- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.821
aa konuyu kacırmısım eşin yanında değil mi ? tek mi kalıyosun rabbim kolaylık versinSağol canim benim.benim yolum 20 saatlik.siirtte yasiyorum.ucakla gitsem burdan batmana gitmem gerek dolmusla 2 bucuk saat.ordan da ucaga binsem o da aktarmali.ucakla istanbula gidip sonra ordan tekrar bi ucakla antalyaya gitmem gerekiyor.doktor o kadar uzun yolculuğu yasaklamisti bana başlarda.simdi de gitmek istesem tek basima gidemem.kaldim yani burda.keske gidebilsem.esim insallah 1 aya kadar gelicek bekliyorum
Sagol canim benim.evet 3 aydir tek basimayim canim.insallah bir sıkıntı çıkmadan atlatabilirim bu sureci.pozitif i gordukten 10 gun sonra esim hatay sinirina gitti kaldim boyle sap gibi :))aa konuyu kacırmısım eşin yanında değil mi ? tek mi kalıyosun rabbim kolaylık versin
Ohoooooo sen böyle gereksiz insanlarin laflarini kafaya takıp sinirleniyorsan 9 ayi zor bitirirsin canim.her ağızdan bi laf cikar cokta umursamayacaksin.birde zaten burda herkes birbirine yardimci oluyor.bence gidipcis yerindeki vs arkadaslarina anlatma derim ben.birazcikta gamsiz ol.herşeyi kafana takmaYa benim yine burada moralimi bozdular aptallık bende neden söylediysem. Bugün sağlık ocağına gittim ya yazmıştım 2 hafta önce gittiğimde 43 çıkmışım şimdi 45 çıktım . Zaten akşam evde de öyle çıkmıştım 40.5 ile hamile kaldım boyum kısa sonra yukarı arkadaşların yanına çıktım işyerinde.
Yaa 2 haftada 2 kilo almışım dedim yok işte sen çok aldın da belli de, yok ben bu aya kadar hiç kilo almamıştım hamileliğimde de falan başladılar yine. Dedim ne yapayım tatlı nerdeyse yok haftada bir iki belki, hamurişi yok, makarna pilav yemekhanede çıkınca evde pek yapmadım ama aldım demek ki almam gerekiyor vücut alıyor dedim ama sinirimi bozdular yaa bence çok değil zaten bazı haftalar fazla alınıyormuş
ne büyük cesaret gercekten :)) ben gidemem o kadar sanırım :)hem temmuzda hem de ağustosta kuzenlerimin çocuklarının sünneti için izmirden istanbula gideceğimeylülde de arkadaşımızın kınası için izmirden denizliye gideceğim :) doğumdan 2 hafta önce de aynı arkadaşımın düğününe katılacağım :) tabi ki doktorum da o zaman izin verirse. şimdilik bir sorun olmazsa tamam diyor.
kıyamam ya :) rabbim veriyo sabrını dayanma gücünü demek ki. doguma kadar gelmiş olcak mı pekiSagol canim benim.evet 3 aydir tek basimayim canim.insallah bir sıkıntı çıkmadan atlatabilirim bu sureci.pozitif i gordukten 10 gun sonra esim hatay sinirina gitti kaldim boyle sap gibi :))
ne büyük cesaret gercekten :)) ben gidemem o kadar sanırım :)
Onlar aynada kendilerini hiç görmemişler heralde,kilo almadım diyenden kork zaten eminim şimdide kiloludur. Ben kilolarımla mutluyum de geç kafaya takmaya değmez.Ya benim yine burada moralimi bozdular aptallık bende neden söylediysem. Bugün sağlık ocağına gittim ya yazmıştım 2 hafta önce gittiğimde 43 çıkmışım şimdi 45 çıktım . Zaten akşam evde de öyle çıkmıştım 40.5 ile hamile kaldım boyum kısa sonra yukarı arkadaşların yanına çıktım işyerinde.
Yaa 2 haftada 2 kilo almışım dedim yok işte sen çok aldın da belli de, yok ben bu aya kadar hiç kilo almamıştım hamileliğimde de falan başladılar yine. Dedim ne yapayım tatlı nerdeyse yok haftada bir iki belki, hamurişi yok, makarna pilav yemekhanede çıkınca evde pek yapmadım ama aldım demek ki almam gerekiyor vücut alıyor dedim ama sinirimi bozdular yaa bence çok değil zaten bazı haftalar fazla alınıyormuş
Bende hayatim boyunca ilk gebeligim disinda 42 kilonun uzerini gormedim. Bu hamileligimde de 43 kilo ile basladim suan 50 kiloyum 7 kilo aldim yani :) normalde cok fazla ama bizim gibi minyon tiplilerde kilo cok fazla batmiyor goze. O yuzden kimin ne soyledigini cok takma bence kafana. Ben aksine seviniyorum kilo aldikca :)Ya benim yine burada moralimi bozdular aptallık bende neden söylediysem. Bugün sağlık ocağına gittim ya yazmıştım 2 hafta önce gittiğimde 43 çıkmışım şimdi 45 çıktım . Zaten akşam evde de öyle çıkmıştım 40.5 ile hamile kaldım boyum kısa sonra yukarı arkadaşların yanına çıktım işyerinde.
Bende ikinci gebeligim olmasina ragmen 18+6 yim hissetmiyorum. 20. Haftalara kadar hissedilmemesi normal merak etme18+2 olduk hala hareket hissetmiyorum
gitme canım çok büyümüş oluyoruz yorulmanın anlamı yok havalarda çok sıcak olacakkızlar yolculuktan bahsetmişsiniz de aklımda bi soru var size de danışayım
eşimin bi akrabasının düğünü var agustosta bnmde gitmemi istiyo kv kp ama ben gidemem o kadar yolu dedim tm dediler ısrar etmediler ama gitmemi istiyolar o belli yani
siz olsanız napardınız?
nerden baksan 3 saatlik yol ve ben 8.5 aylık falan olcam
öf amannn onlara neymmiş ki.. bende bi dünya kilo aldım ama kimse kalkıpta iğneleyici bi sekilde kilo almşssn fln demedi veya kendiyle kıyaslamadı. her hamilelilik kndine özeldir kimseyle kıyaslıyamayız ki kendimiziYa benim yine burada moralimi bozdular aptallık bende neden söylediysem. Bugün sağlık ocağına gittim ya yazmıştım 2 hafta önce gittiğimde 43 çıkmışım şimdi 45 çıktım . Zaten akşam evde de öyle çıkmıştım 40.5 ile hamile kaldım boyum kısa sonra yukarı arkadaşların yanına çıktım işyerinde.
Canımmm sakin ol bi kere sen zayıfsın böyle alman normal yarıladın ve 5 kilo aldın çokmu insanları dinleme ihtiyacı varmış vücudunun almış. İnsanların kalbi kötü niye kıyaslıyorsun hemen yaaYa benim yine burada moralimi bozdular aptallık bende neden söylediysem. Bugün sağlık ocağına gittim ya yazmıştım 2 hafta önce gittiğimde 43 çıkmışım şimdi 45 çıktım . Zaten akşam evde de öyle çıkmıştım 40.5 ile hamile kaldım boyum kısa sonra yukarı arkadaşların yanına çıktım işyerinde.
bnm ev cok serin klimaya bile gerek yokbenimki de deli cesaretibakalım nasıl olacak göreceğiz :) yoksa bakma en çok endişelendiğim şey yazın sıcakta napacağğıımmm
Insallah 1 aya kadar gelecek bi sıkıntı çıkmazsa canim.onun umuduyla bekliyorum bende:)) baslarda zordu ama alıştım artik cok sukur.cok sagol kuzum ❤❤kıyamam ya :) rabbim veriyo sabrını dayanma gücünü demek ki. doguma kadar gelmiş olcak mı peki
evet bende birazda sıcaktan korkuyorum zatengitme canım çok büyümüş oluyoruz yorulmanın anlamı yok havalarda çok sıcak olacak
4saatte ne olacak kızSelam kızlar
Cumartesi 4 saatlik bir yolculuğa gidecegim. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi fakat yine de korkuyorum. Yolculuk yapan var mi? Sizce bir sıkıntı olur mu?
yok be canım 17haftada kız demiş yanılmaz merak etme sen sev cicoşunu rahatçakızlar 16+4 de doktorum %90 kız dedi ben kızım olmasını çok çok istiyordum sağlıklı olsun önemli olan o ama bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyorum ama herkes değişebilir çok erken dedi değişir mi sizce doktorum özel ve çok emin söyledi kafama takıldı 20 haftaya daha var merak ediyorum annem şimdiden kız kıyafetleri almaya başladı o benden de heyecanlı
bnm ev cok serin klimaya bile gerek yokhafta sonlarıda ormana piknige fln gideriz sanırım serin yerlere öyle öyle gçeer zaman :)
Ohoooooo sen böyle gereksiz insanlarin laflarini kafaya takıp sinirleniyorsan 9 ayi zor bitirirsin canim.her ağızdan bi laf cikar cokta umursamayacaksin.birde zaten burda herkes birbirine yardimci oluyor.bence gidipcis yerindeki vs arkadaslarina anlatma derim ben.birazcikta gamsiz ol.herşeyi kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?