.mecburen her isimi kendim yapiyorum kendim ugrasiyorum.insallah oyle birsey olmaz

19+1 im şu an. Hakkımızda hayırlısı. Allah yardımcın olsun senin durumun daha zor birkaç kez sıkıntı yaşamışsın ben kan görmekten ve o aşamaya gelmekten çok korkuyorum

Valla öyle daha güzel olur haklısın havalar biraz daha ısınsın öyle yapayım farklı şeyler denemek lazım. Akşamları süt içince yemekten sonra çok şişiyorum 1-2 saat ara verip içsem de içip yatınca kötü oluyor işyerinde getirdim bugün kendi şisesinde çay ocağında dolap var koydum akşamüzeri içicem

19+1 im şu an. Hakkımızda hayırlısı. Allah yardımcın olsun senin durumun daha zor birkaç kez sıkıntı yaşamışsın ben kan görmekten ve o aşamaya gelmekten çok korkuyorum
Ben birinci kanamada aşırı yorulmuştum gün boyu ayaktaydım yolculuk yaptım ikincide ise bir kaç gün önce elektrik kesilmişti 8. Katta oturuyorum merdiven indim o gün yine yorulmuştum üç gün sonra tekrar etti kanama belki bunlar sebep oldu bilemiyorum bizde bugün 17+5 olduk

Colcicegi89
sonbahar_98
Benim de kanamam olmuştu, düşük riskim vardı. Bana dr plasenta aşağıda demedi ama hala yürüyüş, ev işi, ilişki vs yasak. Zaten market gezerken bile sancı giriyor. O yüzden çok hareket etmemeye çalışıyorum. 2 sokak öteye bile arabayla gidiyorum.

Hamileliğin yarısı bitti neredeyse, böyle böyle bi bakacağız eylül gelmiş
İyi şeyler düşünelim, iyi şeyler olsun

Olabilir çünkü doktor kendini yormayacaksın, eğilip kalkmayacaksın dedi. Ben temizlik işini ablaya, makina boşaltma işini eşime onun dışında yemeği kendim yapıyorum ama asla sabit kalmıyorum hafif sallanarak yapıyorum tüm işleri. Aklında olsun uzun süre ayakta kalma sallanarak(çok yavaş) yap demişti doktor.

kızlar yolculuktan bahsetmişsiniz de aklımda bi soru var size de danışayım

eşimin bi akrabasının düğünü var agustosta bnmde gitmemi istiyo kv kp ama ben gidemem o kadar yolu dedim tm dediler ısrar etmediler ama gitmemi istiyolar o belli yani
siz olsanız napardınız?

nerden baksan 3 saatlik yol ve ben 8.5 aylık falan olcam

Gitmek istemiyorsam asla gitmem
Ama ben de gitmek istiyorsam, tarih yaklaştığında doktoruma sorarım. Hem şimdi karar vermek için çok erken, hem de en iyisini o bilir.
Yani bence önce sana, sonra doktoruna kalmış kuzum

İstemiyorsan gitme bence. Yolda sıkıntı olmaz ama isteyip istememekle alakalı. Çok yakın akraba değilse boşver. Ben haziranın sonunda yolculuk yapıcam ağustosta annemle dönmeyi düşünüyorum

Sevdiysen süper :) ben zorla içiyorum..

Ağustosta olmaz canım,illa 40. Haftada doğum olacak diye bişey yok yolda suyun gelirse ne olacak ? Gitme bence,anlayamıyorlarsa bunu bırak anlamasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…