- 12 Ağustos 2014
- 104
- 130
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.781
canım aynı durum bende de var plasenta tamamen kapatmış rahim ağzını. çıkar belki dedi ama sanmıyorum. eğilip kalkmak,spor, aşırı hareket yasak dedi. olumlu düşünmeye çalışıyorum çıkar inşaallah zamanla yavrularımızMoralim bozuk keyfim yok bu plasentanın aşağıda olması Canımı sıkıyor düşük tehditi varmış evde dinleniyorum şimdi ama zaman nasıl geçecek yine kanama olacak mı düşünceleri beni çok yoruyor.Allah yardım eder inş yukarı çıkar .
Benimde bi kac gundur kasik agrim ve vajina kemigi mi kikirdagi mi orda biyer feci agriyor kramp giriyor.hatta yurutmuyor bile.bicak saplanir gibi oluyor.bende suphelenmiyor degilim.bir sonraki kontrolde sorcam mutlaka.korkuyorum acickasicanım başından beri kanamam yok sıkıntım hiç olmadı sadece ağrım oluyor. Kanama olursa direk geliyorsun dedi bakalım dikkat edeceğim artık.
Olumlu düşün Allah yardımcın olsun dikkat et kendine ama unutma moralde önemli dualarm seninle. Zaman akıp gidecek alcaksan bebişini kucağınaMoralim bozuk keyfim yok bu plasentanın aşağıda olması Canımı sıkıyor düşük tehditi varmış evde dinleniyorum şimdi ama zaman nasıl geçecek yine kanama olacak mı düşünceleri beni çok yoruyor.Allah yardım eder inş yukarı çıkar .
aynen canım ya sabahtan beri aramadığım hastane kalmadı arkadaş ne biçim iş bunca hamile var topu topu anadolu yakasında bu işi yapan iki hastane var anlamıyorum yaaa ne ilkellikCanım İstanbul'^da bulman malesef çok zor bizim gelinimiz 1 ay önceden başladı bakmaya gece arıyordu 12 de bulabilsin diye o saatte de meşgul çalıyordu çıkınca da yok diyorlardı bulamadı zaten İstanbul'da devlet hastanelerinde çok seçenek yok detaylı çeken sonra bir yer buldular özel adını bilmiyorum 150 tl ye çektirdiler en uygun orasıydı
canım ben bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü erkenden fark edilen bir şey. İçini rahat tut. Çocuk ve rahim büyüdüğü için bu ağrılar çok normalmiş.Benimde bi kac gundur kasik agrim ve vajina kemigi mi kikirdagi mi orda biyer feci agriyor kramp giriyor.hatta yurutmuyor bile.bicak saplanir gibi oluyor.bende suphelenmiyor degilim.bir sonraki kontrolde sorcam mutlaka.korkuyorum acickasi
Aynı durumu yaşıyorum ana malesef ben iki kez çok yoğun kanama yaşadım . 6. Aya kadar yukarı çıkabilir deniliyor ama benim ümidim yok nedense 14. Haftadan beri çıkmadı 18 e geldik işte.ben aşırı dikkat etmedim ama şu an için yapılacak tek şey istirahat ve kesinlikle ilişki yasağı .ayrıca haftada iki proşuton her gün üç Progestan içiyorum önce fitil gibi kullanıyordum ama doktorum vajinal kullanma artık kanamayı tetikleyebilir dedi . İnşallah düzelir . Seniç kaçıncı haftanKızlar bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış doktor ilerde çıkar dedi ama çıkmayabilir de haliyle riskli gruptayım. Bu durumu yaşayan var mı? Kasık ağrılarımı buna bağlıyorum. Doktor çok dikkat etmen gerekiyor ve kendini sürekli takip etmen gerekiyor dedi.
Evet canım kesinlikle çok güzel. İçine muz bal katıyoruz öyle içiyorum. Yazın da buz katıp yapıcam ayrıca şimdi çilek zamanı çilekle de denemek lazım.
Insallah oyledir canim.zaten doguda yasiyorum tek basimayim.esim yok 3 aydir.hatay sinirinda gorevde.anemin gelme sansi da yok kucuk kardesim var okulu var.mecburen her isimi kendim yapiyorum kendim ugrasiyorum.insallah oyle birsey olmazcanım ben bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü erkenden fark edilen bir şey. İçini rahat tut. Çocuk ve rahim büyüdüğü için bu ağrılar çok normalmiş.
19+1 im şu an. Hakkımızda hayırlısı. Allah yardımcın olsun senin durumun daha zor birkaç kez sıkıntı yaşamışsın ben kan görmekten ve o aşamaya gelmekten çok korkuyorumAynı durumu yaşıyorum ana malesef ben iki kez çok yoğun kanama yaşadım . 6. Aya kadar yukarı çıkabilir deniliyor ama benim ümidim yok nedense 14. Haftadan beri çıkmadı 18 e geldik işte.ben aşırı dikkat etmedim ama şu an için yapılacak tek şey istirahat ve kesinlikle ilişki yasağı .ayrıca haftada iki proşuton her gün üç Progestan içiyorum önce fitil gibi kullanıyordum ama doktorum vajinal kullanma artık kanamayı tetikleyebilir dedi . İnşallah düzelir . Seniç kaçıncı haftan
Bende de var aynısından çok memnunum.
Ama buz sulandırır, onun yerine donmuş meyve koymanı tavsiye ederim canım. Muzu soyup 4-5 parçaya bölüp buzdolabı poşetiyle buzluğa atıyorum. Hem sulanmıyor hem de milkshake gibi oluyor. Çilek ve diğer sevdiğin meyvelerle de yapabilirsin
Ben birinci kanamada aşırı yorulmuştum gün boyu ayaktaydım yolculuk yaptım ikincide ise bir kaç gün önce elektrik kesilmişti 8. Katta oturuyorum merdiven indim o gün yine yorulmuştum üç gün sonra tekrar etti kanama belki bunlar sebep oldu bilemiyorum bizde bugün 17+5 olduk19+1 im şu an. Hakkımızda hayırlısı. Allah yardımcın olsun senin durumun daha zor birkaç kez sıkıntı yaşamışsın ben kan görmekten ve o aşamaya gelmekten çok korkuyorum
Olabilir çünkü doktor kendini yormayacaksın, eğilip kalkmayacaksın dedi. Ben temizlik işini ablaya, makina boşaltma işini eşime onun dışında yemeği kendim yapıyorum ama asla sabit kalmıyorum hafif sallanarak yapıyorum tüm işleri. Aklında olsun uzun süre ayakta kalma sallanarak(çok yavaş) yap demişti doktor.Ben birinci kanamada aşırı yorulmuştum gün boyu ayaktaydım yolculuk yaptım ikincide ise bir kaç gün önce elektrik kesilmişti 8. Katta oturuyorum merdiven indim o gün yine yorulmuştum üç gün sonra tekrar etti kanama belki bunlar sebep oldu bilemiyorum bizde bugün 17+5 olduk
kızlar yolculuktan bahsetmişsiniz de aklımda bi soru var size de danışayım
eşimin bi akrabasının düğünü var agustosta bnmde gitmemi istiyo kv kp ama ben gidemem o kadar yolu dedim tm dediler ısrar etmediler ama gitmemi istiyolar o belli yani
siz olsanız napardınız?
nerden baksan 3 saatlik yol ve ben 8.5 aylık falan olcam
benimde öyle canm özellikle idrara sıkıstıgım zaman cok kötü oluyorumGünaydınn herkese :)
Kızlar yatarken sağa sola dönerken zorlanan oluyor mu? Karnim acıyor donerken bu normal mı? Büyüdüğü için mi oluyor acaba
İstemiyorsan gitme bence. Yolda sıkıntı olmaz ama isteyip istememekle alakalı. Çok yakın akraba değilse boşver. Ben haziranın sonunda yolculuk yapıcam ağustosta annemle dönmeyi düşünüyorumkızlar yolculuktan bahsetmişsiniz de aklımda bi soru var size de danışayım
eşimin bi akrabasının düğünü var agustosta bnmde gitmemi istiyo kv kp ama ben gidemem o kadar yolu dedim tm dediler ısrar etmediler ama gitmemi istiyolar o belli yani
siz olsanız napardınız?
Sevdiysen süper :) ben zorla içiyorum..kizlar ben bu ilaci sevdim ya tadi da cok kötü gelmedi ac karnina ictim.ne mide bulantisi ne mide agrisi yapti.cok tesekkur ederim.Ysmdfn sayende kurtuldum iskenceden :)) gyno ferro berbat bisey upuzun girtlaktan gecmeyen bi hap bulantisi da cabasi.harika oldu bu
Bayıldım canim hatta sonrasinda agzimda biraktigi uyusuklugu da sevdimSevdiysen süper :) ben zorla içiyorum..
Ağustosta olmaz canım,illa 40. Haftada doğum olacak diye bişey yok yolda suyun gelirse ne olacak ? Gitme bence,anlayamıyorlarsa bunu bırak anlamasınlar.kızlar yolculuktan bahsetmişsiniz de aklımda bi soru var size de danışayım
siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?