2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah oyledir canim.zaten doguda yasiyorum tek basimayim.esim yok 3 aydir.hatay sinirinda gorevde.anemin gelme sansi da yok kucuk kardesim var okulu var.mecburen her isimi kendim yapiyorum kendim ugrasiyorum.insallah oyle birsey olmaz
Zor olsa gerek.. senin ailenin yanina gitme imkanin yok muydu en azindan esininde akli kalmaz sende rahat ederdin annenin yaninda yine de dikkat et cnm kendine

Zor olsa gerek.. senin ailenin yanina gitme imkanin yok muydu en azindan esininde akli kalmaz sende rahat ederdin annenin yaninda yine de dikkat et cnm kendine
Sağol canim benim.benim yolum 20 saatlik.siirtte yasiyorum.ucakla gitsem burdan batmana gitmem gerek dolmusla 2 bucuk saat.ordan da ucaga binsem o da aktarmali.ucakla istanbula gidip sonra ordan tekrar bi ucakla antalyaya gitmem gerekiyor.doktor o kadar uzun yolculuğu yasaklamisti bana başlarda.simdi de gitmek istesem tek basima gidemem.kaldim yani burda.keske gidebilsem.esim insallah 1 aya kadar gelicek bekliyorum

Insalah cnm rabbim tez zamanda kavusturur ...dikkatli ol o zaman cok yorma kendini

bende zeynep kamilden cok ugrastim alamadim

Günaydınn herkese :)
Kızlar yatarken sağa sola dönerken zorlanan oluyor mu? Karnim acıyor donerken bu normal mı? Büyüdüğü için mi oluyor acaba
Bendede oluyor. Yatarken genelde sırt üstü yatıyorum kafamın altına 2 yastık koyup.

Doktorum şeker yüklemesine şiddetle karşı çıktı.Yükleme yerine şekerin aç ve tok ölçülmesi yeterli dedi ailede şeker hastası olmadığı için ve aşırı kilom olmadığı için yükleme istemedi..Ayyy ne yapsam ya ?

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer ağrıların kalsiyum ve magnezyum alıyor musun?
Yok canım ikisini de kullanmıyorum.Acaba o yüzden mi oluyo bu ağrılar bilmiyorum ki çok çaresizim Allahım kimseye yaşatmasın öyle böyle bi ağrı deil ben hayatım boyunca böyle ağrı çekmedim

hem temmuzda hem de ağustosta kuzenlerimin çocuklarının sünneti için izmirden istanbula gideceğim eylülde de arkadaşımızın kınası için izmirden denizliye gideceğim :) doğumdan 2 hafta önce de aynı arkadaşımın düğününe katılacağım :) tabi ki doktorum da o zaman izin verirse. şimdilik bir sorun olmazsa tamam diyor.

Merhaba kızlar.
Bugün sağlık ocağına gittim. Arayıp çağırdılar. Kilomu ölçtüler tam 10 kilo almışım çok mutsuzum.. Boyum 177. 68 kilo ile hamile kaldım şimdi 78 kiloyum. Ayaklarıma baktı şiş değil ama ellerim biraz sis. Şekerim yüksek cıktı, tansiyonum düşük. Benden sağlık ocağında kan alamıyorlar. Hastanede alınması lazım o da uzman birinin yani bebeklerden falan alan birinin kanımı alması lazım. Tam kan sayımı istediler. Onun için haftaya hastaneden gün aldım. Orda kan sayımı yaptırmak için. Hadi kilo vs doğumdan sonra veririm de çok kilo bebeğe zarar vericek diye korkuyorum. Birde bu şeker yüksek cikinca moralim bozuldu. Ben ne yapsam diyetisyenemi gitsem acaba. Nasıl beslenmeliyim. Halbuki öyle çok yemek yiyen birisi de değilim önceden nasıl yiyorsam o kadar yiyorum. bana şeker yüklemesi yapmayı düşünüyormusun diye sordu. Bende bilmiyorum dedim doktorumla konuşayım önce. tetanoz aşısı için gün verdi. Bu asiyi yaptırmayan veya yaptırmayı düşünmeyen biri var mi acaba aramızda. Ben kararsizim açıkçası??

Selam kızlar
Cumartesi 4 saatlik bir yolculuğa gidecegim. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi fakat yine de korkuyorum. Yolculuk yapan var mi? Sizce bir sıkıntı olur mu?
4saat uzun bi süre diil bence bacaklarin rahat etmezse ara verebilirsiniz bi iki defa olmazsa. Ki doktor sorun olmaz dediyse icin rahat olsun bence. Ben ucaga binicem 3 saat sürüyo, indi bindi diyene kadar 4saat hatta. Doktora sordum herhangi bi sikinti olmaz dedi.

Yok canım ikisini de kullanmıyorum.Acaba o yüzden mi oluyo bu ağrılar bilmiyorum ki çok çaresizim Allahım kimseye yaşatmasın öyle böyle bi ağrı deil ben hayatım boyunca böyle ağrı çekmedim
Benim bacaklarimda kramplar oluyordu. Ben biraz hizli kilo aldım. Sabah uyandığımda yataktan kalktığımda ayaklarımda hiç güç olmuyordu düşücek gibi oluyordum birde kelamla bacağının birleştiği yere sanki birisi bıçak sapliyor gibi acıyordu. Doktor magnezyum verdi 1 hafta sonra yuzde80 azaldı bu şikâyetlerim hala biraz var da ben onu kiloya bağlıyorum artık. Vücut alışkın değil bu kadar ağır tasimaya..

Tesadüf bana da 16+4te %90 kiz dedi. Insan istiyoki %100 söylesin ne oldugunu.

valla hiç istemiyorum kimseninde gönlünü yapmak için rahatımı bozamam :)))

İstemiyorsan gitme bence. Yolda sıkıntı olmaz ama isteyip istememekle alakalı. Çok yakın akraba değilse boşver. Ben haziranın sonunda yolculuk yapıcam ağustosta annemle dönmeyi düşünüyorum
yakın sayılır aslında aslında ama sehirler arası gitmeye korkuyorum cünkü doguma 1 ay kalmış olcak hem sıcak hem o kadar saat araba içinde bilemedim kimsede gel diye ısrar etmiyo zaten nezaketen sordular galiba

Ağustosta olmaz canım,illa 40. Haftada doğum olacak diye bişey yok yolda suyun gelirse ne olacak ? Gitme bence,anlayamıyorlarsa bunu bırak anlamasınlar.
dimi sehir içinde olsa neyse giderim zatn ama sehirler arası hastane vs nerde bilemeyiz fln insan korkuyo
anladılar galiba ki bişey demediler eşime derler dicekselerde artık bundan sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…